De leverte til feil adresse, men det ordnet seg til slutt. Produktet jeg kjøpte er ikke helt likt som original versjonen til selskapet, men det funker. Display som skal vise hvor mye batteriet er lade... Näytä lisää
Hadde problemer med en pakke (posten sin feil) kundesupport avdelingen til subtel var rett på sak og fikk ordnet opp innen en time etter jeg kontaktet dem. Scorer derfor høyt fra min side
Opplevde problemer, men fornøyd med løsning til slutt. Positivt: - Rask levering i postkassen - Godt innpakket - Siden jeg kunne bevise feilen over video fikk jeg refusjon uten å måtte bet... Näytä lisää
Bestilte en lader til et batteru BP1030, viser seg at den ikke passer, sender mail å sier ifra. De sier at den må passe, sender bilde av en del som ser annerledes ut enn den jeg har og påstår fortsatt... Näytä lisää
subtel er din spesialist for tilbehør til smarttelefoner, kameraer, bærbare PCer, drill og mye mer. Sjekk vårt store utvalg til topp priser på subtel.no
Yhdysvallat
On vastannut 78 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Har fortsatt ikke mottatt varen etter 12 dager, tracking nummeret viser ikke en dritt om hvor pakken befinner seg, og de svarer ikke engang på e-post. Burde virkelig kalle siden subtel.de istedet for subtel.no. Definitivt siste gang jeg handler der!

Vastaus yritykseltä subtel.no
Leveransen kom nesten til lovet tidspunkt, bra levert.
Rask forsendelse og forutsigbarhet. Fine varer.
The respons on a problem was very fast and to the point. I think that this is the best service experience I have had.
Pakken ble bestilt for 10 dager siden men ennå ikke har blitt sendt fra lageret deres.

Vastaus yritykseltä subtel.no
Kjøpte batterier til Jbl blåtannhøytalere. Enkelt å finne riktig batter, rask levering, rett i postkassa. Passet bra i høytaleren.
Bestilt vare har IKKE blitt levert selv om den er betalt. Det har gått mer enn en måned nå siden varen ble bestilt.

Vastaus yritykseltä subtel.no
lett lenge etter denne varen, kun funnet den til en mye høyere pris, der det ikke var lønnsomt å bytte batteri
Alt veldig bra.Lett å finne angående batteri👍
Bestilte batteri til en Dell XPS. Batteriet kom i posten få dager etter og passet rett inn i PC. Kvaliteten er det litt tidlig å si noe om. Produsert i Kina, sikkert helt OK for prisen. Nettbutikken er tysk virker det som, men alle papirer (minus "manual") var på forståelig norsk.
PC'en hadde et brannfarlig batteri som var begynt å presse på pekeplata. Årsak trolig bug i bios, som er dokumentert hos Dell, sammen med bios-oppgradering. Slike ting er det jo ikke å forvente at en leverandør av tredjepartsdeler holder styr på, men om batteriet hadde kommet med et tips om påkrevet bios-oppgradering ville det blitt en stjerne til fra meg.
Litt treg med å sende varen, men riktig vare kom frem til slutt.
Batteri til laptop ankom raskt og godt innpakket. Ingen skjulte avgifter, importproblemer eller forsinkelser.
Pakken dukket ikke opp, fikk kjapt svar om at den (også) var stoppet i Tollen, så hvis den kommer nå på andre forsøk er det ikke så galt.
God jakke men manglet knapper på lommene. Dårlig løsning
Det er 9 dager siden jeg bestilte varen og jeg har ennå ikke fått den. Posten fikk melding om at pakken var på vei til den 28.10.24, og at jeg skulle få ny melding når Posten hadde mottatt varen. Den meldingen har jeg ennå ikke fått

Vastaus yritykseltä subtel.no
Bestilte et batteri for 2 uker siden og ennå ikke fått det. Posten har fått melding om at det kommer til å bli innlevert en pakke, men de har ikke gjort det ennå,selv om det har gått 2 uker.
Prøvde å ringe det oppgitte telefon nummeret, men får beskjed om at nummeret ikke er ibruk.
Så dette er vel bare svindel og bedrag. Hold dere unna.!!!!!!!!!!

Vastaus yritykseltä subtel.no
Varene kom uten forsinkelser. Veldig bra oppfølgning. Anbefaler.