Det fineste lille butik i hjertet af Silkeborg. Desværre bor jeg lidt for langt væk, hvilket er godt for ellers ville jeg besøge butikken hele tiden. Så jeg handlede på nettet. Hjemmesiden fungerer... Näytä lisää
Hurtig ekspedition, varer som forventet, ingen fejl. Dog trækker det ned, at man ikke giver gratis forsendelse til et køb, hvis samlede værdi overstiger 2.000kr, uagtet det drejer sig om udsalgsvarer.... Näytä lisää
StudioFast er absolut en af de fineste butikker vi har i Silkeborg. Flot udvalg med noget til enhver pengepung. Masser af inspiration at hente til alle hjemmets rum og så har de det sødeste og mest se... Näytä lisää
Virkelig nem og overskuelig hjemmeside og super fede styles. Jeg modtog allerede mine varer dagen efter, så 5 stjerner herfra for top service, det er ikke sidste gang jeg handler her og jeg er glad fo... Näytä lisää
Vi handler med specielt kuraterede produkter både i studio Fast og min Gaia. Alt er udvalgt med følelse, og stemningen i butikken er inspireret fra Frankrig, Italien, Mallorca og Indien. Alle sammen steder som vi nærer kærlighed til. Vi ønsker os allermest at du kom og hilste på os i vores fysiske butikker, men er der for mange kilometer til os, så håber vi at du vil finde de gode sager her på webshoppen. Der kommer hele tiden nye produkter på, så hold øje med os herinde.
Bios Gård 5, 8600, Silkeborg, Tanska
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Min online bestilling blev desværre annulleret af butikken to timer efter at være gennemført og bekræftet. Årsagen var i følge butikken at de (jo altså selv) havde angivet en pris der var 20% under den pris de rent faktisk mente at den skulle være sat til online. Jeg var i god tro, det var på ingen måde en åbenlys lav pris for den pågældende vare. Jeg har været i skriftlig kontakt med butikken, de forbeholder sig ret til at annullere salget. Det er bare ikke fair kundebehandling, salget burde have været gennemført til den annoncerede og aftalte pris. Butikken har jo naturligvis beklaget deres fejl, men det er altså ikke godt nok.

Vastaus yritykseltä Studio Fast x Min Gaia
Super flot og dejlig butik, her kan man altid finde noget til hjemmet, eller til gave😎 derudover er personalet super søde og imødekommende

Vastaus yritykseltä Studio Fast x Min Gaia
Fineste personlige informationsmails man modtager, når man bestiller via onlineshoppen, man kan virkelig mærke, at der er mennesker med en passion der står bag forretningen.
Hurtige svar på mine spørgsmål, hurtig levering af min ordre og oven i købet en fin unboxing experience af min pakke.

Vastaus yritykseltä Studio Fast x Min Gaia
Super fin service 🙏 hurtig levering
Kan kun anbefales ⭐️💫⭐️

Vastaus yritykseltä Studio Fast x Min Gaia
En butik med kræs og fede boho mærker man ikke ser andre steder. Sødt personale der vægter god kundepleje🩷 - så topkarakter herfra👌

Vastaus yritykseltä Studio Fast x Min Gaia
Fantastisk butik med så mange lækkerier🌸😜 den sødeste personlige betjening🫶 kan varmt anbefales

Vastaus yritykseltä Studio Fast x Min Gaia
bestilte en smuk kjole hos Studio Fast/Min Gaia, - den ankom hurtigt, og var stadig smuk, men den passede desværre ikke i facon, - sendte den retur og modtog hurtigt pengene igen, - god, god service.

Vastaus yritykseltä Studio Fast x Min Gaia
Let at bestille og altid hurtig levering! Meget tilfreds!

Vastaus yritykseltä Studio Fast x Min Gaia
Hurtig forsendelse og den bestilte kjole er helt fantastisk 😄

Vastaus yritykseltä Studio Fast x Min Gaia
Kompetent og venlig betjening.
Lækre varer og anderledes udvalg end andre butikker.