Heel fijn persoonlijk en deskundig advies bij het vinden van een passende bh maat. De medewerker was heel vriendelijk en zag al snel welke maat ik moest hebben. Persoonlijk vond ik het heel prettig da... Näytä lisää
Persoonlijk advies. Men dacht met mij mee en luisterde echt naar mijn wensen. Rustige winkel. Na maatbepaling haalde de medewerkster/ adviseuse bh’s uit het magazijn om te proberen. Het liep a... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Er werd alle tijd genomen voor de juiste maat. Engelengeduld, eerlijke gesprekken, tips en tops om alles goed te laten passen. Superlieve dame.
Via Instagram terecht gekomen bij hun, ik dacht ahhh eindelijk iemand die weet waar ze over spreekt.Direct geboekt en dacht einelijk alles eruit vernieuwen naar passende dingen. Ik kan eigenl... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Geweldige winkel
Geweldige winkel, ik wil nergens anders meer naartoe voor mijn lingerie. Ze kwamen op een totaal andere bhmaat uit dan ik gewend was. Vond het wel wennen om de omvang strakker te dragen, maar nu na een maand moet ik zeggen dat het echt veel beter voelt dan mijn oude, lossere bh’s. De medewerkster die mij hielp had eindeloos geduld en was heel deskundig. De kwaliteit van de producten is goed en de prijs viel me eigenlijk erg mee. Kortom: echt een aanrader!
Bij Superbra is er oog voor de klant
Bij Superbra is er oog voor de klant. Er wordt ruim de tijd genomen om precies de juiste maat te selecteren en op te meten! Ontzettend lieve dames in hun team en duidelijk veel expertise aanwezig. Een waanzinnige winkel, mijn persoonlijke favoriet! Een absolute aanrader.
Brafitting bij superbra
Op een prima manier gerustgesteld en alle tijd genomen om een passende bra te vinden voor mijn moobs.
Met een mooie passende bra de winkel uit. Afhankelijk hoe snel mijn moobs groeien kom ik weer snel terug bij superbra. Top service door Kim!
Chagrijnige medewerker in Utrecht
Mijn dochter en ik hadden een brafitting-afspraak bij SuperBra in Utrecht in de hoop op goed advies en misschien allebei met 1, 2 mooie bh's de deur uit.
De medewerkster die ons 'hielp' had volgens mij totaal geen zin in haar werk. Ze duwde een pak bh's door het gordijn en liet zich vervolgens niet meer zien. Het enige advies wat ze had was dat bh's superstrak moeten zitten. Dat het dan aan de zijkant en achterkant niet netjes zit was een soort jammer maar helaas. Ze dacht totaal niet mee, straalde aan alle kanten chagrijn en onwil uit.
We hadden allebei 1 bh die we echt mooi vonden. Als de bejegening vriendelijker, meer betrokken en warmer was geweest hadden we die ws. wel gekocht. Nu hebben we het merk en de maten genoteerd en we gaan wel ergens anders kijken. De medewerkster zei niet eens iets toen we weggingen. Onbegrijpelijk dat iemand op deze manier haar werk kan doen.
Hebben jullie te veel klanten? Dit werkt wel.
Een winkel die op afspraak werkt. Dat kan natuurlijk. De manier waarop je dat mede deelt aan de klant die vol enthousiasme bh’s wil komen kopen, is zacht gezegd oncharmant. Een nare houding die mij niet het gevoel gaf hier ooit nog te willen komen. Jammer er hingen op het eerste gezicht mooie bh’s.
Top services
Super vriendelijk services in Amsterdam, de andere winkels overigens ons. Maar vandaag mocht ik de winkel in Amsterdam bekijken. Ontzettend goed geholpen. Gezellig team, denkt mee met warmte. Ventilatoren in de pas hokjes, tissues, deo. Bh worden netjes ingepakt en in een duurzaam tasje gedaan. Al jarenlang ontzettend te spreken over deze winkel ♥️.
Als je bij hun kom kopen is het een…
Als je bij hun kom kopen is het een ervaring op zich...maar kom niet terug met een klacht want dan is de service ver te vinden..oordelen zonder het product gezien te hebben...en een advies is in mijn ogen nog steeds geen verbod!!