Ik had een bestelling bij jullie gedaan maar had anderhalve week later nog steeds niets ontvangen. Na één telefoontje stuurden jullie mij alsnog mijn bestelling. Super bedankt voor deze snelle afhande... Näytä lisää
Fijne winkel. Doen wat ze zeggen. Verschilllende maten tandenragers gekocht. Die kon ik bij Etos niet vinden of kopen.
Product bleek niet op voorraad, twee weken gewacht toen gevraagd of ik een vervangend product kon krijgen, dat werd supersnel geregeld en het verschil in bedrag werd direct terug gestort op mijn reken... Näytä lisää
Benodigdheden die ik gebruik zijn nergens anders te koop! Het gaat om mondwater O7 mint. In de reguliere drogist wel de normale O7 op voorraad. Ben erg tevreden met deze winkel.
Yrityksen kirjoittama
Tandwinkel is een online webwinkel met een uitgebreid assortiment mondverzorgingsproducten. Van tandenborstels, flosdraad en ragers tot elektrische tandenborstels en opzetborstels, alles wat u nodig heeft voor goede mondverzorging. Naast het aanbod aan kwalitatieve mondverzorgingsproducten, wil Tandwinkel klanten helpen bij het vinden van de beste oplossing voor een gezonde mond door middel van deskundig advies. Bent u op zoek naar kwalitatieve mondverzorgingsproducten voor een scherpe prijs? En wilt u hiervoor niet de deur uit? Bezoek dan de website van Tandwinkel.nl. Als u op werkdagen vóór 16:00 uur een bestelling plaatst, wordt deze al de volgende dag bij u thuis bezorgd!
Middelweg 58, 4196JJ, Tricht, Hollanti
- 085 040 2900
- info@tandwinkel.nl
- tandwinkel.nl
On vastannut 71 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Super snelle service en betrouwbaar
Super snelle service, en betrouwbaar
Was de eerste keer voor prothese heel…
Was de eerste keer voor prothese heel schoon en wit .snelle levering en goed verzorgt paket
Snel geleverd
Snel geleverd, tandpasta en mondwater werkt goed.
Fijne winkel
Fijne winkel. Doen wat ze zeggen.
Supergoede service !!
Ik had een bestelling bij jullie gedaan maar had anderhalve week later nog steeds niets ontvangen. Na één telefoontje stuurden jullie mij alsnog mijn bestelling. Super bedankt voor deze snelle afhandeling !!
Snelle service
Snelle service! Goede producten. Goed idee dat als ik 2 x 5 ragers van dezelfde maat bestel, ik gewoon een zakje van 10 krijg i.p.v. 2 van 5. Beter voor het milieu.
zeer fijne producten !
Ik heb gevonden wat ik zocht
Ik heb gevonden wat ik zocht. Was goed te vinden!! Snelle levering!!! En voor een goede prijs!!!
Hele fijne site
Hele fijne dit, en snelle levering.
Top
Mvg Ennie
Prima service
Prima service, contact zowel telefonisch als per mail erg vriendelijk.
De producten zijn van goede kwaliteit.
Niet volledig geleverd
Levering via de post ging vlot. Jammer alleen dat er maar 2 van de 3 zakjes Lactona ragers 5 mm zijn geleverd. Maar ja, voor 1,68 ga je geen stampij maken.
Mondspoeling O7 mint
In de reguliere drogist wel de normale O7 op voorraad.
Ben erg tevreden met deze winkel.
Snelle bezorging en een mooie prijs
Snelle bezorging en een mooie prijs, eenvoudig te bestellen op jullie overzichtelijker website
Vandaag besteld de 2de erna zeker in de…
Vandaag besteld de 2de erna zeker in de bus
Top!
Snelle bezorging en product met lange houdbaarheidsdatum! Dank u vriendelijk!
Supergoede ervaring
Supergoede ervaring. Ragertjes en stokertjes besteld. Al binnen 20 (!) minuten nadat ik de bestelbevestiging in mijn mailbox had ontvangen, kreeg ik ook een bevestiging dat de bestelling was verzonden. Vandaag netjes als brievenbuspakje bezorgd. Topservice; bedankt, Tandwinkel! 👍🏻
top !
brede assortiment,
super snelle levering
goede prijzen
Fantastisch webwinkel met ruim assortiment!
Deze webwinkel is zeer uitgebreid in haar assortiment, snelle levering en prima kwaliteit/prijs verhouding. Zeker een aanrader!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.