Saanut 5/5 tähteä

Duidelijke communicatie. Geeft veel uitleg. Zoekt het beste uit voor je budget en correcte eerlijke prijs. Ik had bij hen al mijn eerste custom watercooled build laten bouwen enkele jaren gelede... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een custom PC besteld en mijn ervaring was uitstekend van begin tot eind. Belangrijk om te vermelden: ik heb zelf alle componenten gekozen. De verkoper gaf advies waar nodig,... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Recent heb ik een desktop aangekocht bij System Kings en ik ben zeer tevreden over mijn ervaring. Alles verliep vlot: de communicatie was helder en vriendelijk, en de desktop was helemaal in orde z... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

System Kings levert topkwaliteit! Mijn custom pc werkt perfect, werd snel geleverd en de klantenservice is on point! Vriendelijk, professioneel en altijd bereikbaar. Had na levering nog... Näytä lisää

1. Tietokonekauppa

Yrityksen kirjoittama

Bij System Kings vind je geen valse beloftes en loze woorden terug, … Ons team zet steevast in op een koninklijke communicatie. Zoals je dat aan het hof mag verwachten! > System Kings wil de koning op de markt zijn. Bij het bekijken van onze reviews, springt één zaak in het oog: onze klantenservice. Een persoonlijke aanpak is wat ons onderscheidt. Onze klanten weten dat ze de kroon dragen, wanneer wij hen 24/7 te hulp schieten. Telefonisch, via mail of via onze sociale media: je kan ons altijd bereiken. Al-tijd. Beloofd! > Iedere System Kings computer is vakkundig gemaakt. Wij maximaliseren het vermogen van je systeem en garanderen ongeziene kwaliteit. De pc’s worden 24 uur lang aan intense testen onderworpen. Je kan er dus op rekenen dat je een computer in huis haalt die maximaal presteert. King’s honor!

4,9

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

System Kings is kiezen voor kwaliteit

System Kings verzekert kwaliteit. Het zijn faire prijzen en de service die je erbij krijgt is gewoon fantastisch. Het zijn super sympathieke mensen die het hart op de juiste plaats hebben. Ze geven super goed advies. Ze heten dan wel System Kings, maar als klant word jij hier als King beschouwd.

14. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä System Kings

Jullie zitten ook gewoon voor altijd in ons hartje! x
Klant is KONING! Beloofd.

Thanks!

Perfect!

Vriendelijk, snel klaar, makkelijk ophalen, makkelijk te bereiken, mooi cable management!

21. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä System Kings

Allemaal om het jullie gemakkelijk te maken!

Top bedrijf.

Top bedrijf.
Deze mannen doen alles om je een zo snel en goed mogelijke service te geven! BIG PP!

19. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä System Kings

Iedereen met een System Kings pc heeft gewoon een big pp!
Thanks!

Toppers!

Vlotte en zeer goede service, kennen hun vak door en door. Toppers!

20. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä System Kings

Thanks! Maar jij bent de topper hier!

Toppp

2de keer pc besteld 2de keer zeer tevreden 😁

30. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä System Kings

Blij om je terug te zien en te horen dat alles naar wens was!

Top ervaring gehad!

Top ervaring gehad!
Zeer behulpzaam
De kwaliteit is gewoon top!
Zeer flexibel de pc was net getest
En mocht hem gelijk ophalen ook al was het al heel laat
Je ziet gewoon de passie en de liefde voor hun werk!
Zeker een aanrader

19. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä System Kings

Super bedankt om je ervaring te delen!
We zijn heel blij om te horen dat je ons aanraad.
Het is ook altijd leuk om de klanten te ontmoeten.

Enjoy!

Saanut 5/5 tähteä

Zijn hun naam echt wel waard

Er is geen betere in de regio die zo snel werkt met zo'n goeie service. En met zeer sterke prijzen.

Had zelfs een klein probleempje met een harde schijf die plots wat raar deed. Was op kerstdag zelf, had gewoon binnen 2 minuut een antwoord.

Waar ga je zoiets nog vinden, in mijn lokale pc shop in de buurt mocht 'k 2 maanden en meer wachten op mijn game pc. Zelfs toen had 'k nog niks. Vast omdat 'k alles opzocht van prijzen via het internet, en hij me niet kon lepelen. Besloten om te bestellen bij system kings. Na zeer goed advies binnen de 5 minuten had 'k al een lijst van de hardware die er in ging zitten. En gene zever na 2 dagen zat de pc al in elkaar, aan een zeer deftige prijs. Ergens anders ging 'k echt meer betalen voor zoiets

Mij zien ze zeker terug, echt top gasten niet twijfelen

Game pc is nu ondertussen al een paar maanden oud, en er wordt ook niks van smerige reclame op je pc case gespoten. Ook niks van bloatware

Zo'n zever had 'k wel bij men vorige game pc :p

2. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä System Kings

Slimme zet! Ook al zeggen we het zelf.
7/7 is dan ook echt gewoon 7/7. ;)
We staan altijd klaar voor onze klanten, dat is gewoon een belofte die we altijd zullen houden.

Super bedankt voor deze review!

Saanut 5/5 tähteä

Pc ziet er prachtig uit en service is…

Pc ziet er prachtig uit en service is tier one!

2. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä System Kings

Jazeker, die White Grails zijn echt wel pracht systeempjes!
We zijn iedere keer jaloers als we ze moeten afgeven..

Bedankt voor de review.

Top service!

Zeer aangenaam, snel en correct contact. Pc besteld bij System Kings specifiek voor MS Flight Simulator. Heeft ons zeer goed geadviseerd. Service was top! Alles ging supervlot.

15. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä System Kings

Heel leuk om te horen! Veel vliegplezier.

Geweldig

Zelfs met weinig computer kennis, helpen ze jou om je droom pc samen te stellen! Je kan zelf focussen op performence of uiterlijke. Vriendelijke service en mijn computer was verzonden na 3 dagen! Top bedrijf! Bestel zeker hier je droompc, niet twijfelen!

9. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä System Kings

Iedereen is welkom in de pc-gaming daarom helpen we graag mensen aan een gaming desktop. Bedankt! x

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een desktop gekocht voor 1.534…

Ik heb een desktop gekocht voor 1.534 euro. Zeker niet goedkoop,maar in vergelijking met de concurrentie zijn ze goedkoper. Ik had ook bepaalde vragen en ik heb deze gestuurd via insta zeer snel beantwoord, en ook good. Hiernaast levering was zeer goed en drie dagen voor de inschatting. Zeker aan te raden

26. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä System Kings

Bij ons heb je alle performance voor je geld. Heel fijn dat het bij sommige opvalt. 7/7 is geen valse belofte, bedankt voor het vertrouwen in System Kings!

Zeer goeie service

Zeer goeie service
Helpt je bij je keuze van je pc
Je kan ook zelf je pc samenstellen via de webshop.
Eenmaal besteld binnen paar dag heb je het.
Cortom topservice.

22. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä System Kings

Bedankt voor de leuke review!
We zijn blij dat alles naar wens was.

Saanut 5/5 tähteä

Omdat het kings zijn eja!

Omdat het kings zijn eja!
Super chille toffe mensen!
Met het hart op de juiste plaats!
Ze helpen je met al uw vragen en leveren top service!!
Zeker een aanrader

21. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä System Kings

<3 <3 Jij laat ons hartje sneller slaan!

Aanrader!

Snelle correcte levering - superbijstand ingeval problemen

10. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä System Kings

We zijn zeer blij dat alles naar wens was!

uitstekende service

uitstekende service , had me pc binnen gebracht omdat ik er problemen mee heb en hebben ze zeer goed opgelost

6. heinäkuuta 2023

Bedankt!

Perfecte Serivce!

Stuurde hun een bericht aangezien ik een computer nodig had en snel. Ze hielpen met configureren aangezien mijn kennis qua computers niet heel wijd is en werkten vervolgens heel snel de computer af tot een prachtig eindresultaat. Top service!

5. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä System Kings

Bedankt voor de review! We zijn blij dat je geniet van onze service.

Top service!

Aantal jaar geleden een computer besteld bij System Kings. Tot op heden nog geen beetje problemen mee gehad, alles werkt nog perfect. Ook de service is geweldig, 2 aardige en behulpzame kerels staan 24/7 paraat voor je als je hen een bericht stuurt met vragen en dergelijke, ze reageren dan ook zeer snel met de nodige antwoorden. Als ik ooit nog eens een PC of onderdelen van een PC nodig heb dan twijfel ik niet langer waar ik het bestel. System Kings is the place to be!

14. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä System Kings

Super bedankt voor deze geweldige review!

System Kings

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin