Deze show wordt meer en meer een varieteshow. Het origineel concept militaire bands met drum en pipes verdwijnt. De show van 5 oktober was echt ondermaats
Voor mij was dit de eerste keer taptoe in Vlaanderen. De muziek was goed tot zeer goed. Het enige punt van kritiek is dat ik vind dat je als organisatie van zo'n evenement niet kan zeggen " wij faci... Näytä lisää
Een prachtige middag gehad.Alleen de stoelreservering was een drama.We hadden on-line gereserveerd voor 7 personen op één lijn dus naast elkaar.Wat blijkt bij aankomst 7 personen achter elkaar verdee... Näytä lisää
Met onze vereniging een weekend in Oostende geweest om 6 oktober de taptoe te gaan zien. Wat een feest was dat! Zowel op de show (die was echt geweldig) als de organisatie niets aan te merken, vriend... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Het grootste en meest plezierige internationale muziek- en dansevenement in België. We leveren uitzonderlijke en inspirerende muziek van over de hele wereld. Bands en artiesten, van kleine groepen tot grote namen, komen samen in één arena om hun beste tot nu toe te presenteren. Je zult versteld staan van de geweldige adembenemende energie en mooie mix van alle kleuren en culturen uit het Midden-Oosten, Afrika, Azië, Noord- en Zuid-Amerika, het Verenigd Koninkrijk en Europa. Op deze website vind je meer informatie over de Internationale Taptoe België en impressies van de voorgaande edities.
Dascottelei 126/11 , B-2100 , Antwerpen, Belgia
- +31654643572
- info@taptoebelgie.be
- taptoebelgie.be
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Prima show alleen jammer dat er zo,n…
Prima show alleen jammer dat er zo,n halve zool steeds voordoor loopt met zijn filmcamera, erg hinderlijk
alles was perfect goede bands hebben…
alles was perfect goede bands hebben veel plezier beleefd aan deze avond, enig min puntje zit plaatsblokken zouden beter aangegeven moeten worden en een betere begeleiding waren toch mensen van bepaalde leeftijd die met de steile trappen beetje problemen hadden.
Super show.
Op en top tot in de puntjes piekfijn in orde. Dit was de eerste keer dat we kwamen kijken maar na zo een mooie show zijn we gebeten om terug te komen. Ook de medewerkers en crew verdienen een dikke pluim.
Een prachtige show met veel groepen en…
Een prachtige show met veel groepen en leuke muziek
We komen volgend jaar zeker terug !!
voor de eerste maal dat we gaan kijken…
voor de eerste maal dat we gaan kijken zijn viel het ons heel goed mee.hadden zeer goede plaatsen en zagen alles heeel goed en hebben van het optreden genoten, zoveel genoten dat we direct weer kaarten hebben gereserveerd voor volgend jaar .
Gevarieerd programma met muziek
Gevarieerd programma met muziek, dans, acrobatie.
Fijn dat er ook vooraf en tijdens de pauze live muziek wordt gespeeld.
alles correct en vlot gegaan
Prachtige show
Zeer goed,alleen het historische…
Zeer goed,alleen het historische Edinburhg Castel ontbreekt.
R.Berghs
Geweldig
Geweldig. We komen, samen met vrieden, volgend jaar terug.
De beste show ooit!!
De beste show ooit!!! Meer kan ik er niet op zeggen.
Fantastische show grote klasse en dit…
Fantastische show grote klasse en dit in België en in ons West-Vlaanderen
Het grote aanrader aan iedereen
Maak dit zeker bij vrienden bekend en kom zeker volgend jaar met enkele van onze vrienden
ALLES WAS TIP-TOP IN ORDE EN DE…
ALLES WAS TIP-TOP IN ORDE EN DE PROGRAMMATIE EN UITVOERING OUTSTANDING.
Heel mooie namiddag met schitterende…
Heel mooie namiddag met schitterende optredens.
Supershow
Supershow! Ik heb me geen seconde verveeld. Wervelend spektakel.
het was een mooi en afwisselend…
het was een mooi en afwisselend programma
opmerkingen:
1. de Pipes en drums kwamen te weinig aan bod
2. de belichting was absoluut niet oké, er ging soms veel verloren omdat het publiek meer in het licht zat, dan de act zelf.
We hebben er terug van genoten we…
We hebben er terug van genoten we komen volgend jaar heel zeker terug dikke proficiat aan iedereen
fantastische show,heel erg de moeite…
fantastische show,heel erg de moeite waard!