Product wat ik besteld had was niet direct leverbaar. Ik werd hiervan op de hoogte gesteld dmv een e-mail en uiteindelijk hebben ze ook telefonisch contact opgenomen. Zeer vriendelijke communicatie en... Näytä lisää
De zusjes van stygr verrassen me altijd met hun originele en eigen creaties! Heb inmiddels een aardige verzameling van ze - heel erg blij mee!!
Yritys on vastannut
Ett fantastiskt bemötande och inspirerande samtal med den som skapat alla fina klädesplagg. Jackan jag köpte är så vacker! Har den på mig idag för första gången och fått många komplimanger!
Yritys on vastannut
Leukste winkel van Haarlem!! Door twee lieve zussen gerund en maken alles zelf met zoveel liefde en passie, en dat zie je. Tijdloze en echte eye-catchers van kleding die niet meegaan met de hele fast... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
STYGR is het merk van de zussen Florine en Paulette Stijger. Wat begon achter oma’s naaimachine – waar ze elk item met de hand maakten – groeide uit tot een succesvol label. Inmiddels besteden ze de productie uit, maar als van origine een slow fashion merk doen ze dit uiteraard verantwoord. Alle items worden binnen Europa geproduceerd, momenteel in Amsterdam en Istanbul. Vanaf dag één werken we met stoffen waar we verliefd op worden. Materialen die luxe aanvoelen, met rijke structuren en een statement look. Onze collectie gaat verder dan alleen onze iconische bomberjacks. Denk aan comfy two-piece sets, XL sjaals en een gloednieuwe satijnlijn met jurken, tops en bijpassende oorbellen. En nu breiden we nóg verder uit! In onze nieuwe winkel in hartje Haarlem vind je binnenkort niet alleen fashion, maar ook een selectie gifts. Vandaar onze nieuwe slogan; Bold looks, cozy fits & gifts that wow! ♡
Zijlstraat 93, 2011TM, Haarlem, Hollanti
- info@stygr.com
- stygr.com
Aanwinst voor de Nederlandse modeindustrie voor iedereen toegankelijk.
De persoonlijke benadering en het lef om je eigen kledinglijn te produceren. Wat een aanwinst voor de Nederlandse modeindustrie. Klein maar fijn en persoonlijke aandacht daar gaat het om bij STYGR.

Zij blij, ik blij!
Heel fijn contact met één van de Stygr zussen in de winkel.
Ze was heel enthousiast over haar producten en ook zelf nieuwsgierig hoe de modellen mij zouden staan.
Dat werkt aanstekelijk en is niet opdringerig.
Ik vond de jasjes erg mooi en inspirerend. Heb er wel 2 gekocht.

Enorm fijn onthaal
Enorm fijn onthaal. Zeer warme persoonlijkheid, niet opdringerig maar authentiek.

Fantastic design
Fantastic design, product, and person! Love it X
More than expected , it is so lovely to have Stygr!

Vastaus yritykseltä Stygr.
Ik ben ontzettend blij met mijn…
Ik ben ontzettend blij met mijn kettingen van Stygr. Prachtig ontwerp, toffe look, deze beauties maken mijn outfit helemaal af!

Alles wunderbar
Alles wunderbar, total zufrieden und happy mit den Sachen. Vielen Dank

Pareltje
Super leuk, persoonlijk geholpen in de winkel. Voelde alsof ik er al jaren kwam. Super toffe unieke items/ gave collectie van hoge kwaliteit. Enige nadeel was de keuzestress want ik vond echt ALLES leuk🤣🎉🫣

Vastaus yritykseltä Stygr.
Zoek je iets unieks, dan moet je naar Stygr!
Onwijs goed geholpen bij het vinden van een bijzondere outfit voor een feest. Wat een prachtige en unieke fashion items creëren en selecteren deze creatieve zussen. Zo blij dat ik dit pareltje in centrum Haarlem heb ontdekt. Ik ga hier nog vaak terugkomen!

Fantastisch merk
Ontzettende enthousiaste, gepassioneerde meiden die achter hun merk staan. Goed advies en zelfs kleding die licht aangepast kan worden op maat. De iets hogere prijs voor een artikel is het dubbel dwars waard!

Wat een duo
Wat een duo! Florine & Paulette! De wereld heeft meer van dat soort creatieve en positieve vrouwen nodig! Dank voor jullie energie en de passie voor handgemaakte kleding en sieraden 🌈

Vastaus yritykseltä Stygr.
Ik heb een sample jasje kunnen…
Ik heb een sample jasje kunnen bemachtigen. Zit heerlijk en krijg heel veel complimenten erover! De zussen zijn zo enthousiast, de winkel ziet er geweldig uit en, niet onbelangrijk, ze maken mooie bombers en andere spullen. Ga zeker even kijken als je in de buurt bent!!!

Vastaus yritykseltä Stygr.
Geweldige winkel met super mooie…
Geweldige winkel met super mooie spullen.
Je wilt gewoon al-les hebben.
Heel mooi gedaan dames van Stygr.

Top!
De buitenkant van de winkel ziet er al aantrekkelijk uit en dus zijn we binnengestapt. We werden heel vriendelijk ontvangen. Een enthousiast verhaal over het ontstaan en het voornaamste: er werd heel goed meegedacht. Ik twijfelde tussen 2 sweaters en mede door het eerlijke advies heb ik de juiste keuze gemaakt.
Zeker een aanrader!

Binnenkomst en vervolg...
Meteen bij binnenkomst een goed gevoel. Jullie hebben goed meegedacht. Je ingeleefd in de persoon. daarom geslaagde aankopen gedaan!

Vastaus yritykseltä Stygr.
Ontzettend leuke creatieve meiden die…
Ontzettend leuke creatieve meiden die mooie en leuke jassen maken! Service persoonlijk en snel.

Vastaus yritykseltä Stygr.
Supergoede service en heel vriendelijk…
Supergoede service en heel vriendelijk geholpen in de winkel. Kleding is prachtig.

Vastaus yritykseltä Stygr.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.