Superprof.dk er ikke andet end en svindelhjemmeside! Jeg købte et elevpas til 299 kr. i januar, da jeg ledte efter en tutor. Uden mit kendskab har Superprof siden januar trukket 299 kr. fra min konto... Näytä lisää
Ren svindel og umuligt at opsige. Er blevet trukket for et løbende abonnement, som jeg aldrig har godkendt eller er blevet oplyst om. Det er decideret brugerfjendtligt. Ingen gennemsigtighed: Man... Näytä lisää
I have been a teacher at SuperProf for over a year now, and I've been incredibly happy with the experience! I have not had much need for Support help, but the few times I've needed it, they managed to... Näytä lisää
I must say that I am satisfied because thanks to this platform I was able to meet students of various ages who needed to pass Spanish exams or understand and speak Italian better. I am happy to have h... Näytä lisää
On vastannut 71 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Super and very use to use
It's okay, but clearly bribing for better reviews
Superproof asked me to do a 5-star review in order to give me benefits, so here we are. Not cool. It deserves a 4-star review, but this behaviour reduces it. Remember when Elon Musk offered 1 million to Americans voting conservative? Same thing.
It's okay, fine for freelance work. It's got a superficial, robotic interface, and if you give them money you'll be much more likely to be noticed. Until you get reviews, you'll be hidden.
It signs you out after a short amount of time, even if you are in the middle of creating a profile, and every time you must sign in with a code, there's no simply remembering the browser or device with a cookie. A bit annoying.
Otherwise, when it works, it works well.
god og pålidelig læringsportal
Superprof er en god og meget overskuelig læringsportal med mange dygtige undervisere. Det er nemt at finde undervisere som har fået gode anmeldelser så man ikke ender med at spilde sine penge på at få dårlig eller inkompetent vejledning/undervisning.
Jeg kan anbefale den både til elever og undervisere
Abonnement uden underviser
Abonnement uden underviser
De trak penge uden at tildele en underviser som lovet. Meget dårlig kundeservice.
Unable to contact tutor to discuss…
Unable to contact tutor to discuss learning before they ask for a credit number
Superprof er den mest elendige og…
Superprof er den mest elendige og uduelig virksomhed med undervisere . Man bliver krævet 299kr for at kunne komme ind på platformen og vælge en undervisere . Og når de så accepterer ens anmodning hæves 299kr fra kontoen . De accepterer og svarer at de kan desværre ikke undervise . Jeg har kontaktet 2 de er begge to ikke villig til at hjælpe . Denne platform skal have minus stjerne hvis det var muligt at give det.tyveri ved højlys dag .

Vastaus yritykseltä Superprof DK
På mange måder en fin hjemmeside, men være mere præcise om betingelser
Jeg var på jagt efter en, der kunne give mig sprog undervisning, det lykkedes, vi er godt i gang. Så det er jo fint.
Jeg synes egentlig også at der er ok at det koster "noget" her 299,- at få oprettet denne forbindelse, platformen skal jo leve af et eller andet.
Men information om hvordan det hele fungere er for uklare, herunder at man altså tegner et abonnement som man reelt kun har brug for den første måned (til at skabe kontakt), det kører så bare videre.
Hvis man forsøger at stoppe det, så er det uklart om det stopper på dagen eller når perioden er udløbet.
Være mere præcise og ærlige.

En skam hjemmeside
En skam hjemmeside. For første gang sagde det du betaler 299kr for at komme i kontakt med læreren. Der var ikke noget automatisk fornyelse. Og det var meningen at Abonnementet fornyes manuelt og ikke automatisk. Så blev det November og de trak 299kr. Jeg spurgte for refund men de afviste. Find en privat lærer på Facebook eller via netværk aldrig betal for denne hjemmeside. På deres hjemmeside står der du sletter din konto ved at trykke på min konto og find "slet min konto" men sådan mulighed står der ikke. I kan tjekke så I ikke tror jeg lyver. 1 stjerne er for højt. Skam jer superprof

Vastaus yritykseltä Superprof DK
Jeg har tidligere beskrevet at jeg ikke…
Jeg har tidligere beskrevet at jeg ikke kunne få fat i Superprof og at mit abonnement var forsvundet. det viser sig at være min fejl, jeg havde oprettet abonnementet på en anden mail end jeg kunne huske. Superprof har også svaret mig på mail
Pas på
Pas på
Man tror man betaler for en undervisning
“Dit Elevpas debiteres kun, når din underviser accepterer din anmodning”
Og de e-mails man får nævner ikke et fast beløb på 299kr.
Men man ender altså med et månedlig abonnement hvor de trækker pengene

Vastaus yritykseltä Superprof DK
Det har været en rigtig god oplevelse…
Jeg er dansker og bor i Paris: Det har været en rigtig god oplevelse at bruge Superprof Danmark til matematik. Platformen er nem at navigere, og det var hurtigt og enkelt at finde en dygtig underviser, der passede til mine behov. Jeg kan varmt anbefale Superprof til alle, der leder efter kvalificeret og personlig undervisning.
Vil ingen gang sige at superprof…
Vil ingen gang sige at superprof fortjener en stjerne. Underviser var ikke kvalificeret. Desuden trækker de 299 kr selv efter jeg har skrevet en mail om at opsige abonnement! Kan virkelig ikke anbefale superprof!

Det vildeste fupnummer.
Det vildeste fupnummer.
Jeg har betalt 2 x 299,- uden at modtage noget som helst undervisning.
Det er komplet useriøst, og kan absolut ikke anbefales.
Snyd og bedrag. Misbrug af folks tillid. Absolut ingen moral.

Vastaus yritykseltä Superprof DK
Oprigtigt l o r t hjemmeside og useriøse…
Oprigtigt l o r t hjemmeside og useriøse tutorer. Skrev til en tutorer, men fik først svar 5 dage senere selvom der stod hun ville svare inden for 24 timer??
Prøver så at logge ind for at finde en ny tutor, og beder hjemmesiden om at sende login kode på sms (fordi det åbentbart den eneste måde at logge ind på), men selvfølgelig virker p i s s et ikke og der sker ikke noget som helst når jeg taster koden ind selv efter tiende gang.
venter så til dagen efter og thank god braset har besluttet sig for at virke igen. skriver til en ny tutor, men nej, de kan "desværre ikke acceptere min undervisninganmodning". Skriver så endnu en gang til en ny, men gæt hvad, tutoren kan åbentbart heller ikke. Har anmodet i alt 4 tutorer som alle har alt for travlt med jeg ved ikke hvad til at acceptere undervisningsanmodninger, selvom de alle ikke havde nogen elever i forvejen.
Atp tror jeg ikke engang det en ægte hjemmeside
pls giv mig mine 300kr tilbage

Vastaus yritykseltä Superprof DK
Du kan ikke slette din konto og de…
Du kan ikke slette din konto og de hæver penge uden at du ved du har tegnet abbonnement. IKKE I ORDEN !!!

Hold jer langt væk
Hold jer langt væk, useriøs forretning.
Trækker penge før det er lavet kontakt eller at kontakten føre til en aftale.
Kundeservice skriver at de er behjælpelige,bare ikke med at refundere de penge de har trukket før kontakt har ført til aftale med underviser.

Unkontrolleret platform
Tilbage i Maj købte jeg et elevpas til 299 kr for en måned og kontaktede en professionel fodboldspiller som skulle træne min søn. Han har sådan set udskudt igen og igen. Hvis jeg sender en sms, så får jeg ikke noget svar. Sidst fik jeg svar efter en uge. Nu er vi tæt på september og vi har stadig ikke mødt ham. Superprof har en platform, hvor man skal betale 299 kr pr måned og så har underviserne ingen forpligtelser til at overholde aftalen. Hvis jeg vil kræve pengene tilbage fra underviseren, for at finde en anden underviser, så kræver det at jeg igen betaler superprof 299 kr samtidig med at jeg allerede har mistet de første 299 kr, selvom jeg ingen værdi har fået for pengene. Det er en platform der gør scams muligt og jeg overvejer at politianmelde underviseren, men også superprof for at gøre det muligt at svindle.
Jeg bliver spammet med sms og e-mail i…
Jeg bliver spammet med sms og e-mail i et væk. Det var dog irriterende

Vastaus yritykseltä Superprof DK
Det var ikke tydeligt at køb af elevpas…
Det var ikke tydeligt at køb af elevpas åbenbart er abonnement. Troede de 300 kr. var et engangsbeløb, har nu opdaget at de har trukket i alt 900kr uden der er fremsendt fakturaer eller gjort opmærksom på abonnementet, Blev kun opdaget ved et tilfælde, det er ren bondefangeri.

Vastaus yritykseltä Superprof DK
Er Elevpas virkelig et "must" for at få en underviserJeg var ude at undervise en elev på…
Jeg var ude at undervise en elev på gratis førstetime. Min elev sagde at hun havde betalt for et elevpas, som koster 300 kr om måneden,........ uden elevpas ville hun ikke få nogen underviser.
Den anden underviser hun havde accepteret til gratis førstetime mødte ikke op
Nu har hun opsagt sit abonnement og ønsker ikk at have noget mere med superprof at gøre.
Som underviser hos superprof føler jeg mig latterliggjort