Jeg har haft en stand hos Reshoppit Svendborg i 4 uger, og jeg har været rigtig glad for oplevelsen Det er et nemt og overskueligt system, og personalet er utrolig søde og hjælpsomme. De er altid k... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Det er altid en fornøjelse at have en stand hos Reshoppit Svendborg. Man bliver altid mødt med et smil, og god behandling. Salget kan dog svinge lidt, alt efter standens placering.
Jeg synes generelt, at personalet og servicen er rigtig god, og jeg er rigtig glad for, hvor nemt og overskueligt det er at have en stand hos jer. Jeg har kun haft gode oplevelser med personalet,... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg har gennem de sidste 4 uger haft en stand og har i den forbindelse været forbi butikken et par gange om ugen. Jeg oplever, at der er et fint kundeflow i butikken, og jeg er tilfreds med mit salg.
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
LUKSUS SECONDHANDSHOP. Reshoppit.dk Svendborg er en luksus-secondhand butik, hvor private sælgere lejer stande på ugentlig- eller månedlig basis, hvorfra de kan sælge tøj, accessories, brugskunst og boligartikler til pris- og miljøbevidste shoppere. Reshoppit.dk er vores måde at imødekomme ønsket om en ny forbrugskultur – hvor vi forlænger vores varers livscyklus, ved at give dem nyt liv i andre hænder. Reshoppit.dk har en af Danmarks førende onlineportaler, som er specialudviklet til detailbranchen indenfor secondhandshops og luksusvarer. Systemet er til fordel for de privatpersoner, som vælger at sælge ud af deres secondhandvarer hos reshoppit.dk.
Yhteystiedot
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Stor tilfredshed
Jeg har været meget tilfreds med at sælge i Reshoppit i Svendborg. Personalet er meget hjælpsomme og venlige, og der er en dejlig rolig og hyggelig stemning i butikken. Stor anbefaling herfra😊

Nemt salg
Supergod service og placering af butikken. Godt koncept der er let at bruge. Dog lidt dyr standleje, hvis man sælger billige ting.

Vastaus yritykseltä reshoppit.dk Svendborg
Altid supergod og imødekommende…
Altid supergod og imødekommende atmosfære i butikken samt en overskuelig og indbydende butik at komme ind i. Standleje fungerer upåklageligt, og salg understøttes dejligt af butikkens brug af sociale medier.

Vastaus yritykseltä reshoppit.dk Svendborg
Rigtig god mulighed for at sælge ud fra…
Rigtig god mulighed for at sælge ud fra gemmerne og sødt personale til at hjælpe

Vastaus yritykseltä reshoppit.dk Svendborg
Utrolig flink og sødt personale
Utrolig flink og sødt personale, kan bestemt anbefales, er gode til at hjælpe og er der altid for en, en god måde at få solgt ud af at gamle tøj, og til et godt formål med genbrug. ☺️

Vastaus yritykseltä reshoppit.dk Svendborg
Ny god og mere overskuelig butik
Ny god og mere overskuelig butik, med meget hyggeligere atmosfære og altid sødt personale.

♻️♻️♻️♻️♻️♻️
Vil du gerne rydde ud i dit tøj, tjene en skilling og samtidig være god ved miljøet? Så book en stand ved de søde piger i Svendborg, det fortryder du ikke ♥️♻️

Fantastisk butik
Altid en fornøjelse at handle i butikken. Pænt og rent. Og pigerne i butikken gør en kæmpe indsats. Tak for det 🙏🏼 og der er altid en god stemning samt betjening. 100 procent et besøg hver.

Høflig
Super god betjening, flink og høflig. Rent og pænt.

Altid meget hjælpsomme
Altid meget hjælpsomme!
Ok orden, og flinke personaler.
Dog har jeg ikke haft så meget salg, denne gang- prøver igen!

Vastaus yritykseltä reshoppit.dk Svendborg
Rigtig god service og en lækker butik
Rigtig god service og en lækker butik. Der er altid mange fede mærkevarer.

Vastaus yritykseltä reshoppit.dk Svendborg
Søde personaler og god kundeservice.
Søde personaler og god kundeservice.
Der var mere salg i tøj til kvinder, end med min herestand

Vastaus yritykseltä reshoppit.dk Svendborg
Meget fin butik og hjælpsomt personale 😊

Vastaus yritykseltä reshoppit.dk Svendborg
Super koncept og mange fine ting!
Super koncept og mange fine ting!

Fantastisk oplevelse ⭐️
Har haft en stand ved reshoppit i 4 uger, og solgt for et par tusind. Dejligt sted, også at shoppe, og altid rart at kunne sælge lidt ud af sin garderobe og tjene lidt på det samtidig 🌟🌟

Vastaus yritykseltä reshoppit.dk Svendborg
Sælg ud af dit brugte tøj nemt og bekvemt.
En god måde at få mulighed for at sælge ud af sit bugte tøj. Der er utrolig lidt arbejde i det for dig selv. Det er nemt at gå til og sød betjening 😃

Godt koncept!
Godt koncept, som både køber og sælger. Hverken første eller sidste gang vi har en stand i Reshoppit Svendborg 😊

Reshoppit Svendborg
Reshoppit Svendborg - en resale butik, hvor du finder alt hvad hjertet begære. Venligt og hjælpsomt personale. De får mine varmeste anbefalinger.

Vastaus yritykseltä reshoppit.dk Svendborg
Et fint og pænt sted med gode ting i…
Et fint og pænt sted med gode ting i boderne

Vastaus yritykseltä reshoppit.dk Svendborg
Så fint at tøjet lever videre andet steds
Så fint at tøjet, lever videre et andet sted. Tjener til noget andet brugt eller nyt.Fint koncept

Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.