sunwill.eu Arvostelua 142

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Et ønske fra Ønskeskyen, få tryk på tasterne og min søns fødselsdagsgave var bestilt. Nemt og bekemt. Tilmed fik jeg 10%, da det var mit første køb. Jeg er en tilfreds kunde. OG, jeg er 100% sikke... Näytä lisää

Fik top service ved ombytning og en opringning til afklaring af størrelse og tilbudt returfragt, hvis de 4 par bukser fortsat ikke passede, men de passer perfekt. De 3 herrer i flokken køber kun hos j... Näytä lisää

For første gang har jeg kunnet bestemme benlængden allerede ved bestillingen. Her vil jeg handle igen! Mærket kender jeg allerede og har brugt i mange år. Sunwill laver gode bukser.

Dejligt at have mulighed for at få tilsendt varer i den rigtige farve og størrelse , når det ikke er muligt at få butikker rundt i landet til at rekvirere varer hjem. Superfin service fra jeres side.... Näytä lisää

1. Miestenvaateliike
  2. Vaateliike
  3. Pluskoon vaatekauppa
  4. Smokkimyymälä

Sunwill har siden 1963 været kendt som buksespecialist og har i dag udvidet sortimentet, så det også omfatter konfektionerede habitter, blazere og veste. Vi har altid fastholdt kerneværdierne: høj kvalitet, lang holdbarhed og pasform ned i mindste detalje – værdier, som vi sætter en stor ære i. Sunwill er lækkert dansk designet herretøj i høj kvalitet.

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Glad for frakken nu..

Glad for frakken nu..
Været en tur til skrædder da ærmerne var alt alt for lange til et menneske.
Skrædder noget forbavset.
Ved henvendelse til Sun will blev der sagt at det ikke kunne passe.
Vær opmærksom på dette når I handler der og returner frakken hvis i ikke vil ofre 300kr på skrædder.

8. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä sunwill.eu

Tak for din anmeldelse, trods den uheldige oplevelse og de 2 stjerner. Vi kan ikke garantere at vores størrelser passer alle, men er naturligvis produceret ud fra nogle bestemte målskemaer. Der kan naturligvis ske fejl under produktionen eller opmærkningen. Vi ombytter selvfølgelig altid, eller blot tager frakken retur. Men også en fin løsning at få en skrædder til at tilpasse præcis dine mål.

Hilsen Jesper, kundeservice

Aftalt levering overholdt

Aftalt levering overholdt.
Kontakter mig, da ordren var lavet dobbelt grundet mislykket MP.

Dejligt med dem som går det ekstra skridt.

Kasper.

7. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä sunwill.eu

Tak for anmeldelsen :-) Godt du var tilfreds. Jeg vil give de pæne ord videre til min kollega. Hilsen Jesper, kundeservice

Fuldt tilfreds.

Fuldt tilfreds.

27. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä sunwill.eu

Meget præcis beskrevet. Tak for handlen og tak for du tog dig tiden til anmeldelsen. Hilsen Jesper, kundeservice

Jeg købte en vare på hjemmesiden

Jeg købte en vare på hjemmesiden, troede jeg, men i skrev efterfølgende at i alligevel ikke havde varen.
Sagen er efterfølgende løst til min fulde tilfredshed ,rigtig god service.

7. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä sunwill.eu

Kære Gunnar, beklager din oplevelse på vores shop. Det er desværre en teknisk fejl, som jo kan opstå. Vi er ved at undersøge om vi kan finde jakken hos en af vores forhandlere, og håber den vej rundt kan hjælpe dig.

Hilsen Jesper, kundeservice

14. januar: OPDATERET - godt vi fandt en løsning og kunne hjælpe. Tak for tålmodigheden og din nye ordre.

Vastaus yritykseltä sunwill.eu

Dear Thomas, sorry for the long delivery time, but it usually takes 4-5 working days from Denmark to Ireland. GLS says the package is on its way and I hope it will be delivered early this week.

Best regards, Jesper - customer service

Fin information og vejledning - hurtig levering.

Fik rigtig fin information og vejledning over telefonen i forbindelse med bestillingsprocessen.
Varerne blev leveret super hurtigt - tøjet var pakket omhyggeligt så det ikke var krøllet - men lige til at hænge i skabet.

2. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä sunwill.eu

Tak for den fine anmeldelse af shoppen. Godt det fungere både med vejledningen og leveringen. Lige som vi ønsker. Tak

Ja tak

En rigtig god oplevelse at handle hos Sunwill. Produktet var som vist på hjemmesiden og hurtig levering. En super god oplevelse. Det bliver ikke sidste gang jeg handler hos Sunwill

7. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä sunwill.eu

Tak for de fine ord og godt din oplevelse, lever op til vores egne krav.