En saanut tilaamani kaltaista mattoa. Sovimme, että saan piirustukseni mukaisen kuvion mattooni, mutta sain perusmaton. Oma mallini ei paljoa poikennut vakiomatosta. Kuvioasiaa selvittelin monta kerta... Näytä lisää
Matto oli aivan eri värinen kuin netistä sai käsityksen. Suosittelen ehdottomsti värikartan tilaamista ennen maton tilausta. Minulle tuli huti ostos vaikka muutoin matto olisis ollut sopiva ja laaduka... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Sukhin tavoite on hyvin yksinkertainen: me haluamme tarjota sinulle laadukkaita käsintehtyjä mattoja. Sukhi on nepalia ja tarkoittaa onnellista. Asiakkaat sanovat usein, että meidän mattomme tekevät heidät onnellisiksi. He ostavat meiltä, koska tietävät saavansa hienon käsintehdyn maton, joka tulee suoraan maton valmistaneelta työntekijältä.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei vielä ammattimaista toimintaa
Ei tullut sähköposti vahvistusta, aikataulu oli pitkään avoin - eikä tosin laskuakaan vielä. Toimitus oli niin että matto ilmestyi oven taakse - ei ilmoitusta
Tuote vastasi kuvaa, värisävy mukaanlukien.
Laadukas, kestävä ja kaunis.
Väärä väri
Tilaus oli Fresh Lemon-värinen pyöreä 120 cm matto. Tuli vihreä matto, kuvista näin että oikeata Fresh lemon väriä ei ollut käytetty!
Huopapallomatto
Mielestäni palvelu on hyvää ja toimivaa. Tuote on tilaamani kaltainen ja kaunis.
Haaveiden matto on nyt totta!
Olen tosi monta vuotta jo haaveillut värikkäästä, pyöreästä, pehmeästä ja villaisen lämpimästä matosta. Nyt se on saapunut meille ja asettunut lastenhuoneen lattialle mukavaksi leikkialustaksi, jolla voi pötkötelläkin välillä.
hauska tilaus... katsoin esittelyvideon... ja idea tilauksesta tuntui hyvältä
Oli hauska seurata maton matkaa nepalista suomeen. Kun sitten sain maton kotiini..siinä oli valmistajan nimi.. se tuntui todella henk.kohtaiselta. matto on hieno . Kiitos
Tuotteen laatu ja toimitus oli sellainen kuin mainoksessa luvattiin.
Huopapallomatto on erittäin hyvää työtä ja vaikuttaa laadukkaalta. Positiivista on että voit suunnitella halutessasi itse maton värisävyt omaan sisustukseen sopivaksi.
ihana matto, varsin kohtuullinen hinta
Tilasin maton, koska se näytti hauskalta. Livenä se näyttää vielä paremmalta ja tuntuu tosi mukavalta. Parissa kohdassa oli jotain tikkuja, ne piti aluksi bongata ja nyppäistä pois. Imurointi on vähän hankalaa. Oikeasti harmittaa vain, etten ottanut vähän isompaa mattoa.