meubelpootjes.nl Arvostelua

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

7 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 1/5 tähteä

ik ben erg teleurgesteld in mijn…

ik ben erg teleurgesteld in mijn ervaring. Mijn tafelpoten zouden normaal binnen 2 dagen geleverd worden, maar uiteindelijk heb ik ze pas na anderhalve week ontvangen. Ik heb zelf moeten bellen om te vragen waar mijn bestelling bleef. Toen kreeg ik te horen dat er slechts één poot op voorraad was en dat de andere nog gemaakt moest worden. Het is onbegrijpelijk dat ik hierover niet proactief op de hoogte werd gebracht.
Toen de tafelpoten uiteindelijk op zaterdag werden geleverd, bleek de teleurstelling nog groter. De kwaliteit is veel minder dan wat op de website wordt gepromoot. De lasnaden zijn niet mooi afgewerkt en ook de poedercoating is slordig en van mindere kwaliteit.
Ik heb spijt dat ik bij jullie heb besteld en kan dit bedrijf helaas niet aanbevelen op basis van mijn ervaring.

21. toukokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Verkeerde maten op hun website

Verkeerde maten op hun website, meubelpoten op eigen kosten inc verzekering retour gezonden. Bevestiging dat ze het hebben ontvangen maar nu 6 weken verder en een hele hoop gesteggel mijn geld nog steeds niet terug. Kortom een hele hoop gezeur en gemail op niks af. Ze nemen de boel gewoon in de zeik.

7. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Ontzettend slechte ervaring met…

Ontzettend slechte ervaring met meubelpootjes. Een stalen tafelpoot besteld en deze met veel schade op diverse plekken en een verbogen hoek ontvangen! De poot is zo ontzettend slecht afgewerkt, lasnaden zo dik alsof er een Mars op geplakt was! Ook de klantenservice is in lijn met de levering, om te janken, totaal geen empathie of excuus dat ze zoiets versturen, nul. Of ik een nieuwe wilde ontvangen, nee bedankt, geen vertrouwen meer. Heb een hele mooie poot bij HAL18 besteld, top service en super mooie tafelpoot. Ik zou daar dus nooit meer iets bestellen, neem de moeite om verder te kijken. Het feit dat ik nog de moeite neemt om een review te plaatsten zegt hoe slecht mijn ervaring was, om te janken!

23. huhtikuuta 2026

Super service

Was op zoek naar een nieuwe tafelpoot en vond op internet bij meubelpootjes een passend exemplaar, deze besteld maar achteraf bleek dat voor ons geen geweldige keus.
Situatie bij meubelpootjes voorgelegd en daarbij uitstekend geholpen, mocht deze zonder probleem retourneren en opnieuw een andere keuze gemaakt. Dit blijkt voor ons een voltreffer, mooi product tegen goedeprijs.Henk super bedankt.

4. helmikuuta 2026

100% positief

Stalen meubelpoot chroom besteld.
Wat een geweldig mooi product en super kwaliteit.
Ook de bezorging kon niet sneller.
Een bedrijf waar je met een gerust hart kunt bestellen.

24. tammikuuta 2026

Slechte service

We hadden een tafelpoot besteld die bij binnenkomst op meerdere plaatsen beschadigd was. Er was beloofd om op maandag een nieuwe te versturen. Echter toen we woensdag contact op namen was deze nog steeds niet verzonden.

18. joulukuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Grijze ronde meubelpoot 12 cm (M8)

Deze pootjes besteld om onze bank lager te maken en de saaie zwarte poten te vervangen. Supersnel verzonden en goed verpakt geleverd. De pootjes zijn wel glanzend, ik had op grond van de foto matte exemplaren verwacht. Maar is geen ramp.

20. kesäkuuta 2024

geweldige service

Dit bedrijf geeft een geweldige service. We hadden een onderstel gekocht waarvan wij de poedercoating te grof vonden. In overleg met Meubelpootjes een ander onderstel uitgekozen met een gladde afwerking. Alles zonder extra verzendkosten omgeruild. Perfect. Een aanrader.

7. kesäkuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Nieuwe pootjes voor de bank!

Onze bank is vrij laag en gezien mijn knieën steeds meer moeite om op te staan. We zouden dan maar een nieuwe bank kopen tot dat we op meubelpootjes stuitten. Misschien een idee om er hogere poten onder te zetten. Gekeken op hun site en pootjes gevonden. Besteld en ze zijn geleverd, alleen had ik de verkeerde schroefjes besteld en aangezien ik de poten wilde monteren in bouwmarkt andere schroeven gekocht. Pootjes gemonteerd en …. geweldig! Opstaan gaat stukken makkelijker. Nu de schroeven nog retourneren, bleek dat mijn retour termijn verstreken was! Heb ze gebeld en Marcel gesproken. Uitgelegd hoe het zat en hij zei dat hij de schroefjes zou crediteren en niet hoefde terug te sturen. Wat een service!
Echt top meubelpootjes!

20. huhtikuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

New legs for our new sofa

Ordered a new set of legs for our new sofa as we didn't like the ones that came from the factory and no alternatives to our liking were available.
Plenty of choice on their site and quickly shipped. The quality is very good and it was easy to replace the legs, we're very happy with the result and would definitely recommend them.

3. maaliskuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin