En kæmpe anbefaling herfra! Jeg blev taget utroligt godt imod fra det øjeblik, jeg trådte ind ad døren. Hele personalet var venligt, nærværende og fik mig til at føle mig helt tryg. Jeg blev... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Det gik fint. Tandplejeren var nænsom og hensynsfuld fint gennemsigtig ved at fortælle, hvad hun gjorde, hvornår. Jeg følte mig i rigtigt gode og kyndige hænder👍😊
Har været der nogle gange efterhånden og de er syper flinke. Personalet er dygtigt og gode til at guide en i hvad der skal ske. Fik fjernet visdomstænder og kirugen og tandplejerne var så gode til a... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Var henrykt over at finde ikke bare min sidste tandplejer, men også en tidligere, hos Tandlægen.dk - det er altafgørende med kendte ansigter, når man har en forfærdelig tandlægeskræk. Men denne skr... Näytä lisää
Tankedraget 7, 9000, Aalborg, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Søde og kompetente tandlæger

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Aalborg
De var virkelig dygtige og søde. Så gode til at forklarer og tage det stille og roligt, ville ønske jeg havde kendt til dem før

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Aalborg
Tak for at kunne blive behandlet hurtigt i en akut situation.

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Aalborg
God oplevelse. Fin service med telefonisk tilbud om afbudstid med flere muligheder, fik besked om lidt ventetid (10 min) allerede ved ankomst samt god behandling hos tandlæge.

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Aalborg
Jeg fik en tid samme dag, jeg ringede ind med et tandproblemer. Jeg følte mig godt modtaget. Fik straks en fornemmelse af en faglig kompetent tandlæge der lyttede, undersøgte og redegjorde for situationen. Jeg havde fuld tillid og forståelse for konklusionen/resultatet af mit problem.

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Aalborg
Flot klinik, behagelige omgivelser, sødt personale

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Aalborg
Modtagelse først af klinikass. og dernæst af tandlægen, de fik mig til at føle godt tilpas, de var rolige og gode til at forklare hvordan min behandling/ rodbehandling skulle foregå 😊

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Aalborg
Efter en grundig undersøgelse, pris overslag samt faglig forståelig forklaring på min kommende behandling, blev jeg professionel og smertefri behandlet. Det var min første behandling hos Tandlægen dk i Aalborg, og det er absolut min fremtidige tandlæge.

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Aalborg
Det er altså bare dejligt at komme til behandling hos teamet i Aalborg. Superflinke og søde damer i receptionen, og knalddygtige og friske tandlæger og assistenter på klinikken. Tak for det!

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Aalborg
Super god oplevelse som altid og rigtig god, professionel behandling med Mie😃🙏🏻
Behageligt og ordentlig personale. Tak

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Aalborg
Fik god forklaring og hjælp. Meget smilende personale.

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Aalborg
Meget kompetente tandlæger inkl. faglig dygtig personale.

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Aalborg
Super god oplevelse. Personalet er altid imødekommende og hjælpsomme. Mine varmeste anbefalinger.

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Aalborg
Jeg er meget tilfreds med faglighed, god forklaring på hvad de foretager sig.
Meget sød og venlig personale.👍🏻🤩

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Aalborg
I skriver på jeres hjemmeside,at man kan få behandlingen udført med narkose. Men når man ringer ind,for at få en tid til det. Får man af vide,at det kan man ikke?

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Aalborg
Venligt personale og god service