Review gaat om Parc Heihaas in Putten Veel bungalowparken zijn massaal en groot. Dit park heeft een knusse uitstraling. Er is desondanks genoeg te doen. Zwembad, senno's ride (voor de kleine kin... Näytä lisää
Vakantiepark is heerlijk, gelegen aan fiets en wandelroutes in het bos. Huisjes prima, basic. Helaas steeds meer arbeidsmigranten die de huisjes via booking.com schijnen te boeken. Dit geeft een o... Näytä lisää
Wij hebben een heel fijn verblijf gehad op Summio parc de heihaas. Heel vriendelijk personeel en fijne faciliteiten. Een goede ligging in het bos maar ook dichtbij het centrum. Wel waren er wat kleine... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Summio Parcs is gespecialiseerd in het beheren en verhuren van vakantieparken in het middensegment. Binnen dit segment gaan we voor het hoogst haalbare, het summum. Er is veel aandacht voor jouw vakantiebeleving. Service en gemak staan centraal. De vakantiewoningen van Summio Parcs kenmerken zich door een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Van comfortabele accommodaties voor 2 personen, tot luxueuze vakantiewoningen met eigen wellnessfaciliteiten tot groepsaccommodaties die ideaal zijn voor een familievakantie. Van parken op de Veluwe tot aan het Grevelingenmeer. Summio Parcs biedt voor elk wat wils!
Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraat 7, 6828 AH, Arnhem, Hollanti
- 085 013 0500
- reservations@summio.nl
- summio.nl
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Heerlijk rustig park met prima…
Heerlijk rustig park met prima uitvalbasis voor fietstochten. Het huisje was heel zuiver en ruim genoeg voor 2 personen. Alles was wat we nodig hadden was aanwezig. Prima bedden! We vonden alleen de slaapkamer wat benauwd (klein raam) maar omdat we met z'n 2e waren hebben we de deur open gelaten. Het was een heerlijke fietsweek!
Mooie huisje en schoon
Ontspannen week in de Limburgse heuvels
Net een heerlijke week gehad op Reevallis in Vijlen. Comfortabel huisje, bedden opgemaakt bij aankomst, vriendelijke service medewerkers en een prima uitvalsbasis om te wandelen of een dagje Maastricht of Aken te doen.
Arbeidsmigranten op park
Vakantiepark is heerlijk, gelegen aan fiets en wandelroutes in het bos.
Huisjes prima, basic.
Dit geeft een onprettig gevoel en lijkt mij niet de bedoeling als vakantiepark. Arbeidsmigranten gaan s morgens al vroeg op pad wat voor onrustig gevoel zorgt.
Wij komen juist voor de rust op dit park.
Goede informatie op website
Goede informatie op website. Jammer is het steeds opnieuw moeten ingeven van datum en gezelschap bij wisseling keuze park. Knap irritant!
Duidelijke stappen gedurende het gehele…
Duidelijke stappen gedurende het gehele proces om tot betaling te komen. Tevens de mogelijkheid om extra zaken te reserveren.
Gemakkelijk kunnen boeken
Alle informatie die ik nodig had ontvangen en vlotte afhandeling
Een fijn en gezellig park!
Review gaat om Parc Heihaas in Putten
Veel bungalowparken zijn massaal en groot. Dit park heeft een knusse uitstraling. Er is desondanks genoeg te doen. Zwembad, senno's ride (voor de kleine kinderen een ritje in een jeep op het park) basketballen, voetballen, grote speeltuin en ook het animatieteam organiseert leuke activiteiten.
Medewerkers zijn allemaal erg vriendelijk!
Huisjes schoon, mooie ligging in de bossen. Veel eekhoorntjes!
Ook rondom Putten is er genoeg te doen. Aanrader: de bostoren!
Groot pluspunt is de wandeluitgang vanuit het park (waar je een sleutel voor nodig hebt) Binnen 5 a 10 minuten zit je in een prachtig bosrijk gebied met volop mogelijkheden voor routes om te wandelen. Prachtig. Wij hebben aan het einde van de dag daar herten gezien.
Online makkelijk alles te vinden.
Business line operator is in his own…
Business line operator is in his own world. Can't answer simple questions such as the price of weekly cleaning, price of our stay, etc. Management should keep an eye.
Prima voor elkaar
Alles loopt van een leiendakje, het boeken ging super makkelijk, het park op alles was in orde. Summio heeft het voor elkaar!
Vriendelijke en duidelijke info en…
Vriendelijke en duidelijke info en àlles goed en makkelijk geregeld
Geboekt, paar dagen later fiks goedkoper te boeken, geen gehoor bij vragen
Geboekt, 9 nachten €1127....paar dagen later mail met 'boek nu voordelig.....'. Exact zelfde park, huisje etc te boeken voor €755. Dat is wel heel zuur. Geprobeerd te chatten....geen gehoor, mail gestuurd met vraag om hier naar te kijken....geen reactie. Dus wij gaan straks naar dat huisje toe, wetende dat de buren €400 goedkoper uit zijn.....beetje jammer dat daar nul reactie of coulance is vanuit Summio. Volgende keer maar weer naar Landal dan
In een woord geweldig
Een hele mooie en duidelijke site
Het boeken ging ook erg makkelijk
Ik vind het een aanrader
makkelijk boeken
boeken was makkelijk zoals je ook verwacht van dergelijke parken. opzet duidelijk.
Ik heb al eerder bij Summio geboekt
Ik heb al eerder bij Summio geboekt, duidelijk en makkelijk te doen.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.