Studio Fast x Min Gaia Arvostelua 141

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Det fineste lille butik i hjertet af Silkeborg. Desværre bor jeg lidt for langt væk, hvilket er godt for ellers ville jeg besøge butikken hele tiden. Så jeg handlede på nettet. Hjemmesiden fungerer... Näytä lisää

Hurtig ekspedition, varer som forventet, ingen fejl. Dog trækker det ned, at man ikke giver gratis forsendelse til et køb, hvis samlede værdi overstiger 2.000kr, uagtet det drejer sig om udsalgsvarer.... Näytä lisää

Virkelig nem og overskuelig hjemmeside og super fede styles. Jeg modtog allerede mine varer dagen efter, så 5 stjerner herfra for top service, det er ikke sidste gang jeg handler her og jeg er glad fo... Näytä lisää

1. Naistenvaateliike
  2. Sisustusliike
  3. Kirpputorit
  4. Vintage-vaatekauppa

Vi handler med specielt kuraterede produkter både i studio Fast og min Gaia. Alt er udvalgt med følelse, og stemningen i butikken er inspireret fra Frankrig, Italien, Mallorca og Indien. Alle sammen steder som vi nærer kærlighed til. Vi ønsker os allermest at du kom og hilste på os i vores fysiske butikker, men er der for mange kilometer til os, så håber vi at du vil finde de gode sager her på webshoppen. Der kommer hele tiden nye produkter på, så hold øje med os herinde.

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kan varmt anbefales

Hurtig og grundig besvarelse af spørgsmål i chatfunktion samt et skønt produkt (lava-duftsten). Derudover en sød, håndskrevet besked i pakken. Kan varmt anbefales!

22. heinäkuuta 2024

Kære Maja,

Tak for din anmeldelse, den er meget værdsat. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service !!!

Studio Fast

Super god og hurtig service

30. kesäkuuta 2024

Kære Anette,

Hurtig levering

Hurtig levering. Fint produkt og hjemmeside. Velkomst rabat.

5. kesäkuuta 2024

Kære Sandra,

Studio Fast

Fin service, kan altid få hjælp, og hurtig levering. Har mange gode mærker.

26. kesäkuuta 2024

Kære Dorte,

Kære Mona,

Komplet anderledes billig ring

Køber hvad jeg tror der er en pæn ring, og den kommer også forholdsvis hurtig. Desv ligner den på INGEN måde hvad jeg købte den ud fra.

Den minder mest af alt om noget, der er trukket i en automat.

Forsøger flere gange kontakt via tlf, men det lader sig ikke gøre. Da jeg så skriver mail om min oplevelse, får jeg blot svar tilbage om de ikke er enige og de billeder bruger “andre også” ?!

Først betaler man fragt for at få varen leveret og så trækker de nu også fragt for at sende retur

Her handler jeg ALDRIG igen !!

Opdatering:

Får en mail 3/7 om de returnerer efter gældende regler, først EFTER denne mail opretter jeg denne på trustpilot !

Nu er jeg så en løgner ?!! Wauv I er sørme dygtige 🤢🤢🤢

Jeg henvender mig pænt og høfligt via mail, da I jo ikke svarer på tlf. I mailen skriver jeg at jeg konstaterer ringen IKKE ligner de billeder i har på jeres hjemmeside ! Og derfor ønsker jeg at returnere ringen. Hvordan er det ikke venligt ?!!!!!

NU er det da Jer, der udviser ringe og yderst uheldig “service”. Men så kan kunderne da se hvad I er 🥴🥴

26. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Studio Fast x Min Gaia

Vi er selvfølgelig kede af at du ikke er tilfreds med dit køb, for vi ønsker kun at have glade kunder… Du skriver at du også skal betale fragten - det skriver du før vi faktisk har behandlet din returnering (så det er jo at forgribe begivenhedernes gang og dermed usandt)
Generelt imødekommer vi med stor velvillighed de henvendelser vi får fra vores kunder også selvom de ikke altid er helt rimelige. I dit tilfælde føler vi os dog kaldet til at tage til genmæle på din anmeldelse, da den ikke er retvisende og mest minder om et surt opstød: faktum er at billederne som du finder på vores webshop, kommer fra leverandørens egen hjemmeside og er ganske retvisende (mere kan vi ikke gøre for at fremvise produkterne). Der vil altid være en risiko for at man som kunde ikke kan lide det produkt man bestiller på nette, men det er ikke det samme som at man fragtfrit kan returnere produktet. Vi står inde for de produkter vi sælger og som kunde skal man jo have for øje at pris og kvalitet jo oftest følges ad… og du behøver ikke true med at du ikke vil handle hos os, for vi ønsker heller ikke at have dig som kunde. Vi vil dog afslutningsvis give dig et godt råd: ønsker du en konstruktiv dialog med en butik hvorfra du har købt et produkt som du sidenhen ikke er tilfreds med, så start med at henvende dig på en høflig måde og vis respekt overfor de mennesker som faktisk dagligt gør deres bedste for at servicere dig og andre kunder – dette er et opråb for alle de webshops der dagligt skal finde sig i ubehøvlede henvendelser som i mange tilfælde er urimelige.

Hurtig forsendelse

Hurtig forsendelse, hurtig og dejlig imødekommende svar på spørgsmål.
Super god betjening, vil helt sikkert handle her igen👍

3. kesäkuuta 2024

Kære Jeanette,

Tak for din søde anmeldelse, den er meget værdsat hos os !!!

Vi er SÅ glade for, at du er tilfreds med vores service. Vi ser frem til at give dig samme gode oplevelse en anden god gang.

Super fin og hurtigt

Personlig og varm

1. kesäkuuta 2024

Kære Birgitte,

Studio Fast

StudioFast er absolut en af de fineste…

StudioFast er absolut en af de fineste butikker vi har i Silkeborg. Flot udvalg med noget til enhver pengepung. Masser af inspiration at hente til alle hjemmets rum og så har de det sødeste og mest servicemindede personale. Elsker at kigge forbi OG at følge med på Instagram.

29. toukokuuta 2024

Kære Anne,

Tak for din fine anmeldelse, den er meget værdsat i blandt os personale. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og udvalg i butikken !!!

En fantastisk oplevelse

En fantastisk oplevelse. God og venlig betjening og hurtig ekspedition og fremsendelse af varen.

10. toukokuuta 2024

Kære Karin,

Studio Fast

Superfine sager fra franske Sessun.

Superfine sager fra franske Sessun.
Og SÅ fint pakket ind.
Jeg vender tilbage igen igen :)

2. toukokuuta 2024

Kære Lone,

God og hurtig service

26. huhtikuuta 2024

Kære Christina,

24. maaliskuuta 2024

Kære Ahmad,

Studio Fast

Super god service og vejledning

Super god service og vejledning. Lækre varer.

1. huhtikuuta 2024

Kære Annette,