Sunweb.be Arvostelua 4 013

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Saanut 5/5 tähteä

Wij hebben inmiddels al vier reizen geboekt via Sunweb en zijn elke keer opnieuw bijzonder tevreden. Vanaf het eerste contact tot en met de reis zelf wordt alles steeds tot in de puntjes geregeld.... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Boekingsproces ging vlot en via de app waren alle nodige documenten voorhanden. Hotel was perfect gelegen. Dat de inbegrepen skipas pas een dag later werd afgeleverd, heeft ons wel een halve dag skiën... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Good website,easy booking process,all inclusive hotel with lots of food variety, okish rooms(but not anything impressive),pool was small but didnt use as water was very cold.the hotel staff was fabulo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Grote keuze uit vele skigebieden & accommodaties beschikbaar in meerdere landen. Alle bestemmingen worden uitgebreid voorgesteld. Bij contactname wordt er snel gereageerd & zoekt men a.s.a.p. naar een... Näytä lisää

1. Matkailu & Loma

Tietoja yrityksestä Sunweb.be

Yrityksen kirjoittama

Nederlands

Bij Sunweb boek je zorgeloos jouw zomervakantie of wintersport aan de scherpste prijs.

Het hele jaar door bieden we een ruim aanbod aan zonvakanties en skireizen naar topbestemmingen in Europa. Of je nu op zoek bent naar een familievakantie, een all-in adults only of een last minute naar de zon – bij Sunweb ben je zeker van kwaliteit en gemak.

✔️ Laagsteprijsgarantie
Vind je dezelfde reis elders goedkoper? Wij betalen het verschil terug én je ontvangt een voucher van €100 voor je volgende vakantie.

✔️ Gratis omboeken
Plannen gewijzigd? Bij Sunweb kun je tot 6 weken voor vertrek gratis omboeken.

✔️ Exclusieve Sunweb Only-reizen
Unieke pakketreizen die je enkel bij ons vindt.

Français

Réservez vos vacances d’été ou vos sports d’hiver sans souci avec Sunweb, au meilleur prix garanti.

Tout au long de l’année, Sunweb propose un large choix de séjours au soleil et de vacances au ski vers les plus belles destinations en Europe. En famille, en couple ou entre amis, trouvez la formule qui vous convient le mieux.

✔️ Garantie du prix le plus bas
Vous trouvez le même voyage moins cher ailleurs ? Nous vous remboursons la différence et vous offrons un bon de €100 pour vos prochaines vacances.

✔️ Changement gratuit
Vos plans changent ? Modifiez votre réservation gratuitement jusqu’à 6 semaines avant le départ.

✔️ Séjours Sunweb Only
Des voyages exclusifs disponibles uniquement chez Sunweb.

Last minute vakanties

Snel de zon opzoeken? Maak je keuze uit ons aanbod last minutes.

4,4

2 tähteä
1 tähti

Makkelijk en overzichtelijk

Makkelijk en overzichtelijk
Nog geen slechte ervaringen gehad met sunweb
Ook altijd een correcte prijs

17. helmikuuta 2026

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor het delen van uw 5-sterren review.
Fijn dat alles duidelijk voor u was!

Alles ging vlot.

21. maaliskuuta 2026

Beste P,

Bedankt voor jouw review!

Wat fijn om te lezen dat alles vlot is verlopen.

Ik wens je alvast een fijne vakantie toe!

Saanut 5/5 tähteä

helas un accident m'a contraint

helas un accident m'a contraint de ne pas partir cette fois ci mais j'ai eu par des infots en chat et humainement parlant je trouve tellement mieux comme cela car bien expliqué merci encore a caroline si je peux la citer
toujours a l'ecoute sunweb c'est le meilleur merci encore ( excuse pour les fautes accident a la main )

30. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Merci infiniment pour ce retour si touchant ! 🥰
Nous sommes désolés pour votre accident, mais quel bonheur de lire que notre équipe, et Caroline en particulier, a pu vous accompagner avec une écoute et une chaleur hors pair 🙌✨
Votre message nous fait chaud au cœur et nous motive encore plus à donner le meilleur de nous-mêmes chaque jour. Sunweb vous remercie et vous envoie plein de bonnes ondes pour un rétablissement rapide, et surtout… nous avons hâte de vous voir partir à l’aventure la prochaine fois ! 🌴✈️

Saanut 5/5 tähteä

Sunweb is heel gemakkelijk online te…

Sunweb is heel gemakkelijk online te boeken.
Als je vragen hebt neem je telefonisch contact op en helpen ze jouw vriendelijk verder

24. maaliskuuta 2026

Beste Nancy,

Bedankt voor je mooie review!

Fijn om te lezen dat je het online boeken via Sunweb als gemakkelijk ervaart en dat je ook telefonisch goed en vriendelijk wordt geholpen wanneer je vragen hebt. Daar doen we het voor!

We helpen je graag weer bij een volgende vakantie.

Mooie vakantie

Alles goed verlopen

Beste Carlo,

Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat alles goed is verlopen.
We hopen dat je hebt genoten van je vakantie en zien je graag weer terug!

supervakantie

goed en prijselijk

Beste,

Bedankt voor jouw 5-sterren!

Alles was in orde

Beste Kevin,

Bedankt voor jouw review!

Ik wens je alvast een fijne vakantie toe.

Toppertjes

Al vele malen gebeld om vakanties te regelen, en telkens ben ik fantastisch behandeld. Jullie klantendienst is op en top alsook de reizen die ik al gemaakt heb.

Beste Anisa,

Bedankt voor jouw 5-sterren!

Fijn om te lezen dat je al zo vaak contact met ons hebt gehad en telkens zo goed bent geholpen. We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te ondersteunen, dus het is geweldig dat jij dit ook zo ervaart.

We staan de volgende keer weer met alle plezier voor je klaar.

Saanut 4/5 tähteä

ik vind het boeken duidelijk maar je…

ik vind het boeken duidelijk maar je krijgt daarna veel te veel emails ! dit heb ik de vorige reizen bij jullie ook al te kennen gegeven!

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor het delen van uw 4-sterren review.
Fijn dat alles duidelijk voor u was! Wij willen de klanten inderdaad zo goed mogelijk informeren over de reis. Dit kunnen wij helaas niet stopzetten, omdat er vaak informatie tussen zit dat voor u van belang is.
Als het gaat om mails met nieuwsbrieven kunt u zich daarvoor uitschrijven onderaan de mail.

Easy to book

Easy to book. Lots of choice.

Dear sir/madam,
Thank you for sharing your 5 star review with us.
We are glad that you are happy with our offer!
Best Regards,

Clear enough of review

Clear enough of review, could do with a bit more details on specifics at accomodation.

Dear sir/madam,
Thank you for sharing your 4 star review with us.
We are glad that most of it was clear for you and we thank you for your feedback!
Best Regards,

Saanut 2/5 tähteä

Duidelijker zijn over de prijzen bij de…

Duidelijker zijn over de prijzen bij de bagage.

27. maaliskuuta 2026

Geachte heer/mevrouw,
Bedankt voor het delen van uw ervaring.
Tijdens de boekingsstappen zie je exact wat je extra betaald voor de bagage. Als de bagage inclusief bij de vlucht zit, dan zie je inderdaad geen prijs staan omdat het echt blij de vlucht zit inbegrepen.
Mochten er nog onduidelijkheden zijn kunt u gerust contact met ons opnemen.

Snelle boeking.

Boeking is snel maar daarna komen de extra's, transfer,visum, bagage. Wat ook vreemd was ik boek 15kg bagage via sunweb en krijg via Brussels Airlines een bevestiging voor 23 kg..De app is ook handig. Klantendienst antwoord snel.

13. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste mevrouw Van den Bosch,

Bedankt voor uw feedback. Fijn om te horen dat het boekingsproces vlot verliep, dat u onze app handig vindt en dat u tevreden bent over de snelle respons van onze klantendienst.

We begrijpen uw opmerking over de extra’s zoals transfer, visum en bagage. Deze worden vaak apart aangeboden zodat u uw reis kan samenstellen op maat, maar we begrijpen dat dit het totaaloverzicht soms minder duidelijk kan maken.

Wat betreft uw bagageopmerking: de toegestane bagage kan verschillen naargelang de luchtvaartmaatschappij en het type ticket. Hierdoor kan het zijn dat er bij de luchtvaartmaatschappij een andere franchise wordt weergegeven dan wat u via ons heeft bijgeboekt. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn en nemen uw feedback zeker mee.

Namens Sunweb, wens ik u graag alvast een fijne week tegemoet.

Met vriendelijke groeten,
Evi

Saanut 4/5 tähteä

Ook met wero kunnen betalen dat kon niet

Ook met wero kunnen betalen dat kon niet maar al bij al ging het boeken zoals altijd perfect

26. maaliskuuta 2026

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor het delen van uw 4-sterren review.
Fijn dat het toch is gelukt!

bekend en geliefd

Beste Ellen,

Bedankt voor je mooie review!
Leuk om te horen dat we voor jou bekend en geliefd zijn.
Dat waarderen we enorm!
We hopen je nog vaak terug te zien en wensen je alvast een hele fijne vakantie.

Booking easy

Booking easy, hopefully goed accommodation. A little bit of pity that you must pay supplement by choosing another more convenient flight. We'll see after holidays how it was.

Dear Dimitry,

Thank you for your review!
Great to hear that the booking process was easy.
We understand it can be a bit disappointing that a supplement is required when choosing a more convenient flight, but we hope the added comfort is worth it.
Wishing you a wonderful holiday!
We’re curious to hear how everything was once you’re back.

Gemakkelijke website

Gemakkelijke website
Maar we zullen zien moesten er zich problemen voordoen

18. tammikuuta 2026

Beste Sue,

Fijn om te lezen dat je onze website als gemakkelijk ervaart.

Mocht je tijdens je reis of in de voorbereiding toch ergens tegenaan lopen, staan we natuurlijk voor je klaar om je zo goed mogelijk te helpen. We wensen je alvast een hele fijne vakantie!

Saanut 4/5 tähteä

het zo helpen als er ook een…

het zo helpen als er ook een nederlandse vragen lijst zou zijn

18. maaliskuuta 2026

Beste Jean Pierre,

Bedankt voor uw feedback. We begrijpen uw opmerking heel goed. De taal van de vragenlijst en communicatie hangt meestal af van de website waarop u boekt.
Via onze contactkanalen is het vaak mogelijk om uw voorkeurstaal door te geven, zodat we u verder in het Nederlands kunnen helpen.

We nemen uw feedback zeker mee om dit in de toekomst nog duidelijker te maken.

Met vriendelijke groeten,
Evi

Prima service .

We zijn gewoon om met sunweb te boeken en alles is heel duidelijk en verloop vlot.

23. maaliskuuta 2026

Beste Marc,

Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te lezen dat je gewend bent om met ons te boeken en dat alles steeds duidelijk is en vlot verloopt.

We hopen je snel weer te mogen helpen bij het boeken van een volgende mooie vakantie.

Team Webcare

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin