Saanut 1/5 tähteä

Beställde två dyra filtar. Dom som skickades var inte alls lika som bilder och filmer. Gick inte att reklamera. Skulle kosra 550:- att returnera till USA eller Hong Kong. I deras returpolicy står det... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Att handla var enkelt och leveransen kom i tid. Filten är gudomlig men kudden som var bra förnacken är nog inte utformad för att passa alla. Upplever att jag skulle varit längre i nacken för att få e... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Fick inte mina beställning i tid! Har snart gått en månad sedan min beställning och de gör inget åt att min order har fastnat på vägen. De utlovade 4-10 dagars leveranstid! Vid kontakt säger de bara a... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hej. Att jag fick dom varor från er gjorde ni ert bästa jobb att se till jag får dom innan jag flyger till utomlands på semester, att de varor som jag beställde är riktig äkta varor som jag behöver, j... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kauneus- ja terveysmyymälä
  2. Makuuhuoneen sisustus

Yrityksen kirjoittama

På SweetNap är vår vision att förbättra människors liv genom att skapa produkter som främjar optimal sömn och avslappning. En god natts sömn är grunden för en hälsosam och produktiv livsstil. Därför strävar vi efter att erbjuda innovativa och högkvalitativa sovprodukter som gör varje natt till en fridfull och återhämtande upplevelse.

2,8

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 5/5 tähteä

Tacksam för er hjälp o bemötande

Jag beställde kudden o fick den enl överenskommelse. Den var superskön o av god kvalitet. Tyvärr funkade den inte med mina dessvärre omfattande skador i nacken men vid kontakt med den vänliga o proffsiga personalen på kundcenter fick jag olika förslag till lösning. Kan varmt rekommendera både kudden o företaget.

20. maaliskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Tillsynes oseriöst företag vägrar annullera köp

Misstänksamt företag. Jag la en beställning och fick några dagar senare ett mejl om att den håller på att behandlas och skickas direkt från fabriken i Kina (dropshipping). Efter en vecka av ingen uppdatering började jag kolla runt på hemsidan och mejlade dem och såg att:

- Ikonen för recensionerna är en bild och inte live-uppdaterat, det går inte att trycka på recensionerna för att läsa dem utan det är en egenproducerad bild.
- De har en ikon med en telefon och text "svensk kundtjänst" men det går inte att trycka på för att komma vidare. Söker man sig till deras "kontakta oss" sida så finns det inget telefonnummer eller adress, utan man kan bara fylla i deras formulär. Jag skickade ett mejl men fick ingen automatisk bekräftelse att de tog emot mejlet.
- Fick en varning från min mejlklient att deras mejladress inte uppfyller standardiserade säkerhetskrav på mejladresser och kan vara förfalskad.
- De har stavfel direkt på första sidan.
- Hade jag läst de andra 1-stjärniga recensionerna om företaget först hade jag sannolikt aldrig beställt.

Jag försökte annullera min beställning via mejl vilket ska gå enligt deras egna hemsida "Vi accepterar annullering av order innan produkten skickas eller produceras." Deras egna trackingverktyg som de hänvisar till visar att paketet inte har överlåtits till en transportör. Jag mejlade dem men de vägrade, och skrev "Vi kan garantera att er order redan är skickad." (trots att deras trackingverktyg säger raka motsatsen). Jag påpekade i mejl till dem att enligt konsumentköplagen (7 kap. 3 §) har jag som konsument rätt att avbeställa en vara innan den överlåts till en transportör. Trots påpekande att de tillsynes bryter mot lagen så vill de ej ej annullera beställningen. Allt mejlande drog ut på tiden och nu har paketet överlåtits till en transportör enligt tracking verktyget. Deras försvar är att "Vi ser att vårt trackingverktyg har fördröjd uppdatering", vilket är ord mot ord, deras SweetNaps ord mot transportörens automatiserade tracking verktyg.

Överlag är detta den sämsta köpupplevelsen jag kan tänka mig, och jag ångrar djupt att jag har gett mina pengar till SweetNap.

19. maaliskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Scam! Dropshipping från Kina!!

Först efter betalningen bearbetats skickar företaget ut mail med info om att paketet skickas med YUN SHIPPING! Kuddarna verkar vara tillverkade i Asien och det går inte att hitta information om hurvida de följer Eu reglemente for kemikalier. Andra omdömen om Sweetnap berättar att kuddarna stinker av kemikalier.

13. maaliskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Jag försökte returnera kudden…

Jag försökte returnera kudden för den luktade så illa av kemikalier. Fick per mejl returkod och postadress dit den skulle skickas. Det kostade 305 kronor. Nu fick jag veta att den kommit tillbaka till mig. Jag försökte då ringa till Sweet Nap, det var upptaget i flera timmar. Har mejlat men inte fått svar. Lät den ligga kvar hos Post Nord, har inte tagit den åter. Inväntar deras svar. Jag tycker produkten är dålig för den luktade så illa så det går inte att sova med den i sängen. Svindyrt att returnera. Super dålig service. Slutligen vet jag inte om jag kommer att få pengarna tillbaka och sedan all tid jag lagt på detta. Tänk er för en extra gång om ni funderar på denna kudde 🤔

En vecka efter det att jag skrev detta. Fick jag tillslut svar från företaget att jag behövde skicka bild på kvittot på betalningen på returen till dem. Jag hade fått kudden åter i retur från dem, då de inte tog emot den. Därefter hörde de av sig att jag skulle få mina pengar åter den 22 Mars.

11. maaliskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Företaget använder sig av falska…

Företaget använder sig av falska recensioner på hemsidan.! När jag skrev där så tog dem bort den för de va en dålig recension. På hemsidan säger dem att dem har 30 dagars prova på, men ska du returnera så står su för frakten på 300 kroner. Kundtjänst är katastrof!

10. maaliskuuta 2025

Riktigt oskön kudde

Riktigt oskön kudde. Nackbesvären blev snarare sämre, tråkigt, hade höga förhoppningar på denna kudde.

20. helmikuuta 2025

Helt vild lang leveringstid

Helt vild lang leveringstid. De trækker pengene og så går der 3 uger inden pakken kommer. Kundeservice svarede efter 10 dage. Puden er Tilgengæld rigtig god.

24. helmikuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Låt er inte luras av att det ser ut som…

Låt er inte luras av att det ser ut som produkterna är svenska. Då jag efter beställning upptäckte att det inte var så tog jag kontakt med Sweetnap och ville avbryta ordern. De löste problemet och tog bort ordern. (Kan kanske bero på att Klarna fanns med) Så är ni ok med att köpa kinesiska varor är nog detta företag bra. Karin

26. helmikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin