Product wat ik besteld had was niet direct leverbaar. Ik werd hiervan op de hoogte gesteld dmv een e-mail en uiteindelijk hebben ze ook telefonisch contact opgenomen. Zeer vriendelijke communicatie en... Näytä lisää
De zusjes van stygr verrassen me altijd met hun originele en eigen creaties! Heb inmiddels een aardige verzameling van ze - heel erg blij mee!!
Yritys on vastannut
Ett fantastiskt bemötande och inspirerande samtal med den som skapat alla fina klädesplagg. Jackan jag köpte är så vacker! Har den på mig idag för första gången och fått många komplimanger!
Yritys on vastannut
Leukste winkel van Haarlem!! Door twee lieve zussen gerund en maken alles zelf met zoveel liefde en passie, en dat zie je. Tijdloze en echte eye-catchers van kleding die niet meegaan met de hele fast... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
STYGR is het merk van de zussen Florine en Paulette Stijger. Wat begon achter oma’s naaimachine – waar ze elk item met de hand maakten – groeide uit tot een succesvol label. Inmiddels besteden ze de productie uit, maar als van origine een slow fashion merk doen ze dit uiteraard verantwoord. Alle items worden binnen Europa geproduceerd, momenteel in Amsterdam en Istanbul. Vanaf dag één werken we met stoffen waar we verliefd op worden. Materialen die luxe aanvoelen, met rijke structuren en een statement look. Onze collectie gaat verder dan alleen onze iconische bomberjacks. Denk aan comfy two-piece sets, XL sjaals en een gloednieuwe satijnlijn met jurken, tops en bijpassende oorbellen. En nu breiden we nóg verder uit! In onze nieuwe winkel in hartje Haarlem vind je binnenkort niet alleen fashion, maar ook een selectie gifts. Vandaar onze nieuwe slogan; Bold looks, cozy fits & gifts that wow! ♡
Zijlstraat 93, 2011TM, Haarlem, Hollanti
- info@stygr.com
- stygr.com
Een verslavende winkel!
Altijd even vriendelijke service! Prachtige bombers en andere "wanna haves"! Een verslavende winkel! Love it

Vastaus yritykseltä Stygr.
Fantastisch! En ook een heerlijke winkelervaring
Deze kledingstukken zijn stuk voor stuk prachtig! Met liefde en aandacht gemaakt en super leuk geholpen in de winkel❤️

Vastaus yritykseltä Stygr.
Unieke top jassen gemaakt door leuke…
Unieke top jassen gemaakt door leuke meiden!

Super goede service
Helaas was mijn maat niet beschikbaar, dus kan ik niet de deur uitlopen met mijn jasje. Maar de meiden hebben, zodra de stof binnen was een nieuwe voor mij gemaakt!

Vastaus yritykseltä Stygr.
Love the STYGR shop & sisters!
I absolutely love my Stygr Jacket! Florine & Paulette are so talented, friendly and all around genuine. I love visiting their store and will continue to bring everyone in to experience it!

Inspirerend concept
Mooie winkel, mooi concept, prachtige stoffen, inspirerende meiden

Persoonlijk en vriendelijk
Ondanks dat ik helaas de bomber heb teruggestuurd omdat het model mij niet stond is het een enorm positieve ervaring.
Persoonlijk en vriendelijk, het bestaat nog!

Vastaus yritykseltä Stygr.
Geweldig leuke jasjes bij Stygr 🩷 heb…
Geweldig leuke jasjes bij Stygr 🩷 heb er ook meteen een leuk sieradensetje bij gedaan. Bedankt lieve dames, jullie zijn geweldig!

Vastaus yritykseltä Stygr.
Enorm blij, mooie kleding en top hulp
Enorm blij met de mooie kleding én fijne hulp in de winkel. Heel tof hoe dit merk werkt.

Vastaus yritykseltä Stygr.
Zeer behulpzaam en lieve zusjes in de…
Zeer behulpzaam en lieve zusjes in de winkel. Fantastisch hoe het hele proces van stof tot (in mijn geval) bomberjack plaatsvindt op de locatie.

Vastaus yritykseltä Stygr.
Ik werd erg leuk geholpen en…
Ik werd erg leuk geholpen en geadviseerd! Blij met mn jasje! XL

Eerlijk advies en prijzen
De verkoopsters (mede eigenaresse van de winkel) gaf zeer overtuigend en eerlijk advies zonder gevoelde druk tot koop. Uiteindelijk hebben we de aankoop 4 dagen later pas gedaan. Mijn partner werd geadviseerd er nog een paar nachten over te slapen en dan pas de jas te kopen als het nog steeds goed voelt.

Vastaus yritykseltä Stygr.
Leuk persoonlijk advies en informatie…
Leuk persoonlijk advies en informatie over de kleding, zonder dat je je verplicht voelt om iets te kopen.

Vastaus yritykseltä Stygr.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.