Yritys on vastannut
Een half jaar geleden hebben wij een keuken gekocht via Superkeukens Roermond. Na vriendelijk ontvangen te zijn door Rob Lamers hebben wij uitgebreid gesproken wat de wensen waren. Uiteindelijk heb... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Op aanraden van vrienden bij Superkeukens Roermond gaan kijken. We zijn hier geholpen door verkoper Jan die rust uitstraalde en transparant was. Bij super keukens geen sluwe verkooptrucs, oprechtheid... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Superkeukens is dé keukenwinkel voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken met een eerlijke prijs, betrouwbare kwaliteit en uitstekende service. Wij maken het kopen van een keuken overzichtelijk, betaalbaar én leuk. Of je nu houdt van modern, landelijk, industrieel of tijdloos: bij ons vind je keukens in alle stijlen en prijsklassen. Met A-merk apparatuur, slimme indelingen en duurzame materialen. Bij Superkeukens krijg je altijd een helder advies, een transparante offerte en een gratis 3D-ontwerp van je droomkeuken. Geen verborgen kosten of kleine lettertjes, maar duidelijke keuzes en een directe, scherpe prijs. We geloven in service zonder gedoe. Daarom regelen wij ook het inmeten en de montage met betrouwbare vakmensen. En met 10 jaar garantie sta je nooit alleen. Met tientallen showrooms door heel Nederland is er altijd een Superkeukens-winkel bij jou in de buurt. Plan een afspraak of loop gerust eens binnen voor inspiratie en persoonlijk advies. Je bent van harte welkom! Superkeukens – Alles om jou super blij te maken.
Burghoffweg 13, 6042 EX, Roermond, Limburg, Hollanti
On vastannut 93 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Hele mooie keuken voor een (meteen) goede prijs. Niet eerst afdingen zoals bij veel andere keukenzaken. Montage top, kleine beschadiging geconstateerd bij montage en deze werd meteen zonder dat wij het gezien hadden, doorgegeven en later opnieuw geleverd en gemonteerd.

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Roermond
Jordy Hamers is een zeer deskundige adviseur. Met veel geduld heeft hij ons geholpen onze droomkeuken samen te stellen. Zijn productkennis is uitstekend!

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Roermond
Wij hebben in het begin van het jaar een keuken uitgezocht bij Superkeukens Roermond en zijn daarbij ontzettend goed geadviseerd door Jan. Eerlijk, vakkundig advies en er werd tijd genomen voor ons. De keuken is onlangs geplaatst door Jeroen. Ook een eersteklas vakman met hoog serviceniveau. Wij hebben er een erg prettig gevoel aan overgehouden en zijn een prachtige keuken rijker. Bedankt!

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Roermond
de verkoopster (Saskia Franck) heeft ons erg goed geholpen. ze dacht mee in oplossingen en prijs. We gaan de keuken zelf plaatsen, dus daar kunnen we niets over zeggen. Over Saskia en de sfeer in de winkel zijn we uiterst tevreden!

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Roermond
Uiteindelijk hebben wij de keuze gemaakt en is de keuken geplaatst.
De bezorgers en monteur waren zeer vriendelijk en kundig. Wij zouden Superkeukens Roermond dan ook aanraden indien men overweegt een nieuwe keuken te kopen.

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Roermond
Onlangs onze bijkeuken bij superkeukens gekocht en laten monteren. Zowel met superkeukens als de zzp'er die deze monteerde een zeer prettig contact gehad. Wij zijn heel blij met het eindresultaat!

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Roermond
We zijn goed geholpen bij superkeukens. Er waren veel mogelijkheden in kleuren keukenkastjes en materialen bladen. Al onze wensen waren mogelijk en de definitieve prijs werd in 1x gegeven zonder te onderhandelen.

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Roermond
Vanaf eerste gesprek, een tekening zonder te weten of we de keuken bij Superkeukens zouden bestellen, prima geholpen. En na de bestelling alle vragen die we toen nog hadden en klein wijzigingen geen enkel probleem.

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Roermond
Superkeukens doet zijn naam eer aan. Wij zijn in Filiaal Roermond geweest waar wij super goed zijn geholpen en geadviseerd door Jan Visbeek. Alles is precies volgens afspraak gelopen. Ook de plaatsing van de keuken door Maikel Poell is keurig gedaan. Kortom wij genieten nu van onze prachtige mooie keuken. Dank jullie wel TOP team!

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Roermond
Binnen een dag geplaats en super mooi geworden ben zeer tevreden met vriendelijke groeten RHJ GEELEN

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Roermond
We zijn heel blij met de keuken. Levering was op dinsdag. Op woensdag en donderdag geplaatst en op vrijdag was alle verpakkingsmaterialen en overige rommel weer opgehaald. Prima geregeld. Al met al hebben wij slechts 1 week geen keuken gehad. Kwalitatief een mooie degelijke keuken.

Super service:
Vakkundige verkoper die goed advies geeft, vooral eerlijk en zonder “verkooptrucs”, we voelden ons echt serieus genomen. Bedankt Sebastiaan kost van Filiaal superkeukens Roermond.
Ook de monteur ( Frans Dols ) heeft heel secuur en vakkundig werk geleverd.
We zijn er echt heel blij mee! Bedankt voor de service.

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Roermond
Goed geholpen bij de aankoop. Goede prijs, 1 prijs en that's it. Dus duidelijk.
Montage ook niks op aan te merken.

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Roermond
duidelijk uitgelegd. alle tijd voor ons. vriendelijke personeel

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Roermond
Duidelijke en deskundige uitleg door verkoper de heer Kost. Ook de montage door de heer Frans Dols was zeer efficiënt en is zonder problemen verlopen. We zijn super tevreden!

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Roermond
Goede service en kwaliteit. We zijn goed geholpen. Ook de monteur (Bjorn) was zeer vakkundig en heeft de keuken uitstekend opgeleverd.

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Roermond
Je wordt netjes geholpen en je kunt direct op een beeld mee kijken hoe het uitziet en je weet na afloop van het gesprek wat de prijs is van de keuken en de mogelijkheden die er zijn

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Roermond
We zijn in Roermond geweest hebben een gesprek gehad met jordy heeft ons goed geholpen met onze wensen hebben een schitterende keuken gekocht zijn zeer tevreden vreden over tex en uitleg.raad het iedereen aan

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Roermond
twee keer afspraak met Jan voor het uitzoeken van onze keuken. Heel prettig geholpen en geadviseerd. Heel gemoedelijk en niet opdringerig (zoals concurrenten ;-)). Bestelling en overleg plaatsen keuken verliep ook heel soepel. Joris die keuken heeft geplaatst heeft ook heel goed werk verricht. Hij is ook eerst de keuken voor definitieve maten komen opmeten. Na plaatsing bleken 2 kastdeurtjes beschadigd te zijn, door verpakkingstape. Na melding werden meteen nieuwe besteld en Joris heeft deze mooi vervangen na zijn vakantie. Communicatie is altijd duidelijk en open geweest. Heel tevreden over én blij met onze nieuwe keuken!

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Roermond
In verband met het bouwen van een nieuwe woning in november 2023 het eerste contact gehad met Jan Visbeek van Super Keukens Roermond (zie ook review 03-11-2023). Goed advies in een ontspannen sfeer; geen push-toestanden. Op ons verzoek werd keurig een tekening voor de aannemer verzorgd waarbij wij vastlegeden de keuken bij Super Keukens te zullen kopen. In de tussentijd geen prijsverhoging, de keuken werd geleverd tegen offerteprijs 2023. Gisteren, bijna twee jaar na het eerste contact, werd de keuken, na een maatcontrole enkele maanden geleden, geheel conform afspraak geplaatst door monteur Maikel Poell. Een aardige, kundige, keurige, "Pietje-precies" monteur. We zijn super tevreden en hopen dat te blijven.

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Roermond
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.