Frankenweg 25, 5349 AP Oss, Noord-Brabant, NL

Saanut 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

We zijn enorm fijn en goed geholpen bij super keukens Oss. Complimenten naar Alen die ons van al het juiste advies heeft voorzien. Een erg prettige adviseur die geduldig naar onze wensen luisterde... Näytä lisää

1. Keittiökalusteet
  2. Keittiösuunnittelija
  3. Keittiötarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Superkeukens is dé keukenwinkel voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken met een eerlijke prijs, betrouwbare kwaliteit en uitstekende service. Wij maken het kopen van een keuken overzichtelijk, betaalbaar én leuk. Of je nu houdt van modern, landelijk, industrieel of tijdloos: bij ons vind je keukens in alle stijlen en prijsklassen. Met A-merk apparatuur, slimme indelingen en duurzame materialen. Bij Superkeukens krijg je altijd een helder advies, een transparante offerte en een gratis 3D-ontwerp van je droomkeuken. Geen verborgen kosten of kleine lettertjes, maar duidelijke keuzes en een directe, scherpe prijs. We geloven in service zonder gedoe. Daarom regelen wij ook het inmeten en de montage met betrouwbare vakmensen. En met 10 jaar garantie sta je nooit alleen. Met tientallen showrooms door heel Nederland is er altijd een Superkeukens-winkel bij jou in de buurt. Plan een afspraak of loop gerust eens binnen voor inspiratie en persoonlijk advies. Je bent van harte welkom! Superkeukens – Alles om jou super blij te maken.

• Frankenweg 25, 5349 AP, Oss, Noord-Brabant, Hollanti

1 tähti

On vastannut 93 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Al jaren vaste klant

Ben al jaren vaste klant bij Verbruggen / Superkeukens Oss. En niet voor niks. Goed advies, verkoopster nam uitgebreid de tijd om de keuken naar onze wensen perfect samen te stellen. Leuke klik, zo nu en dan wat humor en wederom met een tevreden gevoel huiswaarts.

22. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Oss

Bedankt voor je mooie review en je vertrouwen door de jaren heen. Fijn om te lezen dat je bij Verbruggen/Superkeukens Oss weer goed bent geholpen. Mooi dat er uitgebreid de tijd is genomen om de keuken helemaal naar jullie wensen samen te stellen. En een beetje humor maakt zo’n afspraak natuurlijk extra prettig.

Veel plezier met jullie keukenplannen!

eerlijk? eerlijk.

Positieve ervaring

Ik ben erg goed en vriendelijk geholpen. De verkoper dacht goed met me mee, had aandacht voor mijn wensen en wist te inspireren.

22. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Oss

Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat je zo vriendelijk bent geholpen en dat er goed is meegedacht met jouw wensen. Een keuken uitzoeken moet vooral een prettig en inspirerend proces zijn. Mooi dat je dit ook zo hebt ervaren tijdens het adviesgesprek.

Dank voor je vertrouwen in Superkeukens en veel plezier met het vervolg van jullie keukenplannen!

eerlijk? eerlijk.

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben heel professioneel en vakkundig…

Ik ben heel professioneel en vakkundig geholpen door Martijn! Zeker een aanrader voor iedereen om hier een keuken aan te schaffen 👍💪

1. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Oss

Fijn om te lezen dat je je professioneel en vakkundig geholpen voelde door Martijn van Superkeukens Oss. We geven je compliment zeker aan hem door! Bedankt voor het vertrouwen in Superkeukens en voor je aanbeveling.

We wensen je heel veel plezier met je nieuwe keuken!

Met hartelijke groet,

Saanut 5/5 tähteä

Zeer goed geholpen en advies gekregen

Zeer goed geholpen door Kees, kwam zelf met een totaal ander idee als waar wij aan gedacht hadden. Waar andere zeiden dat er geen andere mogelijkheid was, hebben we hier toch een zeer mooie keuken aangeschaft.

30. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Oss

Wat een mooie review, dank u wel! Wat fijn om te horen dat Kees van Superkeukens Oss u zo goed heeft kunnen helpen en met een verrassend nieuw idee is gekomen. Bij Superkeukens denken we graag in mogelijkheden – en het is geweldig dat u zo tevreden bent met het eindresultaat. Geniet van uw prachtige nieuwe keuken!

Met hartelijke groet,

Nette keuken gekocht

Met de feestdagen gaan kijken naar een keuken.
Zijn goed geholpen door Alen.
Tweede kerstdag terug en uiteindelijk de keuken gekocht.

26. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Oss

Wat leuk dat jullie tijdens de feestdagen bij ons binnenstapten – en nog mooier dat het heeft geleid tot de aankoop van jullie nieuwe keuken! Fijn om te horen dat Alen van Superkeukens Oss jullie goed heeft geholpen en dat jullie met een goed gevoel zijn teruggekomen op Tweede Kerstdag. Bedankt voor jullie vertrouwen!

Saanut 5/5 tähteä

Prijs kwaliteit verhouding is prima en…

Prijs kwaliteit verhouding is prima en Kees neemt de tijd totdat we helemaal tevreden zijn.

9. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Oss

Bedankt voor jullie fijne review! Goed om te horen dat jullie tevreden zijn over de prijs-kwaliteitverhouding en de begeleiding van Kees van Superkeukens Oss. Hij neemt inderdaad graag de tijd om samen tot de perfecte keuken te komen.

Veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Verbruggen/ SUPER!! keukens

Vandaag bij Verbruggen/ superkeukens erg fijn geholpen door Alen.
In alle rust en met eigen ideeën onze droomkeuken samen gesteld. Met een goed gevoel en aangekochte keuken zijn wij erg tevreden met de hele gang van zaken.
Super!

8. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Oss

Wat een mooie review, dankjewel! Fijn dat jullie in alle rust samen met Alen van Superkeukens Oss jullie droomkeuken hebben kunnen samenstellen. Dat jullie met een goed gevoel en tevredenheid terugkijken op het hele proces, is precies waar we het voor doen.

Veel plezier straks met jullie nieuwe keuken!

Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn heel netjes geholpen

Wij zijn heel netjes geholpen, Floor kwam met ideeën waar wij nog niet aan hadden gedacht en wist ze zo in te tekenen dat het in een oog duidelijk was hoe het uiteindelijk moet worden.

24. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Oss

Wat leuk om te lezen dat jullie zo netjes en goed geholpen zijn! Fijn dat Floor van Superkeukens Oss met verrassende ideeën kwam en deze op een duidelijke manier wist te visualiseren. Zo helpen we graag om de perfecte keuken samen te stellen.

Alvast veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Saanut 5/5 tähteä

We zijn enorm fijn en goed geholpen bij…

Een erg prettige adviseur die geduldig naar onze wensen luisterde en ons adviseerde.
We kijken uit naar de levering van onze nieuwe keuken.

23. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Oss

Wat leuk om te lezen dat jullie zo fijn geholpen zijn in onze winkel in Oss! Dank voor jullie mooie woorden en complimenten aan Alen — die geven we natuurlijk met plezier aan hem door.

Fijn dat jullie zijn advies en geduld hebben gewaardeerd. We kijken samen met jullie uit naar de levering van jullie nieuwe keuken en staan klaar mocht je in de tussentijd nog vragen hebben.

Saanut 5/5 tähteä

Ontzettend blij met onze nieuwe keuken!

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken. Hij is mooier dan we hadden durven dromen! We zijn goed en vriendelijk geholpen. Er werd goed geluisterd en meegedacht, ze nemen alle tijd voor je.

19. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Oss

Wat een mooi compliment dat de keuken zelfs boven jullie verwachtingen uitkomt! Fijn om terug te horen dat jullie je gehoord voelden en dat er alle tijd is genomen om mee te denken. Dat geeft precies de betrokken service weer waar we elke dag ons best voor doen.

Geniet volop van jullie prachtige nieuwe keuken!

Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn ontzettend goed geholpen bij…

Wij zijn ontzettend goed geholpen bij Superkeukens Oss. Vanaf het eerste gesprek kregen we een duidelijke en eerlijke uitleg over de mogelijkheden. Er werd echt de tijd genomen om naar onze wensen te luisteren en alles werd rustig en begrijpelijk uitgelegd.
Alen (adviseur) dacht actief mee, gaf goede adviezen en was totaal niet opdringerig. Het ontwerp sloot perfect aan bij wat wij zochten en ook de prijsopbouw werd transparant uitgelegd.
Kortom: een fijne, professionele zaak met kundige medewerkers en uitstekende service. Wij raden Superkeukens Oss zeker aan!

18. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Oss

Dankjewel voor je mooie en uitgebreide review! Fijn dat Alen van Superkeukens Oss jullie zo helder en zonder druk heeft begeleid in het maken van keuzes. Transparantie en écht meedenken vinden we belangrijk, dus het is top om te horen dat dit bij jullie zo goed is overgekomen.

Geniet van het ontwerp dat perfect aansluit op jullie wensen — en bedankt voor jullie vertrouwen én aanbeveling voor Superkeukens Oss!

Saanut 4/5 tähteä

Super geholpen

We liepen binnen zonder afspraak en werden meteen geholpen echt super .Goede en snelle communicatie. Ook nadat afspraak uitgesteld was het was allemaal geen probleem we zijn super geholpen goed advies en niks was teveel echt blij met de getekende keuken en alle advies .nu afwachten tot de keuken komt .

18. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Oss

Dank je wel voor deze mooie woorden! Wat leuk om te horen dat jullie zonder afspraak binnenliepen en direct terecht konden en dat de communicatie en het verzetten van de afspraak soepel verliepen.

Fijn dat jullie zo enthousiast zijn over het ontwerp en het advies. Nu nog even geduld, en dan kunnen jullie gaan genieten van de nieuwe keuken in het echt.

Keuken zoektocht voltooid

Goede ervaringen gehad bij SuperKeukens! Ze nemen ruim de tijd voor je, geen verzoek is te gek of teveel & goede en snelle communicatie. Blij met de keuken die we samengesteld hebben.

29. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Oss

Wat leuk om te lezen dat jullie zo’n prettige ervaring hebben gehad! Het team vindt het belangrijk om echt de tijd te nemen en flexibel mee te denken, dus het is geweldig dat dit zo goed is overgekomen. En wat fijn dat jullie blij zijn met de samengestelde keuken — dat is precies waar we het voor doen.

Topservice bij Verbruggen Superkeukens in Oss

We zijn heel erg goed geholpen door Martijn. Hij nam uitgebreid de tijd voor ons en dacht met ons mee. We hebben een prachtige nieuwe keuken uitgezocht. Dank voor alles!

19. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Oss

Wat fijn om te horen dat Martijn van Superkeukens Oss jullie zo goed heeft geholpen! Fijn dat jullie samen tot een prachtige keuken zijn gekomen. We wensen jullie veel kookplezier en mooie momenten in jullie nieuwe keuken!

Top service

Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring met Superkeukens in Oss. Vanaf het eerste moment dat we binnenstapten, voelden we ons welkom. De adviseur nam uitgebreid de tijd om naar onze wensen te luisteren en dacht echt met ons mee. Geen opdringerig verkooppraatje, maar eerlijk advies op maat.

12. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Oss

Wat een mooie review, dank jullie wel! Fijn om te lezen dat jullie je zo welkom hebben gevoeld bij onze vestiging in Oss.

Onze keukenadviseurs vinden het belangrijk om écht te luisteren en eerlijk advies te geven, zonder druk. Fijn dat dit precies is hoe jullie het hebben ervaren.

We wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe keuken!

Eerste indruk

Heel goede voorlichting en volop gelegenheid om vragen te stellen en correcties aan te brengen op het ontwerp!

19. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Oss

Bedankt voor deze mooie woorden! Fijn om te horen dat jullie de voorlichting als zo goed en duidelijk hebben ervaren.

We vinden het belangrijk dat er alle ruimte is om vragen te stellen en samen te sleutelen aan het ontwerp, zodat de keuken echt helemaal naar wens is.

Fijne ervaring

Heel fijn geholpen door Floor! Ze heeft de tijd voor ons genomen en naar onze wensen geluisterd. We wilde wat aanpassingen wat geen probleem was. Alles netjes ingetekend en tot een opdrachtbevestiging gekomen. Dank voor jullie tijd en hulp!

30. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Oss

Wat leuk om te lezen dat je zo goed bent geholpen door Floor van Superkeukens Oss! Fijn dat er alle ruimte was voor jullie wensen en aanpassingen. Dank voor het vertrouwen en veel plezier straks met jullie nieuwe keuken!

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben bij Superkeukens in oss geweest…

Ik ben bij Superkeukens in oss geweest ik had een gesprek met Jeffrey mijn eerste indruk je werd niet gepushed een mooie ontwerp gemaakt en ook een nette prijs gekregen de montage werd gedaan door Sjors wat een vakman en erg beleefd alle werknemers van verbruggen waren ook erg aardig alleen jammer dat ze de bestekla een extra niet hebben geleverd dat was ook afgesproken
Gebelt maar degene die ik dat heb afgesproken weet het niet meer maar de bestekla is opnieuw besteld alles bij alles toch tevreden.

30. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Oss

Wat een mooie en uitgebreide review, dank je wel! Goed om te horen dat je zo prettig bent geholpen door Jeffrey van Superkeukens Oss en dat ook de montage door Sjors zo vakkundig is verlopen. Jammer natuurlijk van het misverstand rondom de besteklade, fijn dat dit inmiddels weer is opgepakt. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe keuken!

Saanut 5/5 tähteä

Super keukens in Oss hebben ons…

Super keukens in Oss hebben ons geholpen met het vinden van een prachtige nieuwe keuken voor het nieuwe huisje van mij en mijn vriend. Vriendelijk personeel die de tijd neemt en goed meedenkt.

2. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Oss

Wat een mooie stap, samen een nieuwe keuken uitzoeken voor jullie huisje! Super om te horen dat het team in Oss jullie zo goed heeft begeleid en echt de tijd voor jullie nam. Bedankt voor het vertrouwen in Superkeukens.

Superkeukens

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin