Saanut 5/5 tähteä

Wauw...wat een mooie kwaliteit kleding maar ook snelle service want als je iets nieuws mee wilt op vakantie dan heb je de bestelling het liefst de volgende dag binnen. Ik heb regelmatig contact ge... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goedemorgen, ik wil hierbij graag laten weten dat ik blij ben met het pak en dat inderdaad de door u voorgestelde maat die ik normaliter draag aan te houden goed heeft uitgepakt. Inderdaad mooie stof... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wat een fijn bedrijf. Wat een leuke spullen. Heb al een paar keer een bestelling gedaan. Een zeer verzorgde verzending. Had de laatste keer zelf een verkeerd mail adres gestuurd. Kon ze daarna makkel... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Supervriendelijke mensen, hele fijne service en de kleding is altijd geweldig. De maat klopt (bijna) altijd en ik heb hier al heel veel mooie kleding gekocht. Ik sta regelmatig op een podium en dr... Näytä lisää

1. Naistenvaateliike
  2. Haute Couture ‑muotitalo

Yrityksen kirjoittama

Onze missie: Studio Lienne staat voor veel persoonlijke aandacht en service, met een trendy en betaalbaar assortiment. Met onze ervaring, kennis en passie voor mode, is het onze missie om klanten van de nieuwste en mooiste mode te voorzien, met een uitstekende service. Zo ervaar je bij ons eenvoudig en veilig online shoppen. Leveringen: Als je iets hebt gezien wat je graag wil hebben, dan wil je dat natuurlijk zo snel mogelijk dragen en dat snappen wij! Wij doen dan ook ons uiterste beste om jouw bestelling z.s.m. te laten bezorgen. Indien jouw bestelling op werkdagen vòòr 12:00 uur is geplaatst, dan wordt het nog dezelfde dag verzonden. Veilig online winkelen: Bij Studio Lienne kun je eenvoudig en veilig online shoppen. Zo bieden wij meerdere betalingsmogelijkheden aan, waaronder IDeal, achteraf betalen met Klarna, Bancontact of creditcard. Na een afgeronde bestelling worden onze klanten uitgebreid geïnformeerd over de status van hun bestelling en ontvang je een zendingsnummer waarmee je jouw bestelling eenvoudig kan volgen. Op de hoogte blijven: Wil jij ook op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en de laatste trends in dameskleding? Meld je dan direct aan voor de Studio Lienne nieuwsbrief of volg ons op Social Media.

4,8

1 tähti

On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Super fijne ervaring met Studio Lienne

Super fijne ervaring met Studio Lienne! Ik had een mooi tasje besteld en na even mailcontact heeft Eline ervoor gezorgd dat mijn bestelling extra snel werd verzonden, zodat ik het nog mee kon nemen op vakantie. Echt super lief! Het tasje kwam op tijd binnen, is van hele goede kwaliteit en ook nog eens super mooi. Als verrassing zat er zelfs een cadeautje bij. Echt een aanrader! 💛

31. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Contact gehad via de app

Contact gehad via de app. Super snel en handig.
Mijn verzoek werd onmiddellijk opgepakt en opgelost.
Zeer vriendelijk en behulpzaam.
Dag erna had ik het pakket in huis.
Ik al vaak iets besteld bij Studio Lienne. Snelle levering en heel mooie kleding. Dikke 10 !

2. huhtikuuta 2026

Super snelle levering

Super snelle levering, ik wilde het graag voor Pasen hebben en het was er binnen 3 werkdagen! Heel blij met de pasvorm en kleur!

1. huhtikuuta 2026

Blij verrast

Blij verrast met mijn aankoop bij Studio Lienne. Snel geleverd, mooi en stevig verpakt en er zat nog een leuk sierraad bij! Heb een Travel Cargo broek besteld. Pasvorm erg goed. Ook fijne kwaliteit. Dik maar zeker niet te dik voor de Hollandse zomer. Kortom dikke duim voor deze website!!

31. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Hele mooie goed afgewerkte kleding

Hele mooie goed afgewerkte kleding. Soepele stoffen die makkelijk te dragen zijn op vakantie. Zeer vlotte service. De maten zijn correct.
Enkel de blouse met strik valt ruim.
De broeken zitten als gegoten en zijn leuk om te dragen.
Hele mooie kleur blauw!
Ik ben fan ♥️

27. maaliskuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

In eerste instantie verkeerd artikel…

In eerste instantie verkeerd artikel ontvangen, netjes opgelost alleen bij juiste levering niet thuis waarna DHL het retourneert omdat ik het ‘geweigerd’ zou hebben, uiteindelijk een maand na besteldatum ontvangen maar helaas te klein. Retourtermijn verlopen ook opgelost, €10 aan verzendkosten kwijt, voor mij geen bestelling meer op deze site, veel te duur in verzenden, ook extra kosten voor achteraf betalen, jammer

20. maaliskuuta 2026

Fijn bedrijf, prima kwaliteit

Fijn bedrijf, snelle en nette levering.
De travelstoffen variëren qua dikte en dit wordt duidelijk aangegeven. Mooi te combineren. Kortom: enorm blij mee.

23. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ik had mijn oog laten vallen op een…

Ik had mijn oog laten vallen op een handtas. Helaas was deze lange tijd niet voorradig. Ik werd direct ingelicht toen er wel uitgeleverd kon worden en ontving de tas binnen 2 dagen. TOP.

18. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin