Devriesvanstockum Arvostelua

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 1/5 tähteä

Koop hier geen e-books

Koop hier geen e-books.
Gewone boeken blijven bestaan.
Een e-book moet je met het aangegeven tool (dat was Digital Editions) kunnen lezen. Maar na 10 jaar is dat voorbij, reactie van de verkoper: "Helaas, dit is allemaal te oud, wij kunnen hier niks meer aan doen."

29. joulukuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Waardeloze service

Ik mei 2022 hier 6 boeken besteld, hiervan werden er in eerste instantie maar 3 geleverd. Toen ik hiervoor mailde kreeg ik het antwoord dat deze in herdruk waren en in juni verwacht zouden worden en dat ik dit op de site had kunnen zien, niet erg vriendelijk maar prima.
In juni kreeg ik maar 1 boek na geleverd. Op de site kon ik helaas weer lezen dat de herdruk verder uitgesteld was, maar hiervan ook weer geen bericht van de boekhandel. Ik heb gewacht tot januari 2023, 8 maanden, om daarna op de site te kijken en te zien dat de boeken die ik nog moest krijgen er niet meer op werden aangeboden. Hierop heb ik dus weer de klantenservice gemaild om hierover meer duidelijkheid te krijgen, waarop ik als reactie krijg dat de herdruk niet meer doorgaat en ze het geld terugstorten en dat ze dat eigenlijk al eerder hadden moeten doorgeven. Waardeloze service dus, ik zal hier dan ook nooit meer iets bestellen.

3. tammikuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Toen ik het boek "Rembrandt

Toen ik het boek "Rembrandt, alle schilderijen" voor 100 euro op de website van De Vries van Stockum zag staan, was ik erg blij omdat het boek nergens meer te verkrijgen was. Voor de zekerheid belde ik eerst op naar de boekwinkel en toen werd me verteld "het boek ligt hier, dus u kunt het gewoon bestellen". Vervolgens heb ik het boek direct besteld en het geld overgemaakt. Wat schetst mijn verbazing toen ik de volgende dag een email van De Vries van Stockum kreeg met de tekst "we moeten u helaas teleurstellen, want het boek is reeds gereserveerd door een andere klant". Ik voelde al meteen nattigheid, want 1 dag eerder, had men daar helemaal niks over gezegd. Toen ik een week later weer op de website van De Vries van Stockum keek, was de prijs van het boek verhoogd tot 150 euro. Volgens hen zou dit automatisch zijn gebeurd. Ik vind dit een hele vreemde gang van zaken en ben daarom erg ontevreden over deze boekwinkel.

30. heinäkuuta 2020
Saanut 4/5 tähteä

Een boek met levertijd van 2 tot 4 werkdagen in 2 werkdagen geleverd. Blij dat ook in deze rare tijd mijn bestelling tijdig aankomt!
Daarnaast waren de boekprijzen lager dan bij andere webshops, dus ik ben tevreden!

29. huhtikuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin