En fantastisk Oplevelse og Proces jeg har været igennem med mit fedtfrysningsforløb. Det sødeste personale som altid er imødekommende og serviceminded. Mia der har lavet mine fedtfrysninge... Näytä lisää
En kanon oplevelse fra start til slut , vi startede med et kanon lille møde med Rikke hvor jeg var slet ikke i tvivl om planen og hvad jeg går med til , meget professionelt behandling I super omgiv... Näytä lisää
Jeg er meget tilfreds med Studio A, fantastisk personale, meget professioneller og der skabes et trygt rum. Jeg er i et permanenthårfjerningsforløb, det eneste negative jeg har at sige er deres marked... Näytä lisää
Jeg var så afslappet og glad for at komme der, at mik søster nu også går der. De er søde, venlige og behagelige. Alle bliver behandlet lige godt, også selvom man måske ikke helt 'ligner' de andre kund... Näytä lisää
Specialklinik i Silkeborg
Borgergade 38, 8600, Silkeborg, Tanska
- +4522266620
- mail@studioa.dk
- studioa.dk
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Sød personale gode resultater
Sød personale. Har haft gode effekter af mine behandlinger bla opstramning af løs maveskind omkring navlen efter 3 graviditeter, kan se en kæmpe forbedring👌
Jeg ville have givet 10 stjerner hvis man kunne 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Jeg ville have givet 10 stjerner hvis der var så mange 🌟🌟🌟🌟🌟
Jeg har nu idag været igennem min 3 og sidste behandling af xfreeze. Og jeg må bare sige hold da op en vild forandring! Jeg vil virkelig gerne sende mig ros til sødeste Emma og Mia. For deres gode arbejde og behagelige behandling, jeg følte mig i trygge hænder hele vejen til hver eneste behandling.
Alt min ros og kærlighed til dem, de er skide hamrende dygtige til deres arbejde og til kunder ❤️
Kh Sabrina
God oplevelse hver gang
Har fået Botox hos Studio A i Silkeborg i ca. 3år, og de er altid super søde, og jeg er altid godt tilfreds med resultatet. Har ikke rigtig noget at udsætte på dem :)
Professionel og behagelig oplevelse
Professionel og behagelig oplevelse
Jeg har fået Botox hos Studio A i Silkeborg, og det var en rigtig god oplevelse. Personalet var imødekommende og professionelle, og behandlingen foregik i rolige og trygge rammer. Resultatet har været fint og naturligt og effektivt.
Fik en rigtig god behandling og snak…
Fik en rigtig god behandling og snak med Emma og var ganske tryk 🤗kan desværre ikke endnu sige noget om resultatet da det stadig er rimelig nyt🤗
Fantastisk oplevelse hver eneste gang
Fantastisk oplevelse hver eneste gang!
Tak til Mia der igen formåede at gøre et super dygtig stykke arbejde og yde kundeservice på et højt niveau. Man føler sig tryg fra start til slut i hendes hænder 😊
Mange anbefalinger herfra!
De er meget ordentlige
Kan varmt anbefale StudioA! De er SÅ søde og alt bliver lavet med ordentlighed. Går noget ikke helt som forventet, så bliver de ved til man er tilfreds! Jeg kommer helt sikkert igen💙🩵😍💜💛. Mia er dygtig og sød.
Bh Else Marie
Super god service
Super god service. Søde og professionelle alle sammen. Kunne ikke være mere tilfreds med mine behandlinger 👍
Professionel og imødekommende…
Professionel og imødekommende oplevelse. Hurtigt booking af tid, - faktisk fra dag til dag, hvilket er en fordel for mig som ikke får booket i god tid. Altid god og faglig vejledning, en oplevelse af nærvær og så husker personalet detaljer om en som gør at man føler sig set og husket.
Næsten ingen effekt
Næsten ingen effekt efter behandling af karsprængninger på næsen. Det blev udført i alt 3 behandlinger.
