Sunditiv v/Alexander Arvostelua 31

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Alexander er uden tvivl den bedste behandler jeg har mødt. Jeg har en kronisk ryglidelse, rygsøjlegigt og Alexander har været og er den eneste, der effektivt har kunnet og kan løsne op for de gener, d... Näytä lisää

Jeg anbefaler til hver en tid body SDS hos Aleksander Jeg har været i et forløb med behandling af hofte og lændesmerter. Aleksander har givet mig nogle øvelser jeg kan overskue og de afhjælper mig r... Näytä lisää

Jeg gik til Alexander, fordi jeg havde en del spændinger i nakke og skuldre. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en klar forskel. Han er rigtig god til at finde ud af, hvor problemet si... Näytä lisää

1. Hieroja

Terapeutiske behandlinger indenfor Body-SDS og fysiurgisk massage, så du igen kan få overskud i hverdagen mentalt og fysisk. Uddannet kropsterapeut ved Body SDS i Parken samt fysiurgisk massør med 10 års erfaring. Nogle af de udfordringer, som jeg har hjulpet mine klienter med: - Smerter i kroppen som fx skulder, ryg, nakke og ben - Forebyggelse via behandling og øvelser - Hofte problematikker - Slidgigt - Led/muskel problemer- Skader herunder sportsskader -Inflammation/betændelse -Klemte nerver som giver brændende/snurrende fornemmelser- Søvnudfordringer/søvnløshed -Stress og angst -Migræne

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Fantastisk oplevelse

Jeg kom til Alexander med et godt forvredet knæ , som havde plaget mig i godt 5 md
Allerede efter 1 behandling , gik det bedre , jeg har nu fået 7 behandlinger , mit knæ virker , og ingen smerter, jeg går nu 1 gang hver md . For at forebygge andre skader , og har det skønt i kroppen, kan nu dyrke min crossfit igen på fuld tid . Min bedste anbefaling her fra 👍

2. heinäkuuta 2025

Hjalp hvor ingen andre kunne

Efter 11/2 år med højresidige hoftesmerter - flere lægebesøg, fysioterapi og konsultation hos orthopædkirurg- alt uden virkning blev jeg anbefalet Alexander. Allerede efter 4 behandlinger oplevede at være smertefri i perioder og kunne igen sove om natten uden at vågne af smerter. Jeg kan absolut anbefale denne behandling hvor det konventionelle system ikke virker

2. kesäkuuta 2025

Jeg har benyttet mig af bodySDS…

Jeg har benyttet mig af bodySDS behandling i mange år. Senest har jeg gået hos Alexander, der har hjulpet mig med alle mine skavanker. Lige fra uro i nervesystemet, lænd og hofte der gjorde ondt, til nakke-spændingshovedpine. Så jeg giver min bedste anbefaling, da han gør et dygtigt stykke arbejde.

12. huhtikuuta 2025

Hurtig indsats med godt resultat

Tak for hurtig indsats med min dårlige ryg. Efter 25 år med daglige smerter i min lænd, har jeg nu den sidste måned oplevet et liv uden rygsmerter. Jeg håber det fortsætter og at vi også kan få "fixet" mine andre småskavanker.

Alexander får mine bedste anbefalinger - behandlingerne har givet nyt håb, mere livsglæde og større frihed. Sjældent har jeg mødt en mere kompetent, empatisk og professionel behandler.

Godt nytår, Alexander, på gensyn i 2022.

13. huhtikuuta 2024

smertefri og glad. Da jeg mødte Aleksander første gang…

Da jeg mødte Aleksander første gang havde jeg smerter i arm, ryg og følelsesløs i venstre ben. Aleksander fik rettet op så jeg blev smertefri. Aleksander er dygtig og et meget empatisk menneske. der er fred i både krop og sjæl, når jeg går derfra.
jeg går stadig ca. en gang om måneden nu for at vedligeholde.

13. tammikuuta 2025

Smertefri

Jeg startede behandlinger hos Alexander, da jeg havde temmelig ondt på ydersiden af mit venstre lår, kunne ikke ligge på siden ret længe ad gangen, og vågnede flere gange om natten.
Alexander konstaterede ved første besøg, at mit venstre ben var lidt kortere end det højre. Det var rent muskulært, så Alexander fik trukket benet ned ved hjælp af forskellige stræk og jeg fik øvelser, som jeg skulle lave hjemme.
Efterfølgende har jeg fået flere behandlinger, også for nakke, ryg, men er nu kommet dertil, hvor jeg stort set intet mærker og får nu en noget bedre nattesøvn.

27. maaliskuuta 2025