En kæmpe anbefaling herfra! Jeg blev taget utroligt godt imod fra det øjeblik, jeg trådte ind ad døren. Hele personalet var venligt, nærværende og fik mig til at føle mig helt tryg. Jeg blev... Näytä lisää

Det gik fint. Tandplejeren var nænsom og hensynsfuld fint gennemsigtig ved at fortælle, hvad hun gjorde, hvornår. Jeg følte mig i rigtigt gode og kyndige hænder👍😊
Har været der nogle gange efterhånden og de er syper flinke. Personalet er dygtigt og gode til at guide en i hvad der skal ske. Fik fjernet visdomstænder og kirugen og tandplejerne var så gode til a... Näytä lisää
Var henrykt over at finde ikke bare min sidste tandplejer, men også en tidligere, hos Tandlægen.dk - det er altafgørende med kendte ansigter, når man har en forfærdelig tandlægeskræk. Men denne skr... Näytä lisää
Tankedraget 7, 9000, Aalborg, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Jeg anbefaler tandlægen.dk. Professionelt dygtigt personale der samtidig er venligt, imødekommende og forstående.

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Aalborg
Altid meget smilende og søde mennesker man møder. måde i receptionen men også tandlægerne og assistancerne. Man får meget hurtigt en tid og systemet med tider fungerer virkelig godt. Meget professionelle. jeg har fået lavet mine tænder med plast og det er blevet så flot!

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Aalborg
Super god og professionel behandling uden tvivl. Anbefales!

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Aalborg
De var gode til at gøre oplevelsen tryg og behagelig!

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Aalborg
Jeg har været der flere gange nu. De er super professionelle og venlige, og en klinik med mange stuer og ansatte. Alle mine oplevelser har været gode hvor de har taget sig godt af mig. Jeg syntes at det er rart at der også er 2 kirurger på stedet, da jeg skulle have 2 visdomstænder ud af 2 omgange.
Dette sted kan jeg godt anbefale ☺️

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Aalborg
Yderst kompetente, venlige og informative. Går fra tandlægen med en god fornemmelse af at være hørt, forstået og rigtigt godt vejledt.

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Aalborg
Alle er super søde - Trine er min tandlæge og hun er dygtig, grundig og vakker 🥰

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Aalborg
Som altid god service og behandling. Den sidste stjerne mangler kun da prisen er i den høje ende.

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Aalborg
Jeg er altid glad for at komme hos Tandlægen.dk Det er trygt og godt

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Aalborg
Skøn tur til tandlægen i går!

Dygtige og venlige.
Den bedste tandlæge og tandteknik.
Altid super god service og betjenning.
Lytter på kunden og tager højde for evt. gener.

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Aalborg
God og kompetent service af det søde personale👍

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Aalborg
En rigtig god og tryg oplevelse for sådan en som mig der er rædselsslagen for at komme til tandlægen. Jeg blev mødt i Aalborg afdelingen af et sødt personale, både ved skranken og i tandlægestolen. Jeg har helt klart fundet mig fremtidige tandlæge.
Så varmt anbefaling herfra!

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Aalborg
Super proffesionel, han kan jo ikke gøre for, at det er ulækkert, at få taget aftryk til en del protese

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Aalborg
Jeg fik skiftet en plombe. Det blev gjort smertefrit og professionelt. Samtidig var der en rigtig god og tillidsvækkende stemning undervejs. Jeg vil varmt anbefale tandlægerne som altid er parat til at give den en tand ekstra så man føler sig godt tilpas.

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Aalborg
Tandlægens venlige smil og hurtighed....trods ventetid

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Aalborg
Jeg synes det er et godt sted. Og søde personale er de også 😊

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Aalborg
Har den dygtigste tandlæge og tandplejer.Min tandlæge kan trylle det allerbedste frem.