Støttende og effektiv behandling
Jeg har indtil nu fået to, ud af tre behandlinger mod karsprængninger/rødme i ansigtet, særlig omkring næseroden, og lidt ved kinderne. Som lovet kunne resultatet ses efter 2. behandling, og mine meget synlige røde sprængninger ved næsen er næsten væk! Jeg føler mig godt behandlet af Mia i Silkeborg, som er støttende under den desværre smertefulde behandling. Men den er klart det hele værd! Jeg venter spændt på 3. og sidste behandling..
Det kan nævnes at jeg er 35 år.
Kæmpe anbefaling herfra :) Jeg kommer bestemt igen!
ERefterhånden blevet behandlet hos…
ERefterhånden blevet behandlet hos studio A i en del år , og altid været meget tilfreds . Har lide fået lavet Botox hos Mia hun er meget sød og dygtigt til sit arbejde jeg er meget tilfreds
Dårlig behandling
På deres hjemme side står der, at man kan blive hår fri på 4 til 6 gange. Det bliver også sagt til forsamtalen men det passer ikke. Efter 7 gange er der forsat mange hår.
Virkeligt bondefangeri og dyrt
Min anmeldelse er meget rigtig. Den er skrevet for min datter og jeg har været med ind over hendes forløb ved jer

Vastaus yritykseltä Studio A
Jeg havde fået en ny behandler
Jeg havde fået en ny behandler, og hun forklarede grundigt om hvordan det skulle foregå, selvom jeg havde fået behandlingen før, tattoo fjernelse, så det var meget fint.👍
Skønt sted, god energi og høj faglig kompetence.
Blev mødt med gensynsglæde og imødekommende positiv anerkendelse. Faglig velfunderet rådgivning.
God behandling og service i verdensklasse
Jeg har altid været lidt nervøs for nåle, og jeg havde aldrig prøvet en kosmetisk behandling før. Men efter mange anbefalinger fra min kone, som har været fast kunde hos i flere år, besluttede jeg mig for at give det en chance.
Jeg fik lavet en opstramning af huden og fjernet nogle rynker med Botox, og jeg må ærligt sige, at resultatet overgik mine forventninger. Det er vigtigt for mig at det skal se naturligt og friskt ud og hvor jeg stadig har min mimik. Der er ikke en finger at sætte på resultaterne👍🏼
Tak for god service
Fantastisk og jordnær personale
Jeg har gået fast ved Studio A i mange år nu, og jeg kan sige med 100% sikkerhed at jeg aldrig kommer til at gå andre steder hen igen.
Pigerne er så jordnære, professionelle og grundige. De tager sig god tid til at lytte til hvad jeg vil have af resultatet og forklare behandlingerne grundigt, så jeg føler mig tryg og velinformeret.
Synes også de er supergode til at vejlede i hvad der vil se pænt og naturligt ud og siger også hvilke behandlinger jeg skal vælge fra så det ikke bliver for overdrevet❤️
Jeg har fået lavet flere forskellige behandlinger gennem årene, blandt andet botox, filler, HIFU og sunekos body❤️
Første gang jeg fik lavet botox fik jeg ikke fuld effekt, men så fik jeg gratis lagt mere i 2 uger senere - hvor det herefter sad lige i skabet😊
Glæder mig til snart at komme ind til touch up af botox igen😍
Opstart hos studio A idag
Er lige opstartet på behandling hos studio A idag, er meget tilfreds med den behandling samt vejledning jeg fik fra behandler Mia
Jeg følte mig meget tryg og jeg glæder mig til næste gang jeg besøger studio A til behandling
Kæmpe anbefaling herfra <3 kæmpe ros til Mia
ingen effekt
Sød og venligt personale .. Ud over at hverken behandlingen med fedt frys eller Elektromagnetisk Stimulation havde nogen som helst effekt.. så er 12.000 mange penge.
21 kg lettere
Var blevet alt for stor og kunne ikke kommer igang med at tabe mig og tog ind til Studio A og fik en omgang fedtfrysning 3 behandlinger. Blev modtaget af meget venligt personale (Mia). Efter tredje behandling -21 kg og -10 cm i omkreds så jeg er meget tilfreds