Sunweb.be Arvostelua 4 013

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Saanut 5/5 tähteä

Wij hebben inmiddels al vier reizen geboekt via Sunweb en zijn elke keer opnieuw bijzonder tevreden. Vanaf het eerste contact tot en met de reis zelf wordt alles steeds tot in de puntjes geregeld.... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Boekingsproces ging vlot en via de app waren alle nodige documenten voorhanden. Hotel was perfect gelegen. Dat de inbegrepen skipas pas een dag later werd afgeleverd, heeft ons wel een halve dag skiën... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Good website,easy booking process,all inclusive hotel with lots of food variety, okish rooms(but not anything impressive),pool was small but didnt use as water was very cold.the hotel staff was fabulo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Grote keuze uit vele skigebieden & accommodaties beschikbaar in meerdere landen. Alle bestemmingen worden uitgebreid voorgesteld. Bij contactname wordt er snel gereageerd & zoekt men a.s.a.p. naar een... Näytä lisää

1. Matkailu & Loma

Tietoja yrityksestä Sunweb.be

Yrityksen kirjoittama

Nederlands

Bij Sunweb boek je zorgeloos jouw zomervakantie of wintersport aan de scherpste prijs.

Het hele jaar door bieden we een ruim aanbod aan zonvakanties en skireizen naar topbestemmingen in Europa. Of je nu op zoek bent naar een familievakantie, een all-in adults only of een last minute naar de zon – bij Sunweb ben je zeker van kwaliteit en gemak.

✔️ Laagsteprijsgarantie
Vind je dezelfde reis elders goedkoper? Wij betalen het verschil terug én je ontvangt een voucher van €100 voor je volgende vakantie.

✔️ Gratis omboeken
Plannen gewijzigd? Bij Sunweb kun je tot 6 weken voor vertrek gratis omboeken.

✔️ Exclusieve Sunweb Only-reizen
Unieke pakketreizen die je enkel bij ons vindt.

Français

Réservez vos vacances d’été ou vos sports d’hiver sans souci avec Sunweb, au meilleur prix garanti.

Tout au long de l’année, Sunweb propose un large choix de séjours au soleil et de vacances au ski vers les plus belles destinations en Europe. En famille, en couple ou entre amis, trouvez la formule qui vous convient le mieux.

✔️ Garantie du prix le plus bas
Vous trouvez le même voyage moins cher ailleurs ? Nous vous remboursons la différence et vous offrons un bon de €100 pour vos prochaines vacances.

✔️ Changement gratuit
Vos plans changent ? Modifiez votre réservation gratuitement jusqu’à 6 semaines avant le départ.

✔️ Séjours Sunweb Only
Des voyages exclusifs disponibles uniquement chez Sunweb.

Last minute vakanties

Snel de zon opzoeken? Maak je keuze uit ons aanbod last minutes.

4,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 4/5 tähteä

Makelijlk om te boeken .goede prijs …

Makelijlk om te boeken .goede prijs kwaliteit verhouding.

18. maaliskuuta 2026

Beste meneer Wouters,

Bedankt voor uw 4-sterren review.

Fijn om te lezen dat u ons boekingsproces als gemakkelijk heeft ervaren. En u daarnaast uw vakantie kon bevestigen tegen een leuke prijsaanbieding. Daar doen we het voor.

We hopen u nog vele jaren van dienst te mogen zijn.

Namens Sunweb, wens ik u graag mooie vooruitzichten naar een heerlijke vakantie.

Gemakkelijk geboekt

Gemakkelijk geboekt, goed geprijsd

17. maaliskuuta 2026

Beste Andreas,

Bedankt voor jouw 5-sterren!

Saanut 5/5 tähteä

Voor de eerste keer geboekt bij Sunweb

Voor de eerste keer geboekt bij Sunweb. Alles super verlopen. Zal in de toekomst mijn reisagent worden.

17. maaliskuuta 2026

Beste Rudi,

Bedankt voor jouw review.
Wat leuk om te lezen dat je eerste ervaring met Sunweb zo goed is verlopen!

We helpen je in de toekomst graag weer bij het plannen van een volgende mooie vakantie.

Just fine

Just fine, no problems

24. maaliskuuta 2026

Dear Renate,

Thank you for your feedback. We’re glad to hear that everything went smoothly and that you had no problems.

We hope to welcome you again in the future!

In name of Sunweb, I would like to wish you a lovely week ahead.

Kind regards,

Vlotte boeking

Alle info wordt meegegeven, zeker ook ivm het bijboeken van bagage. Meestal is dit niet zo duidelijk. Boeking is dan ook heel vlot gemaakt.

24. maaliskuuta 2026

Beste Kathy,

Bedankt voor je fijne review!
Wat goed om te lezen dat alles duidelijk werd weergegeven tijdens het boeken en dat het proces zo vlot verliep.

We hopen je snel weer te mogen helpen bij een volgende vakantie!

Saanut 4/5 tähteä

Goede en Correcte werking ter plaatse en…

Correcte werking ter plaatse en geregeld iemand van Sunweb aanwezig

22. maaliskuuta 2026

Beste Kevin,

Bedankt voor uw 4-sterren review. Fijn om te lezen dat u onze service ter plaatse zo waardeert en u uitstekend zoals het hoort werd verder geholpen.

Saanut 5/5 tähteä

Was enthousiast over de website

Was enthousiast over de website, vooral dat de afteldagen worden weergegeven, en de bestemming goed toegelicht is!

14. maaliskuuta 2026

Beste Ingrid,

Bedankt voor je enthousiaste review!

Fijn dat je zo tevreden bent over de website van Sunweb, en vooral dat de afteldagen en de duidelijke toelichting van de bestemming je aanspreken. Dat maakt de voorpret natuurlijk alleen maar leuker!

We wensen je alvast heel veel plezier met het aftellen en hopen je snel weer te mogen helpen bij een volgende vakantie.

Simpel tov andere

Simpel tov andere

Beste Johan,

Bedankt voor uw 4-sterren review. Fijn om te lezen dat u ons boekingsproces als eenvoudig heeft ervaren.

Duidelijk en eerlijk kostenplaatje

Duidelijk en eerlijk kostenplaatje. Transparante website

Beste Gerd,

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te lezen dat je onze website als transparant ervaart en dat het kostenplaatje duidelijk en eerlijk is. We vinden het belangrijk dat je precies weet waar je aan toe bent, zonder verrassingen achteraf.

Graag tot een volgende boeking!

Saanut 5/5 tähteä

Ik boek bijna altijd bij jullie.

Ik boek bijna altijd bij jullie.

Beste Yvette,

Bedankt voor je mooie woorden en je vertrouwen in ons, super om te horen dat je bijna altijd bij ons boekt!

Hopelijk mogen we snel weer een mooie reis voor je verzorgen!

Saanut 4/5 tähteä

Gemakkelijk te boeken reis.

Beste Alfons,

Bedankt voor je review!

Wat fijn om te lezen dat het boeken van je reis zo gemakkelijk ging. Daar doen we het voor!

We hopen je snel weer te mogen helpen bij het plannen van je volgende vakantie.

Is nu de 3de keer via sunweb

Is nu de 3de keer via sunweb . En blijf erbij dat jullie de voordeligste zijn

Beste Bjorn,

Wat leuk om te lezen dat je al voor de derde keer via Sunweb boekt, dankjewel voor je vertrouwen!

Fijn dat je ons nog steeds als de voordeligste ervaart, daar doen we natuurlijk ons best voor.
We hopen je ook bij je volgende vakantie weer te mogen helpen!

Website is duidelijk

Website is duidelijk, enkel is het probleem dat je alles apart moet bijboeken. Privetransfer is zeer duur. De eindprijs weet je pas na vele aparte pagina’s om bij te boeken. Uitleg van de kamers is verwarrend. Veel afkortingen.

Beste mevrouw Thijs,

Bedankt voor uw feedback. Fijn om te horen dat u onze website als duidelijk ervaart, maar we begrijpen ook uw opmerkingen over het bijboeken van extra’s en het prijsverloop.

Onze werkwijze met optionele extra’s zoals transfers en bagage zorgt ervoor dat u uw reis zo flexibel mogelijk kan samenstellen, maar we begrijpen dat dit het totaaloverzicht soms minder duidelijk maakt. Uw opmerking over de uiteindelijke prijs en de verschillende stappen nemen we zeker mee om dit verder te verbeteren.

Ook uw feedback over de kameromschrijvingen en gebruikte afkortingen nemen we mee om dit in de toekomst nog begrijpelijker te maken.

Namens Sunweb, wens ik u graag alvast mooie vooruitzichten naar een heerlijke vakantie.

top heel propere service

top top heel propere service

15. maaliskuuta 2026

Beste Jochem,

Bedankt voor jouw 5-sterren!

easy booking

15. maaliskuuta 2026

Beste Christel,

Wat fijn om te lezen dat het boeken zo makkelijk ging, daar doen we het voor! We proberen het hele proces zo soepel en overzichtelijk mogelijk te maken, zodat jij zorgeloos naar je vakantie kunt uitkijken.

Hopelijk zien we je snel weer terug voor een volgende trip!

Team Webcare

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin