Snel geleverd, helaas niet bij mij aangekomen. Ergens is het pakket zoekgeraakt/gestolen. Maar na uitleg gegeven per mail aan tafelpoten.nl direct een nieuw pakket toegestuurd gekregen. Erg netjes!
De DHL was onze bestelling kwijt ( ergens anders afgeleverd) toen we dit melden is tafelpoten.nl erachteraan gegaan en DHL op zijn hielen gaan zitten en 3 dagen later kwamen onze pootjes alsnog binnen... Näytä lisää
De vier tafelpoten werden snel en bijzonder goed verpakt geleverd. Meerdere lagen schuimfolie en één laag zwart plastic. Geen kans op butsen of vochtschade. De poten zijn exact als op de foto.
Volgend op mijn bestelling vrijwel meteen door het bedrijf nagebeld en bijzonder vriendelijk geholpen omdat ontdekt was dat er mogelijk een (onlogisch) foutje in de door mij opgegeven bestelling zat (... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Tafelpoten.nl, goedkoopste leverancier van tafelpoten, meubelpoten, salontafel poten, salontafelpoten, kloostertafel poten, kastpoten, pootjes kast, poten voor bank, baluster, trapspijlen en meer! Direct uit voorraad leverbaar!
Kerkeplaat 2F - unit 88, 3313LC, Dordrecht, Hollanti
- 06-34090222
- info@tafelpoten.nl
- tafelpoten.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Vragen werden duidelijk beantwoord en…
Vragen werden duidelijk beantwoord en de spullen waren van zeer nette kwaliteit
Deskundigheid van de medewerker
Alles goed en snel geregeld
Alles goed en snel geregeld. De poten zien er prachtig uit. Ik heb zelf alleen een fout gemaakt met de pinschroef waardoor de poten niet passen. Heel suf.
Beuken bank/kastpoten
De beuken kast/ bankpoten die ik besteld heb kwamen overeen met wat ik op de site gezien had. De poten zijn van mooie kwaliteit en goed afgewerkt.
De bestelling was stevig verpakt en binnen enkele dagen in huis.
super tevreden
Voor het eerst iets bij jullie besteld. De tafelpoten zijn precies zoals vermeld. Ik ben zeer tevreden en zou dit iedereen aanraden!! Een goed en betaalbaar product.
Fijne site veel keuzes
De service is goed en snel , het product is zo als op de site , goede kwalitiet
Ik kreeg alles binnen een paar dagen…
Ik kreeg alles binnen een paar dagen thuis geleverd, niets aan de hand !
Te lange bouten op conische poten
Ik heb de conische poten gekocht, samen met schuine installatieplaten, voor gebruik onder een bureaublad. Hiervoor moeten de bouten in de poot een stukje ingekort worden. Het zou goed zijn om dit te vermelden voor aankoop.

Vastaus yritykseltä Dielessen Multishop | Tafelpoten.nl
Fantastisch snel goed en goede prijs
zeer snelle levering
Snelle levering en het product voldoet precies aan de omschrijving en de foto’s.
Snelle en goede levering
Poten zijn in orde, grof geschuurd
Poten zijn in orde, alleen een beetje grof geschuurd
Mooie kwaliteits tafelpoten.
Zeer tevreden over de aankoop van de tafelpoten. Zeer mooie en goede kwaliteit snelle levering. Top
Goed snel en voordelig
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.