Har brukt swedbank Pay som kortinnløser . Ved ny kasseløsning fortsetter Swedbank Pay å trekke gebyr etter at avtalen er utgått. Prøver å annullere autotrekket i min bank. Men så greier de å opprett... Näytä lisää
Brug ikke sweedbank pay. For at starte med er det virkelig svært at komme gennem og snakke med en fra kundeservice. De har skiftet betalingsløsning og opsagt min PBS-Ordning selv!!! De har s... Näytä lisää
Om det fanns – stjärna – så JA… Att en bank sitter på våra pengar i flera dagar, småföretagare som är beroende av att betala löner samt fakturor. Fortfarande dag 3 ingen utbetalning från Swedbank Pay... Näytä lisää
Varför drar ni internetbetalning och bankkortbetalning utan att förvarna era kunder det är oförskämt enligt min uppfattning! sen har jag anmält mig till nyckelkund vilket innebär att jag inte ska bet... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Swedbank Pay gör det enklare för handlare att ta betalt och för kunder att betala – oavsett om mötet sker online eller i butik. Med betallösningar för alla typer av behov kan du skapa säkra och enkla betalupplevelser som gör att dina kunder känner sig trygga att fortsätta handla hos dig. Erbjud de mest populära betalsätten med marknadsledande kortinlösen, ta betalt och låt din verksamhet växa med Swedbank Pay.
Kungsgatan 36, 111 35, Stockholm, Ruotsi
- 08-411 10 80
- support@swedbankpay.se
- swedbankpay.se
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 25 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Anlita aldrig Swedbank pay/Payex
Anlita aldrig Swedbank pay/Payex. Trots att avtalstiden är ett år, stänger de av kortterminalen innan. Sedan skickar de faktura för kortterminalen efter avtalstiden har löpt. Anledningen: kortterminal har inte återlämnats. När jag uppvisade kvitto att terminalen är skickad med Postnord paket i god tid, uppger de att det skulle skickats med företagspaket. Och att jag ska få den tillbaka och skicka den igen, samt att jag måste betala faktura trots att jag har sänt iväg det.
Otydligt faktura utskick, milslångt från Klarna
Riktigt surt, milslångt från den service som exempelvis Klarna har, där man har full kontroll över sina betalningar. Här verkar dom skicka fakturor som inte kommer fram på mailen, sen jättesnabba att ta ut en massa avgifter o sen skicka vidare till inkasso. Jag har i vanliga fall bra koll på mina fakturor, men när man missar en, har dom ingen förståelse för att man inte fått mail eller fått någon möjlighet att betala. Det är bara att lägga på en massa avgifter så dom tjänar sina pengar. Skäms!
Handlar mat online via Ica och väljer…
Handlar mat online via Ica och väljer faktura (SwedbankPay), har gjort det länge och det underlättar vår vardag något enormt med sjuk mamma som vi kör mat till och vår familj.
Har inte missat en enda faktura, betalar alltid i tid och har aldrig fått en påminnelse.
Har inga problem finansiellt och har inkomst.
(Vi är dessutom 3 personer som betalar dessa fakturor då det går på ett gemensamt konto samt mammas när hon handlat separat via mig.)
Det underlättar enormt att kunna hjälpa mamma och ha fakturor som kvitton för bokföring m.m och för oss som familj att betala från gemensamt konto utan krångel och slippa olika transaktioner med kort och överföringar sinsemellan.
Men plötsligt tycker Swedbank pays system att jag inte är kredit-trovärdig som fakturakund och nu kan jag inte längre handla på faktura.
Kundtjänstmedarbetaren var väl trevlig men lät otroligt trött vilket inte inger någon professionalism hos mig iaf. Jag försökte förstå och förklara men deras system säger nej och dom verkar inte alls kunna styra sitt egna system (jo det kan dom ju, men det är ju bekvämt att ha ngt att skylla på när man inte vill anstränga sig).
"Du kan använda andra betalmetoder", ja det vet jag mycket väl men nu tillhandahåller ni en tjänst gäntemot Ica och deras kunder vilket gör att ni ställer till problem med ert usla system och bristande kompetens.
Handlade ett köp på 3700 kr i november och betalade fakturan och efter det sa deras system stopp. Helt utan grund.
Kundtjänst kunde heller inte svara på varför egentligen, fick bara sväviga svar som: "ifall man varit student eller något så kan poängen sjunka".
Inget kronkret ang. mitt ärende vilket eg. bevisar min poäng: att jag visst är kredittrovärdig!
Swedbank Pay kan ju alltså göra så att Ica förlorar kunder. Om andra matvarubutiker har andra bankavtal så blir så fallet för oss.
Så jag är enligt SwedbankPay inte välkommen som fakturakund (avgiften för fakturan gör mig till kund) längre och ändå är jag dessutom företagare. Så vi kommer bojkotta hela Swedbank totalt hädanefter: inga fler fakturor via Ica och alla våra stora besparingar ska flyttas från Swedbank till en annan bank.
Swedbank känns inte som en trovärdig bank i vår mening och dom har misskött sig på fler punkter.
Deras mål verkar vara diskriminering och det kommer även göras en anmälan till DO på detta och tidigare bemötanden.
BLUFFFÖRETAG!!!! Babsmaskinerna började bråka förra…
Babsmaskinerna började bråka förra vintern och vi stod i stundande högsäsong med stora transaktioner i antågande men maskinerna fungerade inte. Det fanns ingen support att tillgå och jag satt i timmar i telefonkö. Efter månader av bråkande släppte de oss tillslut och vi kunde pusta ut och skaffa nya betalmaskiner med annat företag.
Trots avslutade avtal fortsätter de att skicka fakturor och när jag ringer dem (efter timmar i telefonkö) får man prata med någon som inte vet något och de lovar att ringa upp vilket de inte gör.
HÅLL ER långt borta! De har gett mig magsår.
Jag pratade med Malin från deras…
Jag pratade med Malin från deras kundtjänst idag. De har problem med sin Swish-lösning (19-20/12) och blev bara hänvisade till att skicka ett mail till dem. Verkligen en oförskämd och likgiltig inställning till sina kunders problem.
I samtalet kunde jag konstatera att SwedbankPay är medvetna om felet men har valt att inte informera sina kunder.
Vidare kunde deras kundtjänst inte ge någon tidsram för när felet skulle vara åtgärdat.
Ingen förståelse från deras kundtjänst att man driver en webbutik där man inte kan hantera sina betalningar.
Om man inte är kund hos Swedbank ska man inte bli det.
En kund bestred en korttransaktion
En kund bestred en korttransaktion. Vi kollade kameror och system. Kom fram till att allt gått rätt till. Men när vi förklarade för Swedbank Pay att det rörde sig om ett hotellrum och inte en parkering så ansåg de att vårt avtal inte omfattade hotell så vi fick betala tillbaka en helt korrekt transaktion. Vi betalar Swedbank Pay 100 000Kr om året i avgifter.
Jag vill prata för företag de lurar mig…
Jag vill prata för företag de lurar mig Jag rekommendera inte folk köpa av dem‼️
Det fungerar väl bra men är rätt dyrt
Det fungerar väl bra men är rätt dyrt, nu råkade jag missa en faktura som hamnat bland andra. Beloppet var 800 kr dom tog 450 kr i förseningsersättning, så glöm inte en faktura du blir rånad.
Uselt system
Uselt system. Har aldrig heller kunnat betala med Amex. Handlare borde inte använda denna tjänst.
Är tvungna att använda Swedbank
Är tvungna att använda Swedbank med vår webbshop. Tänk att Swedbank inte klarar av att skicka ett e-postmeddelande, de spenderar tid och resurser på att skicka via Postnord. När man sedan ber dem skicka e-post, om inte annat för miljöns skull, så säger de att man måste ansluta sig till en annan tjänst som dessutom kostar mer varje månad. Vi får brevet till Danmark ungefär 3 veckor försenat eftersom Swedbank skickar sina brev med den billigaste porton och Postnord är ju helt värdelösa.
OTROLIGT år 2024...
Fullständigt usel webfunktion
Skickar inte ut fakturor eller notiser.
Skickar inte ut fakturor eller notiser.
Allt är designat för att du ska glömma logga in i slutet av månaden.
Skojarbolag så det står härliga till.
Skojar bolag så det står härliga till.
Tar 4 månader att fixa efaktura och under tiden får man betala extra avgift.
Dessutom fungerar maskinerna så dåligt värdelös mottagning.
Supportens lösning.... Koppla upp till wifi.
Varför tror ni jag valde en maskin med SIM?
Och detta ska man betala hyra för?!
Dags att leta upp ett bättre företag för kortbetalning
Helt värdelöst
Helt värdelöst. Där finns ingen information om hur mycket man kan ha på sitt delbetalningskontot dvs den totala summan (kreditgräns).
Ibland kan man betala med faktura ibland inte för att nästkommande dag kunna handla på faktura. Ibland kan man lägga sin faktura till delbetalningskontot ibland inte.
Många gånger när man handlar online så får man meddelande att butiken ej får någon kontakt med betalningsleverantören. Helt värdelöst och verkligen under all kritik.
Kommer definitivt att avsluta använda Swedbank Pay nu när det strulat i säkert ett halvt års tid.
Helt vidrigt
Helt vidrigt. Maskinerna krånglar igen. Går inte att ta betalt. Båda våra babsmaskiner ligger nere och det är pingsthelg med massa gäster. Det här går inte. De tar död på oss. Massa människor ska checka ut och betala imorgon (utländska gäster så de har ingen Swish) och inga maskiner fungerar. DET HÄR ÄR VIDRIGT OCH SÅ STRESSIGT!!!
De kan omöjligt tvinga oss att hålla kvar vid avtalen eftersom maskinerna inte fungerar och vi kan inte betalt.
Och inte ett enda enda journummer finns att ringa.
Så arg.
Det mest stressande jag någonsin upplevt.
Hold dig langt væk
Hold dig langt væk - det er en ren og skær svindel forretning, som ikke tager hånd om deres kunder.
VARNING FÖR BEDRAGARNA SWEDBANK PAY
Swedbank pay var betalningsvalet när jag behövde boka ett läkarbesök via medicheck. Medicheck råkade felaktigt debitera mig för två besök och makulerade den ena fakturan. Jag betalade min faktura och fortsatte med mitt liv. Igår fick jag ett inkassokrav via post, inte nog med att Swedbank pay aldrig makulerade den ena fakturan trots begäran från medicheck, de har också skickat ut inkassokrav och hävdar nu att de återbetalat de 750:- som jag redan betalt. Trots att det inte finns någon som helst bevisning på detta. Jag har inga som helst återbetalningar från Swedbank pay och när jag krävde att få veta vilket kontonummer och när de skulle återbetalat dessa pengar så meddelar en otroligt otrevlig tjej vid namn Ellen på Swedbank pays kundtjänst att den informationen kan de enbart lämna om jag mailar deras kundtjänst trots att jag legitimerat mig via bank id. När jag fortsätter att ifrågasätta denna ”utbetalning” de hävdar att dom gjort så meddelar Ellen att jag ska vända mig till min bank. Swedbank pay har utan tvekan aldrig återbetalt några pengar till mig och nu har de skickat inkassokrav på både fakturorna trots att medicheck meddelat att en av fakturorna skulle makuleras. Det läkarbesöket jag hade som skulle kostat mig 750:- har nu kostat mig 2500:-.
Swedbank pay kryddar fakturor genom inkassokrav, utnyttjar sina kunder och ljuger om återbetalningar som aldrig ägt rum. ”Kundtjänsten” är ett skämt och Ellen var den otrevligaste och mest ointresserade kundtjänst medarbetaren jag någonting talat med och jag tvivlar inte på att hon ljög oavbrutet om denna återbetalning, hon kunde inte ens svara på vilket datum denna återbetalning skulle skett.
Värdelöst företag
Värdelöst företag, kommer ingen faktura sedan kommer det en sen faktura med påminnelseavgift, dröjsmål… etc.
Personen i deras kundtjänst kunde varit lite mer hjälpsam och man kanske kunde kommit fram till någon lösning men ”icke sa Nicke”!
Jätte dåligt..jag använder inte från 6…
Jätte dåligt..jag använder inte från 6 månader..fortfarande skickar mig faktura..what the scammer.
Skrämmande dåliga
Dålig och inkompetent personal så det är skrämmande, kass service på alla sätt och vis, rekommenderas inte.