Summio Parcs - Parc Aquadelta Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Hageweg Het Centrum 269, 4311 NS Bruinisse, Zeeland, NL

Saanut 5/5 tähteä

Ik had geen bevestiging ontvangen van mijn last minute boeking. Mailtje gestuurd. Binnen heel korte tijd persoonlijk antwoord per mail retour ontvangen 👍

Saanut 5/5 tähteä

The location is so relaxing and calm. And you can easily travel tot bigger towns like Goes and Renesse. We enjoy the appartments being so close to the square with small children. The inside playground... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Heel fijn verblijf gehad op Summio Parcs Aquadelta. We verbleven 5 dagen in een appartement. Deze was knus met zijn 4en maar goed te doen! Het appartement was schoon en had alles was je nodig had.... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Heel fijne week gehad. Echter was het appartement wel bloedheet zelfs met alles dichthouden en was slapen bijna niet te doen omdat er ook geen raam boven was, heel veel geblaf van honden. Die 2 dinge... Näytä lisää

1. Lomakeskus
  2. Lomakohde

Yrityksen kirjoittama

Direct aan het Grevelingenmeer vind je Summio Parc Aquadelta in Bruinisse. Of je nu op zoek bent naar ontspanning of avontuurlijke watersportactiviteiten, op dit vakantiepark in Zeeland vind je alles wat je nodig hebt voor the best quality time. Ook is er op het park het hele jaar door van alles te beleven dankzij de uitgebreide faciliteiten, waaronder het Fun & Entertainment programma met ons vriendelijke huisdier Senno. Summio Parc Aquadelta is jouw ideale vakantiebestemming aan het water!

• Hageweg Het Centrum 269, 4311 NS, Bruinisse, Zeeland, Hollanti

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 13 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

1 638 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

We verbleven met onze dochter van 1,5

We verbleven met onze dochter van 1,5 jaar in een comfort buitenhuis 6 pers. Dit is 'ingericht" op kinderen, er is een traphekje boven, kinderstoel en bedje. Wat ontbrak was stopcontact beveiliging. Dit is toch wel cruciaal met kleine kinderen. Het is een ruim huis en heeft alles wat je nodig hebt, ook was het goed schoongemaakt. Er is veel water op het park, gelukkig zat direct achter onze accommodatie geen water, maar veel huisjes hebben water achter de 'tuin' en dit is niet omheind. Iets om in de gaten te houden met kleine kinderen. Ze hebben een leuk indoor speelparadijs en zwembad. Openingstijden hiervan zouden wat ruimer mogen zijn. Het gaat pas om 10:00 uur open , dit is erg laat als je peuter al om 05:30 uur wakker is. Er is een supermarkt met een ruim aanbod, deze gaat wel optijd open. Het park ziet er heel verzorgd uit, je krijgt echt een vakantie gevoel. Ondanks dat wij wat slechter weer hadden hebben wij ons goed kunnen vermaken. Mede door het zwembad en indoor speelparadijs. Op diverse plekken in het park staat een glijbaantje en wipwap. Een wat grotere buiten speeltuin zouden wij nog een toevoeging vinden. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Wij komen nog een keer terug.

12. kesäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 5/5 tähteä

Er zijn geen lastige vragen

Gewoon, het goed te woord staan bij lastige vragen, oplossingsgericht antwoorden. Er zijn geen lastige vragen. Zij de medewerkster. En alles wordt gewoon normaal geregeld. Tot op heden. Heb ik hele goede ervaringen met dit bedrijf.

25. toukokuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Verbetering gewenst

Appartement zag er op eerste blik netjes uit, na verder kijken. Borden waren niet allemaal schoon. Stof tussen deur en muur keuken. Automatische ventilatie roosters vol met oude stof, en na een keer met witte sokken over de vloer te lopen waren de sokken vies.

Telkens als we binnen kwamen kregen we alle drie niestbuien en last van de keel.

De bedden zijn ook langzaam aan vervanging toe, boxspring zakt helemaal in bij liggen.

Het spijt ons om te zeggen maar we zijn hierdoor al zondagavond vertrokken, we waren nog graag wat langer gebleven maar dit was niet te doen. Die stof enz.

Hoop dat ik nog een belletje van u krijg. Vondt het Appartement eigenlijk te duur om het niet schoon/stofvrij aan te treffen.

Maar het park is zeer leuk en ook de omgeving, vooral voor onze hond. Deze hadden jullie namelijk lief behandeld na een hitte beroerte in de auto, mochten we wel eerder naar het appartement in.
Bedankt.

Hoop dat jullie nog iets voor ons kunnen betekenen. Het ging om aak 96.

18. toukokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Wij zaten van 8-10 mei in een…

Wij zaten van 8-10 mei in een appartement in Summio Aqua Delta en zijn 's nachts wakker geschrokken van de muizen die over het aanrecht liepen en in de keukenkastjes aan ons eten zaten te knagen. We hebben meteen alles ingepakt en zijn op de gang gaan wachten in afwachting van de receptie die een andere accommodatie voor ons zou vinden. Na 2,5 uur wachten en meerdere telefoontjes met de receptie kwam er eindelijk iemand van de beveiliging om ons naar een andere appartement te brengen. We hebben de hele nacht niet geslapen. De volgende dag werd ons een etentje in het restaurant aangeboden. Wat een grap! De hygiene is heel ver te zoeken in de accommodaties zeker als je nagaat dat dit appartement op de 2de verdieping was. De service was ook zeer slecht dat niemand dit 's nachts snel kan oplossen. Waardeloos!

8. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin