SwishfundArvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben zeer tevreden over de service. Er werd snel gereageerd op mijn aanvraag en het contact verliep prettig en vriendelijk. Al jaren een fijne samenwerking. We hebben een vaste accountmanager... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

heb al een paar jaar positieve ervaring, einde contract krijg je nette mail of je nieuwe wilt afsluiten, kies je daarvoor dan krijg je een snelle nieuwe beoordeling en lening. contact loopt snel & ef... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Op alle vlakken een korte en goede lijn, met name meneer Maurice, komt afspraken na, en handelt op de juiste manier. Als meerdere bedrijven personeel zoals meneer Maurice in dienst hadden zou het als... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben zelf als taxi chauffeur, die vast rijd voor een grote taxi centrale, ondanks 2,5 jaar actief. En goede omzetactiviteiten, kon ik bij mijn eigen bank abn amro, geen geld lenen. Bij swissfund, wa... Näytä lisää

1. Rahoituslaitos

Yrityksen kirjoittama

Swishfund is een innovatieve financiële dienstverlener, opgericht door ondernemers, voor ondernemers. Swishfund staat voor simpele en snelle kredietverstrekking. Wij verstrekken kortlopende (3, 6, 12 maanden) leningen aan ondernemingen die kansen willen verzilveren.

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

80 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Binnen een dag geregeld!

Binnen een dag geregeld!

Snelle en transparante service

19. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Irfaan, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Saanut 5/5 tähteä

The services was very professional and…

The services was very professional and quick. I recommend Swishfund definitely.

18. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Elena, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Saanut 5/5 tähteä

Geweldig geholpen en snelle service

Geweldig geholpen en snelle service.

5. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Stanly, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Saanut 4/5 tähteä

prima oplossing

Snel, heldere afspraken en prettige omgang.
Zijn niet de goedkoopste, maar bij de reguliere banken ben je als MKB 'er helemaal niet geholpen.

11. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Frits, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Snel geholpen

Snel geholpen

3. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Selvarajah, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Saanut 5/5 tähteä

Zeer goede communicatie en nazorg als…

Zeer goede communicatie en nazorg als iets niet duidelijk was. Echt heel goed!

10. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste meneer Bos, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Supersnelle service

Supersnelle service, heerlijk straight forward.

9. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Siem, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Snelle afhandeling!

29. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Jos, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Goede hulp

Goede hulp, snel handelen. Fijn om mee samen te werken.

5. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Daan, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Perfect geregeld.

28. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Sven, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Snelle en goede service.

Snelle en goede service.
Terugbel service
Top kwaliteit

22. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Gio, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Duidelijk proces!

5. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Jeff, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Saanut 5/5 tähteä

Hulp bij t niet optijd kunnen aflossen

Hulp bij t niet optijd kunnen aflossen, giga

30. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Erwin, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Snel

Snel, duidelijk en denkt goed mee.

22. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste AGB, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Saanut 5/5 tähteä

Snelle reactie en snel duidelijk wat er…

Snelle reactie en snel duidelijk wat er mogelijk was

17. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Patrick, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Jeroen, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Saanut 5/5 tähteä

Bardzo dobra komunikatywność z…

Bardzo dobra komunikatywność z klijentem oraz szybkość podjęcia decyzji

18. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Emilian, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Best die er is

Snell en goeie klantenservice

24. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Guny all service, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

toppie

Heel erg behulpzaam

24. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Hamdi, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin