studio.z jewellery Arvostelua 39

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Det er en let og positiv oplevelse at handle hos Studio Z . Hurtig betjening og levering. Og smykkerne er bare fantastisk smukke...jeg vil helt klart handle der igen...både til mig selv og som gaver💛... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Rigtig god oplevelse! Jeg skulle bestille en gave, som allerede ankom 2 dage efter bestilling. Nem betaling på hjemmesiden og hurtig levering. Pakken jeg modtog, var lille og elegant med takkeko... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fuldstændig fantastisk service. Bestilte onsdag og skrev, at jeg skulle bruge gaven lørdag, og den var der allerede torsdag. Det kalder jeg sgu service Topkarakter herfra

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Elsker , hele studio z / mads Z verden . Pakken var ikke pakket så heldigt ind men den blev modtaget med glæde og leveringen var hurtig. Alt fint og godt 🌺

Yritys on vastannut

Yrityksen tiedot

1. Koruliike
  2. Korusuunnittelija
  3. Korutukku

Yrityksen kirjoittama

studio.z er et dansk smykkebrand der gennem sirlige detaljer og sans for æstetik, udvikler smykker til at hylde dig hver eneste dag. Smykker i 925 sterling sølv med forgyldninger i 18 kt. guld. Dit studio.z smykke skal minde dig om dine egne evner, drømme og styrker.

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Hej Dan,
Tusind tak for din anmeldelse 🩵 Vi er glade for, at service og leveringen levede op til forventningerne.

Endnu engang tusind tak fordi du valgte studio.z - det betyder virkelig meget for os!

Cecilie, studio.z

Meget flotte smykker 😍

5. marraskuuta 2025

Hej Casper,
Tusind tak for din anmeldelse 🩵 Det betyder virkelig meget for os. Tak fordi du valgte studio.z!

Cecilie, studio.z

Topkarakter

Fuldstændig fantastisk service.
Det kalder jeg sgu service
Topkarakter herfra

5. marraskuuta 2025

Hej Camilla. Tusind tak for din søde anmeldelse! 🩵
Vi er så glade for at høre, at gaven nåede frem i tide, og at du er tilfreds med vores service. Det betyder virkelig meget for os!
Tak fordi du valgte studio.z. Vi håber, gaven blev et hit ✨

Sara, studio.z

29. syyskuuta 2025

Hej Birgitte,
Tak for din anmeldelse. Vi håber, at du blev glad for dit nye studio.z smykke!

Du ønskes en dejlig dag.

De varmeste hilsner fra studio.z

Hurtig og nem levering

Virkelig god

11. syyskuuta 2025

Hej Lisbet,
Tak for din anmeldelse. Jeg håber, at alt fald i god jord - og at du blev glad for smykket.

Du ønskes en skøn dag herfra os hos studio.z 🩵

Hurtig kompetent betjening

Hurtig kompetent betjening

26. toukokuuta 2025

Kære Lone,
Tak for din anmeldelse - vi er så glade for at det hele falder i god jord!
Du ønskes en dejlig dag :)

De bedste hilsner fra Cecilie hos studio.z

Saanut 4/5 tähteä

Elsker , hele studio z / mads Z verden .

8. toukokuuta 2025

Kære Mirian,
Tak for din anmeldelse!
Vi håber, at smykkerne skaber en masse glæde hos dig. Og tak for at være en del af vores studio.z univers 🩵

Alt det bedste fra os hos studio.z

Flot

Flot, hurtig levering og indpakning af flotte smykker😊
Hjertelig anbefaling herfra ❤️

10. huhtikuuta 2025

Kære Natasa,
Tusind tak for de fine ord - vi håber, at du er glad for smykkerne!
Alt det bedste fra studio.z

Saanut 5/5 tähteä

Helt vildt bestilte søndag eftermiddag…

Helt vildt bestilte søndag eftermiddag og kom tirsdag👍🥰

31. maaliskuuta 2025

Kære Dorthe,
Tak for din anmeldelse. Vi er så glad for, at høre at du modtog smykkerne så hurtigt - vi håber du bliver glad for dem!

De bedste hilsner
studio.z

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering. Smykket svarede fuld ud til forventningerne.

24. maaliskuuta 2025

Kære Marion
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med leveringen såvel som smykkerne!
Du ønskes en skøn dag :)

De bedste hilsner,
studio.z | Cecilie

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig og nem bestilling og levering.

Hurtig og nem bestilling og levering.

2. joulukuuta 2024

Kære Bjørn,
Tak for din feedback! Det glæder os, at du har haft en hurtig og nem oplevelse med både bestilling og levering.

Saanut 5/5 tähteä

Rigtig fin & hurtig levering af…

Rigtig fin & hurtig levering af bestilling. Æskerne pakket i silkepapir, og kom 100% intakt.

29. marraskuuta 2024

Kære Lise,
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med både vores smykker og leveringen.

Virkeligt hurtigt ekspedition

Virkeligt hurtigt ekspedition

27. marraskuuta 2024

Kære Susanne,
Mange tak for din feedback! Det glæder os, at ekspeditionen var hurtigt gennemført. Vi håber, at smykket lever op til forventningerne.

Kære Susanne,
Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både øreringene og leveringen. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Bedste hilsner,

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin