Vlietskade 7003, 4241 WR Arkel, Zuid-Holland, NL

Saanut 5/5 tähteä

Er werd uitgebreid de tijd genomen om alles te bespreken en al onze vragen werden duidelijk en uitgebreid beantwoord. Er is open en eerlijk gecommuniceerd over de prijzen en voorwaarden en onze advis... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Voor de 2e keer heb ik een keuken bij Superkeukens/Keukendepot Arkel aangeschaft. Beide keren ben ik uitstekend geholpen door Monika. Zij doet haar werk met veel passie; geen verkooptechnieken, maar o... Näytä lisää

1. Keittiökalusteet
  2. Keittiösuunnittelija
  3. Keittiötarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Superkeukens is dé keukenwinkel voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken met een eerlijke prijs, betrouwbare kwaliteit en uitstekende service. Wij maken het kopen van een keuken overzichtelijk, betaalbaar én leuk. Of je nu houdt van modern, landelijk, industrieel of tijdloos: bij ons vind je keukens in alle stijlen en prijsklassen. Met A-merk apparatuur, slimme indelingen en duurzame materialen. Bij Superkeukens krijg je altijd een helder advies, een transparante offerte en een gratis 3D-ontwerp van je droomkeuken. Geen verborgen kosten of kleine lettertjes, maar duidelijke keuzes en een directe, scherpe prijs. We geloven in service zonder gedoe. Daarom regelen wij ook het inmeten en de montage met betrouwbare vakmensen. En met 10 jaar garantie sta je nooit alleen. Met tientallen showrooms door heel Nederland is er altijd een Superkeukens-winkel bij jou in de buurt. Plan een afspraak of loop gerust eens binnen voor inspiratie en persoonlijk advies. Je bent van harte welkom! Superkeukens – Alles om jou super blij te maken.

• Vlietskade 7003, 4241 WR, Arkel, Zuid-Holland, Hollanti

1 tähti

On vastannut 93 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Hele goede service

Hele goede service, mooie zaak, vriendelijk personeel.

21. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Arkel

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je onze service, de showroom en ons team zo positief hebt ervaren. Daar doen we het voor.

We wensen je veel plezier met het vervolg van je keukentraject. En mocht je nog vragen hebben, je bent altijd welkom bij ons in de showroom.

Met hartelijke groet,

Goed en eerlijk geholpen

Goed en eerlijk geholpen. Nemen de tijd en vooraf al duidelijke afspraken gemaakt. Niet opdringerig maar zeer ontspannen middag gehad

21. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Arkel

Wat een mooie woorden, dank je wel!

Fijn om te lezen dat je je goed en eerlijk geholpen voelt. We vinden het belangrijk om echt de tijd voor je te nemen en vooraf duidelijke afspraken te maken, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Zonder druk, maar in een ontspannen sfeer.

Goed om te horen dat je de middag als prettig hebt ervaren – zo hoort het uitzoeken van een nieuwe keuken ook te zijn.

Bedankt voor je vertrouwen in Superkeukens!

Met hartelijke groet,

Saanut 5/5 tähteä

We zijn heel goed geholpen

We zijn heel goed geholpen, er werd naar onze wensen geluisterd en gekeken of het binnen ons budget pastte

27. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Arkel

Bedankt voor jullie fijne review! Wat goed om te horen dat jullie je wensen duidelijk hebben kunnen bespreken en dat we samen tot een keuken zijn gekomen die perfect past binnen jullie budget. Daar doen we het voor! Geniet van jullie nieuwe keuken en hopelijk tot ziens bij Superkeukens.

Saanut 5/5 tähteä

Prima advies in een fijne sfeer

Er is open en eerlijk gecommuniceerd over de prijzen en voorwaarden en onze adviseur Wessel denkt goed mee en geeft goede adviezen. Al met al een prettige ervaring. We zijn benieuwd naar het eindresultaat!

9. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Arkel

Hartelijk dank voor jullie mooie woorden! Fijn om te horen dat jullie het adviesgesprek als prettig hebben ervaren en dat Wessel van Superkeukens Arkel alle tijd nam om jullie vragen te beantwoorden. Transparantie en eerlijkheid staan bij ons hoog in het vaandel, dus het is extra fijn dat dit zo goed is overgekomen. We kijken samen met jullie uit naar het eindresultaat!

Prima advies en ondersteuning

Prima advies en ondersteuning. Er wordt voldoende tijd voor je gemaakt.

13. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Arkel

Dank je wel voor het delen van deze ervaring! Wat fijn dat onze keukenadviseur je alle tijd heeft gegeven om samen tot de juiste keuzes te komen. Zo hoort het: persoonlijk advies zonder haast, zodat jij straks echt blij bent met je nieuwe keuken.

Superkeukens.

Topservice

Topservice. Duidelijk, eerlijk en alles word gedaan aan de hand van je wensen.
De specialist in de winkel Monica geeft duidelijke uitleg en heeft ons ook uitermate goed geholpen.

25. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Arkel

Wat een geweldige review, dank je wel! Wat fijn dat je zo tevreden bent over het advies en de service die je hebt gekregen. Monica van Superkeukens Arkel zal blij zijn om te horen dat haar duidelijke uitleg en persoonlijke aanpak zo gewaardeerd worden.

Geniet van de voorbereidingen én straks van je nieuwe keuken!

Advies inbouw keuken nieuwbouwwoning

Fijne ervaring, rustige omgeving en prettige mensen. Er werd ruimschoots tijd genomen om de juiste keuze te kunnen maken voor de keuken, met vriendelijke groeten, Hanny

22. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Arkel

Wat mooi om te horen dat je zo’n fijne ervaring hebt gehad, Hanny! Onze adviseurs vinden het belangrijk dat je in alle rust en zonder haast de juiste keuzes kunt maken. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe keuken!

Saanut 5/5 tähteä

De afspraak over het adviseren van het type keuken is mij zeer goed bevallen. Ze namen uitgebreid de tijd om met mij de keuzes te bespreken. Ook is het erg fijn dat de gekozen keuken visueel wordt gemaakt.

22. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Arkel

Wat leuk om te lezen dat het adviesgesprek zo goed is bevallen! Fijn dat onze adviseur de tijd nam om alles rustig door te nemen en dat het visuele ontwerp jullie meteen een duidelijk beeld gaf. We wensen jullie alvast heel veel plezier met de nieuwe keuken!

Saanut 4/5 tähteä

Superkeukens maken dromen waar.

Op advies naar Superkeukens Arkel gegaan. Ik werd netjes ontvangen door Yorick. Na een paar vragen is hij met een globale schets begonnen. Daarna zijn de showroom ingegaan waar hij rustig dingen uitleg en advies gaf. Daarna is zijn we gezamenlijk de tekening gaan opzetten van de keuken, dit leiden tot een prachtige keuken. Yorick bedankt voor het ontwerpen van mijn keuken. Nu afwachten tot hij geplaatst kan worden.

5. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Arkel

Wat een mooi en persoonlijk verhaal, dank je wel voor het delen! Wat fijn om te horen dat Yorick van Superkeukens Arkel de tijd nam om stap voor stap met je mee te denken en samen tot een prachtig ontwerp is gekomen. We wensen je alvast veel voorpret tijdens het wachten op de plaatsing – dat wordt straks écht genieten!

Saanut 5/5 tähteä

Een hele goede eerste indruk.

Bij de eerste indruk hadden we gelijk een goed gevoel. Monica neemt goed de tijd en denkt mee. Het ontwerp is nu klaar en enorm naar ons zin. De keuken kan besteld worden. So far so good.

25. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Arkel

Bedankt voor deze mooie review! Wat goed om te horen dat jullie meteen een fijn gevoel hadden en dat Monica van Superkeukens Arkel alle tijd nam om mee te denken. Fantastisch dat het ontwerp helemaal naar wens is en dat de keuken nu besteld kan worden. We kijken uit naar het verdere verloop!

Erg behulpzaam en meedenkend

Erg behulpzaam en meedenkend, geholpen door Monika. Chapeau.

17. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Arkel

Wat fijn dat jullie zo goed zijn geholpen door Monika van Superkeukens Arkel! Haar betrokkenheid en meedenken maken echt het verschil. Dank voor jullie mooie woorden – we geven het compliment graag door.

Saanut 1/5 tähteä

Bestel hier geen keuken

Bestel geen keuken bij superkeukens als je enige service verwacht.
Een en ander is bij mij fout gegaan. Er zijn afspraken gemaakt per email, maar deze worden niet nagekomen. Hierdoor heb ik een ochtend vrij moeten plannen, het geen mij als zelfstandige veel geld kost. Als je hierover een klacht hebt, wordt je afgedaan als leugenaar. Ze hadden zogenaamd telefonisch iets anders doorgegeven. Dus ik zat te liegen over de situatie. Nog nooit zo'n slechte klantenservice meegemaakt.

nav reactie:
Het filiaal weigert een passende oplossing te vinden en blijft volhouden dat ik lieg over de gang van zaken

13. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Arkel

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat je zo’n slechte ervaring hebt gehad. Dit is absoluut niet het niveau van service en kwaliteit waar we voor staan. Kun je contact opnemen met onze klantenservice of jouw filiaal, zodat we de situatie goed kunnen bespreken en naar een passende oplossing kunnen zoeken? We willen niets liever dat jouw keuken alsnog naar wens wordt afgerond.

Met vriendelijke groet, Superkeukens

Saanut 3/5 tähteä

Vochtpercentage (2.6%) muren te hoog

Voor mijn Zus en zwager verliep het advies en verkoop bij Arkel Superkeukens vlotjes en zeer goed, dus de keuken was snel besteld. Na twee weken werden ze gebeld dat niet al het apparatuur op voorraad was en we een alternatief wilde. Alternatieve afzuigkap gekozen maar de combi oven/magnetron en inductie kookplaat niet. Deze week zal de keuken worden gemonteerd, om een dag voor montage een belletje te krijgen of het een dag later kon. Nou ja, oké. Vandaag (21 maart '25) belde mijn zwager me op, de monteur was gekomen en hij vond de vochtpercentage van 2.6% (de rest droger) te hoog en er werd niet gemonteerd. Risico was te groot voor de kasten en het kromtrekken er van. Kwaliteit??? Zelfs waar het wel droog was (onderkasten etc) werd niet gemonteerd. Nog nooit gehoord en meegemaakt zei ik. 2.6%, waar hebben we het over?? Schandalig!! Twee dagen hebben ze vrij genomen en waar voor, voor niets. Ik zelf zal twee (2x) keer na denken bij het bestellen van de keuken bij Superkeukens. Triest dit👎

21. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Arkel

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat dit anders is verlopen voor uw zus en zwager. Gelukkig is er goed contact met hen en we zouden niet willen dat de keuken gemonteerd wordt terwijl de muren nog te vochtig zijn na het stuccen. Dit om latere vochtproblemen te voorkomen. Zodra het vochtpercentage van de muren 0,7% is, zal de keuken netjes gemonteerd worden, zodat zij jarenlang plezier zullen hebben van hun nieuwe keuken!

Saanut 5/5 tähteä

Super keuken bij superkeukens Arkel!

In oktober/november geregeld met yorick om de tafel gezeten om onze keuken samen te stellen. Het geduld van yorick en het meedenken van yorick van superkeukens arkel top!
Levering volgens afspraak. En dan komt er ook nog een keukenmonteur met verstand van zaken! Arjan! Echt netjes gewerkt en kundig.
Wel.waren er helaas 2 delen te kort geleverd. Binnen 2 dagen al besteld en leverdatum en installatie datum al vastgelegd. Topservice! Ik kan niet anders zijn Dan vol lof!
Ga zo door superkeukens!!

3. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Arkel

Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat Yorick van Superkeukens Arkel jullie zo goed heeft geholpen bij het samenstellen van de keuken en dat de levering en montage perfect verliepen. We begrijpen dat het vervelend is als er iets ontbreekt, maar we zijn blij dat we dit snel voor jullie hebben kunnen oplossen. We geven de complimenten zeker door aan Yorick en Arjan! Veel plezier met jullie nieuwe keuken en bedankt voor het vertrouwen in Superkeukens.

Onlangs een keuken uitgezocht

Onlangs een keuken uitgezocht. Transparant en eerlijk over de prijs en adviseert op prijs kwaliteit. Stelt soms zelfs een goedkoper alternatief voor omdat de kwaliteit nagenoeg even goed is. Nemen uitgebreid de tijd om een keuken in te tekenen. Advies over indeling was goed. Advies over mogelijkheden van apparatuur wat minder, omdat de kennis er niet altijd bleek te zijn.

22. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Arkel

Bedankt voor je fijne review! Mooi om te horen dat je onze transparantie en prijs-kwaliteitadvies waardeert. We vinden het belangrijk om altijd mee te denken over de beste keuze, zelfs als dat een voordeliger alternatief betekent. Jouw feedback over het advies rondom apparatuur nemen we mee om onze service verder te verbeteren. Veel plezier met je nieuwe keuken!

Saanut 4/5 tähteä

De verkoopster was zeer vriendelijk meedenkend

De verkoopster was zeer vriendelijk mee denkend en eerlijk, en heeft ons zeer goed geholpen.
Mijn dank daarvoor.
met vriendelijke groet,
Lies Noordermeer.

7. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Arkel

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat onze verkoopster je zo goed heeft geholpen met eerlijk en meedenkend advies. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich gehoord en geholpen voelen. Geniet van jullie keuken!

Saanut 5/5 tähteä

Onlangs een nieuwe keuken gekocht bij…

Onlangs een nieuwe keuken gekocht bij super keukens uit Arkel. Door de perfecte adviezen van Jorick staat de nieuwe keuken inmiddels. Ontzettend blij met het resultaat. Goeie planning en omdat er een kleinigheidje was met de afvoerstop is er meteen een afspraak gemaakt om dit te herstellen. De prijs van het totaalplaatje was keurig.

Gr, Arwin.

22. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Arkel

Bedankt voor deze review Arwin, top om te lezen dat je zo goed geholpen bent door onze collega Jorick van Superkeukens Arkel. We zijn blij dat door zijn adviezen je kan genieten van je nieuwe keuken. We wensen je heel veel kookplezier!

Super keuken

Monika heeft alle tijd voor ons genomen om onze droomkeuken te ontwerpen binnen ons budget. We hebben goede adviezen gekregen en Monika heeft zich goed verplaatst in onze wensen. De brownies die we bij elk bezoek kregen waren heerlijk!
We kunnen haast niet wachten tot de keuken daadwerkelijk geplaatst wordt!

28. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Arkel

Hartelijk bedankt voor de 5 sterren beoordeling en de mooie woorden! Zo te lezen hadden jullie een goede klik met keukenadviseur Monika. Wat fijn dat ze erin geslaagd is om een droomkeuken te ontwerpen, en dat binnen jullie budget. Vraag vooral even naar het recept van de brownies, zodat jullie ze straks zelf kunnen maken in de nieuwe keuken! ;) Geniet ervan!

Saanut 5/5 tähteä

Ingewikkeld puzzel valt op z'n plaats.

Wij hadden best een wensenlijstje toen we bij Yorick aan tafel aanschoven. Onverschrokken ging hij aan de gang om een mooie ontwerp te creëren. Na er thuis op gebroed te hebben besloten we de boel uiteindelijk toch te spiegelen. Yorick bleef er even vrolijk onder en zag het voordeel er ook van in.
Terplekke hebben we besloten de bijkeuken ook gelijk maar nieuw in te richten, en daar heeft Yorick ook iets moois voor verzonnen.
We hebben straks een hele mooie keuken in twee kleuren met een praktische indeling.
Verdere voorwaarden als levering op afroep etc. zijn erg soepel geregeld.

26. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Arkel

Ontzettend bedankt voor de positieve beoordeling en de complimenten over onze vestiging in Arkel! Mooi dat keukenadviseur Yorick er alles aan heeft gedaan om het keukenontwerp tot in de puntjes af te werken. En wat gaaf dat jullie ook de bijkeuken hebben vernieuwd met zijn hulp! We zijn ervan overtuigd dat jullie straks volop gaan genieten van de mooie en praktische keuken én bijkeuken.

Nogmaals bedankt voor het vertrouwen en veel plezier met het verdere proces!

Top geholpen

Super geholpen door medewerker Robin! Dacht met ons mee, niks was te gek. En paste naar onze wensen alles aan!
Super benieuwd naar het resultaat.

12. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Superkeukens - Arkel

Wat een geweldige review, dank je wel! Wat fijn om te horen dat onze keukenadviseur Robin zo goed heeft meegedacht en alles naar jullie wensen heeft aangepast. We begrijpen dat jullie superbenieuwd zijn naar het resultaat—het gaat vast en zeker prachtig worden! We staan altijd klaar als jullie nog vragen hebben of extra hulp nodig hebben.

Superkeukens

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin