Sveacapital Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met OPR-Bedrijfskrediet. Het contact was vriendelijk en professioneel, en het hele proces verliep verrassend vlot. Dat maakt het voor mij als ondernemer erg pret... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Zeer goede ervaring gehad met OPR bedrijfskrediet. Ik ben professioneel te woord gestaan en kundig geholpen. Samen tot een mooie oplossing gekomen om op een flexibele manier, de groei van mijn bed... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

OPR bedrijfskrediet zag onze kansen en onze mogelijkheden. Niet alleen naar cijfers gekeken maar ook naar het verhaal erachter. Zij hebben ons zeer snel kunnen helpen met een financiele injectie om zo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn een transportbedrijf die in AGF Sector en Stukgoed Sector werkt, We zijn al wat langer klant bij OPR en deze geven ons de ruimte om goed te kunnen functioneren in beide sectoren. Ook tijdens... Näytä lisää

1. Rahoituslaitos
  2. Lainaa tarjoava yritys
  3. Muut kuin pankin rahoituspalvelut

Yrityksen kirjoittama

Svea Capital biedt ondernemers een flexibel doorlopend krediet. Een flexibel krediet werkt hetzelfde als een rekening courant krediet waarbij je rood kunt staan, maar dan zonder een bank. Met het flexibel krediet van Svea Capital neem je alleen op wat je nodig hebt en betaal je dus ook alleen voor wat je nodig hebt. De resterende ruimte blijft kosteloos beschikbaar. Als ondernemer wil je vooruit. Kansen benutten, groeien en problemen oplossen. Daarbij heb je soms financiële ruimte nodig. Waar banken vaak werken met lange procedures en hoge drempels, hebben wij het altijd anders gedaan. Svea Capital helpt duizenden ondernemers in Nederland aan een betrouwbare, flexibele financieringsoplossing. Altijd met hetzelfde uitgangspunt: financiering moet makkelijk, snel en transparant zijn. Geen onnodig papierwerk, geen onrealistische voorwaarden, maar een oplossing waarmee je direct verder kunt. Svea Capital maakt onderdeel uit van de Zweedse SVEA Bank.

Erinomainen

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Snelle reactie

Hallo allemaal
Ik vind dat snel geregeld is 👍

14. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Sveacapital

Bedankt voor de vriendelijke review Erol! Mocht ik eens in de buurt van Someren zijn, dan kom ik een hapje eten :)

Saanut 5/5 tähteä

Snelle afhandeling van het papierwerk…

Snelle afhandeling van het papierwerk en snelle overboeking

26. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Sveacapital

Hartelijk dank voor de vriendelijke review Aad. We zullen ons best doen die positieve lijn door te zetten de komende tijd :)

Klantvriendelijk, snel en accuraat

Klantvriendelijk, snel en accuraat in de communicatie en in het toekennen van een financiering of lening. Topmensen!

6. joulukuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Sveacapital

Hartelijk dank voor deze geweldige review Osman! We hebben de samenwerking ontzettend positief ervaren het afgelopen jaar en wensen je al het beste bij je ondernemingen.

Helder

Helder, snel en transparant

4. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Sveacapital

Hartelijk dank voor de positieve review!

Was snel geregeld.

Was snel geregeld.
Duidelijke uitleg
Flexibele financiering

1. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Sveacapital

Hartelijk dank voor deze review. We waarderen het goede contact van de afgelopen weken en wensen je succes met de zaken!

Saanut 5/5 tähteä

Zeer snelle reactie en actie

Zeer snelle reactie en actie! top!

10. lokakuuta 2022

Vastaus yritykseltä Sveacapital

Goed om te horen dat je zo tevreden bent over ons. Erg bedankt voor je review en succes met je onderneming!

Top bedrijf

Snel geregeld. Prima contact!

9. lokakuuta 2022

Vastaus yritykseltä Sveacapital

Bedankt voor het goede contact en deze top review Mike!

nette vlotte afhandeling

Goed, duidelijk en vlot afgehandeld. Uitstekende snelle service

30. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Sveacapital

Goed om te horen dat je onze service zo positief ervaren hebt en ontzettend bedankt voor de review!

Saanut 5/5 tähteä

Wederom in goed overleg zeer vlot en…

Wederom in goed overleg zeer vlot en correct meegedacht, geregeld en uitbetaald.

26. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Sveacapital

Het was wederom een plezier zaken met je te doen en we hopen dat het krediet goed van pas gaat komen!

Saanut 5/5 tähteä

Na het beoordelen van de ingestuurde…

Na het beoordelen van de ingestuurde documenten was het akkoord erg snel.
Ook de stortingen gaat erg snel.

7. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Sveacapital

Hartelijk dank voor de review! Het is goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening Sonia.

Saanut 5/5 tähteä

OPR heeft een uitstekende…

OPR heeft een uitstekende dienstverlening. Ze zijn supersnel, houden zich aan afspraken, ze zijn betrouwbaar en dus een prima bedrijf om zaken mee te doen.

15. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Sveacapital

De positieve ervaring is wederzijds Alan. Ontzettend bedankt voor de vriendelijke communicatie en prettige samenwerking!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin