SwishfundArvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben zeer tevreden over de service. Er werd snel gereageerd op mijn aanvraag en het contact verliep prettig en vriendelijk. Al jaren een fijne samenwerking. We hebben een vaste accountmanager... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

heb al een paar jaar positieve ervaring, einde contract krijg je nette mail of je nieuwe wilt afsluiten, kies je daarvoor dan krijg je een snelle nieuwe beoordeling en lening. contact loopt snel & ef... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Op alle vlakken een korte en goede lijn, met name meneer Maurice, komt afspraken na, en handelt op de juiste manier. Als meerdere bedrijven personeel zoals meneer Maurice in dienst hadden zou het als... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben zelf als taxi chauffeur, die vast rijd voor een grote taxi centrale, ondanks 2,5 jaar actief. En goede omzetactiviteiten, kon ik bij mijn eigen bank abn amro, geen geld lenen. Bij swissfund, wa... Näytä lisää

1. Rahoituslaitos

Yrityksen kirjoittama

Swishfund is een innovatieve financiële dienstverlener, opgericht door ondernemers, voor ondernemers. Swishfund staat voor simpele en snelle kredietverstrekking. Wij verstrekken kortlopende (3, 6, 12 maanden) leningen aan ondernemingen die kansen willen verzilveren.

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

80 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

be careful

be careful, they only think about making as much money as possible.
Don't trust them because they take advantage of people who have difficulties to squeeze them like oranges

8. lokakuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Zeer snel en behulpzaam

Zeer snel en behulpzaam

31. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Metin, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Saanut 5/5 tähteä

Het is heel duur maar heel snel

Het is heel duur, maar ook wel logisch en je wordt snel uit de brand geholpen.

4. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Layla, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Saanut 4/5 tähteä

Het bedrijf is super goed!!

Het bedrijf is super goed, de lening is goed af te sluiten en bij vragen wordt je direct geholpen! Alleen krijg je 5-6 E-mails wat denk ik gewoon in 1X verstuurd kan worden.

3. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Kevin, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Beste oplossing

Bellen, voorstel bespreken, goede communicatie en snel geregeld! Aanrader voor iedereen...kom er graag terug in de toekomst!

30. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste meneer de Jong, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Prettige samenwerking

Een duidelijke aanpak. Goede informatievoorziening en ondersteuning. Verder een persoonsgerichte en vriendelijke houding.

29. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste meneer/mevrouw, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Monique, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Snel eerlijk en betrouwbaar

Snel
Duidelijkheid en prettig contact

14. tammikuuta 2025

snel en betrouwbar

14. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Thomas, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Saanut 5/5 tähteä

Maarten is altijd zeer goed en…

Maarten is altijd zeer goed en behulpzaam en alles bij Swiss fund gewoon goed geregeld

20. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Jan, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Goeie service en snel

10. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Ibrahim, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Snelle handeling

Snelle handeling, alleen link in contract werkte niet optimaal

15. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Hans, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Goed geregeld en snel

6. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Gerlof, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

goed bedrijf

3. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Bogdan, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Top geregeld

7. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Patrique, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Saanut 5/5 tähteä

Swishfund heeft ons zeer snel geholpen

Swishfund heeft ons zeer snel geholpen. Gaat 24/7 voor je aan de slag.

6. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Bram, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Ben prettig geholpen

Ben prettig geholpen

30. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Aniel, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Saanut 5/5 tähteä

Het indienen van de aanvraag met…

Het indienen van de aanvraag met benodigde papieren was duidelijk en de lening was snel geregeld.

23. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste SW, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Ik ben tevreden.

Het was binnen een week geregeld kon iets korter als de communicatie duidelijk was. Toch hebben ze hun best gedaan om alles soepel te laten verlopen.

17. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Cedney, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Good communication!

20. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Kamil, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin