Saanut 1/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Zoals gewoonlijk, koop ik mijn Oral-B opzetborstels hier. Ontvang altijd originele producten, en mocht het eens fout gaan dan wordt dit prima opgelost! De klantenservice is ook goed bereikbaar, ook... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wat een verademing, een webwinkel waar de klant koning is. Ik zocht naar een elektrische tandenborstel, en kwam bij Tandenborstelexpert uit. De webwinkel heeft een groot aanbod voor mijn gebit, waardo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Nette prijs, tijdig geleverd, goed te vinden via Google. Nergens anders was deze elektrische tandenborstel meer te krijgen, maar deze website had nog een voorraad.

1. Hammaslääkäriklinikka
  2. Suunhoituotteet
  3. Hammaslääkäri

Yrityksen kirjoittama

Onze missie is om iedereen te voorzien van hoogwaardige tandenborstels en mondverzorgingsproducten tegen de beste prijs. Als grootste aanbieder combineren we een uitgebreid assortiment met diepgaande expertise, zodat je altijd het juiste product kiest voor een gezond gebit. Wij delen onze kennis op een duidelijke en betrouwbare manier, zodat elektrisch poetsen toegankelijk wordt voor iedereen.

4,1

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 1/5 tähteä

Geen automatische terugbetaling

We krijgen 3 weken, nadat ze het pakket terugontvangen hebben, pas het geld terug en dan pas nadat we naar hen gemaild hadden waar het geld bleef. Als we niet zelf aan de bel hadden getrokken, dan kunnen we de terugbetaling wel vergeten. Op hun website staat echter duidelijk dat de verwerkingstijd voor terugbetalingen gemiddeld 2 tot 4 werkdagen na ontvangst zijn.

Ook hebben ze retourkosten in rekening gebracht terwijl het pakket automatisch is teruggestuurd door de bezorger en ze geen verzendkosten doorberekend krijgen van de bezorger.

20. maaliskuuta 2026

Uitstekende service!

Ondanks dat mijn bestelling in eerste instantie niet compleet was, heeft Tandenborstel Expert dit ongelooflijk snel en netjes opgelost. Binnen een half uur kreeg ik reactie en de ontbrekende producten werden meteen verstuurd. De volgende dag had ik alles al in huis. Super klantvriendelijk en betrouwbaar – echt topservice! Ik bestel hier zeker opnieuw.

26. marraskuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Prima product

Prima product. Bevalt goed. Netjes verpakt. Aflevering duurde langer dan tot twee keer toe werd toegezegd.

4. marraskuuta 2025
Tandenborstelexpert-logo

Vastaus yritykseltä Tandenborstelexpert

Bedankt voor je review en je feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het product en de verpakking. Onze excuses dat de levering langer duurde dan beloofd; we nemen dit mee om het in de toekomst beter te doen.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin