DEERHUNTER Arvostelua 11

TrustScore 4/5 tähteä

3,9

1. Metsästyskauppa

Deerhunter udvikler og designer tøjet ud fra de nyeste teknologier, og tøjets egenskaber testes i forhold til klima, slidstyrke og brugsfunktion. Deerhunter er det rigtige mærke for jægere og fritidsfolk, der ønsker slidstærkt og funktionelt jagt- og fritidstøj til en fair pris. I dag er mærket repræsenteret i mere end 40 lande verden over, og I 2009 blev Deerhunter udnævnt som Kongelig Hofleverandør.

3,9

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

God kvalitet super kvalitet 100 %

God kvalitet super kvalitet 100 %

27. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä DEERHUNTER

Tak for din besked. Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med kvaliteten – det sætter vi stor pris på.

Vi arbejder altid målrettet på at levere høj kvalitet og god service, så din feedback betyder meget for os

Hilsner fra

Bianca, DEERHUNTER

Hurtig levering og varen var beskrevet …

Hurtig levering og varen var beskrevet som forventet

20. toukokuuta 2026

Hej Marianne

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du oplevede hurtig levering, og at varen levede op til dine forventninger. Det sætter vi stor pris på.

Hurtig levering

Hurtig levering

19. toukokuuta 2026

Hej Lis,
Altid dejligt at høre fra glade og tilfredse kunder. Håber produktet lever op til dine forventninger.

Go' dag

Hilsner fra

Bianca, DEERHUNTER

Deerhunter ville gerne have feedback efter køb

Jeg endte faktisk med ikke at købe noget hos Deerhunter, fordi ordren ikke gik rigtigt igennem. Det viste sig også, at varen slet ikke var på lager, selvom hjemmesiden viste den som tilgængelig.

Jeg kontaktede Deerhunter direkte og fik at vide, at “Rogaland Softshell Jakke” først forventes tilbage i september. Det mærkelige er, at nu næsten en uge senere står den stadig som værende på lager på hjemmesiden.

Det giver et meget dårligt indtryk, når lagerstatus ikke bliver opdateret korrekt, da kunderne tror varen kan bestilles, selvom den reelt ikke er på lager.

11. toukokuuta 2026

Hej Jean,

Tak fordi du deler din oplevelse, og vi beklager den frustration, du har oplevet i forbindelse med et mislykket køb.

Det er naturligvis ikke tilfredsstillende, at varen stod som på lager på hjemmesiden, når den reelt var udsolgt. Vi forstår godt, at det skaber forvirring og giver et dårligt indtryk.

Vi arbejder løbende på at sikre mere præcise lageropdateringer, og din feedback er blevet sendt videre til vores ansvarlige team, så vi kan få rettet fejlen hurtigst muligt.

Vi beklager endnu en gang oplevelsen og sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på problemet.

Daniel, DEERHUNTER

God service hurtig levering

God service hurtig levering. Tøjet have den forventede gode kvalitet

12. toukokuuta 2026

Hej Christina

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord.

Det glæder os meget at høre, at du oplevede god service og hurtig levering, og at kvaliteten levede op til dine forventninger. Det sætter vi stor pris på.

Vi håber, du bliver rigtig glad for tøjet, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Daniel, DEERHUNTER

Hjælp og hurtig levering

Forespurgte og fik straks råd på Deerhunters hjemmeside, jeg bestilte og det blev sendt dagen after og havde det 2 dage efter bestilling. Det passer og er dejligt at gå i. Så fuldt tilfrede.

20. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä DEERHUNTER

Tak for din anmeldelse og de fine ord. Godt vi kunne hjælpe og tøjet passer. Hilsen Jesper, kundeservice

Muflon lynlåse er lavet af billigt plastik.... de kan ikke holde til ganske almindeligt brug....

Købte en Muflon vinter udgave i efteråret 2022. Nu er lynlåsen gået i stykker - den er lavet af plastk så et stykke af lynlåsen er borte.... . Jakken er kun brugt 4 måneder om året i gennemsnit.
Det er for tideligt at gå i stykker. Jeg har Wrangler cowboybukser tilbage fra 2012 som jeg stadigt jævnligt benytter - her virker lynlåsen upåklageligt.
Forstår ikke hvorfor I anvender sådan en dårlig lynlås kvalitet ift jakkens ellers fine kvalitet...

6. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä DEERHUNTER

Hej Jan, beklager din oplevelse med lynlåsen. Der er jo desværre ingen garanti der dækker længere, men vi kan da godt blive enige om den gerne skulle kunne fungere længere tid. Det er jo meget afhængig af omstændighederne og altid kun set på antal brugte gange. Normalt plejer vi at kunne hjælpe med udskiftningen, så hvis du er interesseret kan du kontakte os på: return@deerhunter.eu og høre om mulighederne.

Hilsen Jesper, kundeservice

Supergodt regntøj

Har efterhånden haft en del forskellige sæt regntøj, men sættet fra Deerhunter er det suverænt bedste, jeg indtil videre har prøvet.. :D

23. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä DEERHUNTER

Godt at høre, og tak for at dele her

Fantastisk hjælpsom og venlig kundeservice

Jeg havde købt en Deerhunter muflonjakke via en anden webshop, som viste sig at være umulig at komme i kontakt med, da jeg havde et problem med jakken. Jeg kontaktede derfor Deerhunter´s egen kundeservice og der fik jeg al den hjælp jeg havde brug for. På under en uge havde de løst mit problem med både at afhente og leverer min jakke igen.

8. helmikuuta 2022