3,1

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Echt een hele goede ervaring

Echt een hele goede ervaring. Ik had per ongeluk een verkeerde maat kussensloop besteld en daar hebben ze me een mailtje over gestuurd. Heb toen de bestelling makkelijk kunnen aanpassen en de volgende dag werd het al bezorgd. Echt goede kwaliteit en top service.

4. maaliskuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Farben weichen ab!

ich habe ein großes Kissen und 2 Kissenbezüge gekauft. Leider weichen die Farben sehr von ihren retouchierten Bildern ab. Also wollte ich ein Cover wieder zurückschicken, dies geht aber nur auf eigene Kosten (Niederlande) was zu teuer wäre. Das finde ich sehr schade, denn ich habe ja nicht das bekommen was ich bestellt habe sozusagen. Ein Return Label wollten sie mir, trotz Erklärung, nicht anbieten. Schade.

5. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Hoeslakens zijn anders van afmeting, passen niet

Ik had een hele mooie set gekocht, helaas paste de hoeslakens van 90 breed niet. Bij nameting waren ze 86cm, ik kreeg ze niet over mijn matras. Op hun verzoek foto’s gestuurd met meetlat. Ik kreeg een retourlabel. Helaas meldt Suite702 dat het hoeslaken volgens hen wel 90cm was?! Ik word niet geloofd en zit nu met een set zonder hoeslakens. De afmetingen van het hoeslaken kloppen niet anders had ik ze gehouden! Hele slechte service! Ik zou het nooit meer kopen. Hun aangeboden tegoedbon hoef ik ook niet, ik wil serieus genomen worden en een passend hoeslaken zodat mijn set van €300,00 compleet is.

22. joulukuuta 2025

bedMATE en hoes review

Lang getwijfeld over de aanschaf van een bedMATE kussen vanwege de toch wel hoge prijs. Uiteindelijk toch besteld en ik ben echt enorm tevreden!
Super mooie kwaliteit (ik heb de donsvariant besteld in 50x160). Ook de bijpassende hoes is van goede kwaliteit en is een mooie, diepe rode kleur (brique red). Alles zoals gehoopt en verwacht en snel verzonden en ontvangen.

27. lokakuuta 2025

Onvriendelijke klantenservice

Ik kreeg een mailtje met kortingscode die enkele dagen geldig was, maar het product dat ik graag besteld had, was niet op voorraad. Hiervoor nam ik contact op met de klantenservice maar die stuurden mij een mail met uitlachende ondertoon terug. “Volgende keer beter”. Heel onvriendelijke klantenservice.

30. heinäkuuta 2025

Al jaren top!

Ik heb inmiddels diverse overtrekken en kussenslopen van Suite702 gekocht en al vele jaren in gebruik. De kwaliteit blijft erg goed, zelfs een bordeauxrood overtrek is na jaren wassen nog steeds heel mooi van kleur. Ook zojuist weer een nieuwe set besteld, verleid door de prachtige nieuwe kleuren in de collectie. De 5-sterren zijn dik verdiend!

3. kesäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Teleurstellend: vlekken, verkeerde maat geleverd en slechte opvolging

Een luxe dekbedovertrek besteld dat er in eerste instantie mooi uitzag. Na één keer wassen verdween echter de glans en na een paar keer wassen verschenen er roze vlekken die we met ander beddengoed niet eerder hebben gehad. Dit was reden om contact op te nemen met de klantenservice van SUITE702.

Pas bij het wisselen naar het zomerdekbed viel ons iets anders op: het dekbedovertrek bleek veel te klein. We zijn toen gaan meten en kwamen uit op een breedte van slechts 220 cm (lengte 200 cm), terwijl 240 breed en 220 lang was besteld. Dat verschil van 20 cm is fors en zeker geen normale krimp. Ook dit hebben we aangegeven. De klantenservice schuift het af op meetfouten en krimp, maar dat klopt niet: we hebben zorgvuldig gemeten (plat neergelegd, niet op bed) en de afmeting is overduidelijk verkeerd. Ik kan bij Trustpilot helaas geen foto’s toevoegen om het te onderbouwen.

Opvallend is dat ze zeggen geen dekbedovertrek van 220 breedte aan te bieden en dat maakt het des te vreemder dat wij er eentje in handen hebben. Dan moet er iets fout zijn gegaan bij productie, wat ze direct uitsluiten. Dat voelt eerder als afschuiven dan als service.

Je betaalt hier voor luxe, maar krijgt een product dat snel veroudert, een verkeerde maat heeft én een klantenservice die je vervolgens niet serieus neemt. En een “20% korting als tegemoetkoming” op iets wat niet geleverd is zoals besteld, is geen oplossing.

Kortom: dit was eens, maar niet een volgende keer meer.

30. toukokuuta 2025
suite702.com-logo

Vastaus yritykseltä suite702.com

Beste Jasper van der Bijl

Dank voor je review. Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over het dekbedovertrek en onze service. We hebben je melding serieus genomen en zorgvuldig onderzocht.

Je nam aanvankelijk contact met ons op over verkleuringen. Op basis van de foto’s en informatie zijn we tot de conclusie gekomen dat dit waarschijnlijk is veroorzaakt door contact met een agressief middel. Omdat het product op dat moment al vier maanden in gebruik was, konden we dit niet beschouwen als een productiefout.

Later gaf je aan dat het overtrek kleiner zou zijn dan besteld. We hebben dit laten beoordelen door onze textielexpert. Daarbij is vastgesteld dat de juiste maat is geleverd. Satijngeweven katoen kan na het wassen iets krimpen, maar zeker geen 20 centimeter, mits gewassen volgens het wasvoorschrift. Je stuurde ons ook een foto waarop met een meetlint een breedte van ruim 220 cm is af te lezen. Op de afbeelding is het overtrek niet strak uitgerekt, wat de meting beïnvloedt. Daarnaast bieden wij geen dekbedovertrek met een breedte van 220 cm aan. Dat is namelijk de lengte. Op basis daarvan kunnen we met zekerheid vaststellen dat je een overtrek van 240 cm breed hebt ontvangen, zoals besteld.

We begrijpen dat je teleurgesteld bent. Luxe en duurzame materialen zijn met zorg geproduceerd, maar dat maakt ze niet immuun voor invloeden van buitenaf. Toch hebben we je als gebaar van goede wil een korting aangeboden.

Dat je je daarin niet gehoord voelt, vinden we jammer. We herkennen ons niet in het beeld van slechte kwaliteit en gebrekkige service. We zetten ons dagelijks met aandacht en toewijding in om klanten blij te maken met mooi, duurzaam beddengoed.

We wensen je desondanks fijne nachten toe.

SUITE dreams,

Team SUITE702

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin