En fantastisk Oplevelse og Proces jeg har været igennem med mit fedtfrysningsforløb. Det sødeste personale som altid er imødekommende og serviceminded. Mia der har lavet mine fedtfrysninge... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
En kanon oplevelse fra start til slut , vi startede med et kanon lille møde med Rikke hvor jeg var slet ikke i tvivl om planen og hvad jeg går med til , meget professionelt behandling I super omgiv... Näytä lisää
Jeg er meget tilfreds med Studio A, fantastisk personale, meget professioneller og der skabes et trygt rum. Jeg er i et permanenthårfjerningsforløb, det eneste negative jeg har at sige er deres marked... Näytä lisää
Jeg var så afslappet og glad for at komme der, at mik søster nu også går der. De er søde, venlige og behagelige. Alle bliver behandlet lige godt, også selvom man måske ikke helt 'ligner' de andre kund... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Specialklinik i Silkeborg
Yhteystiedot
Borgergade 38, 8600, Silkeborg, Tanska
- +4522266620
- mail@studioa.dk
- studioa.dk
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Jeg har været inde hos Studio A
Jeg har været inde hos Studio A, og fået lavet mine læber. Jeg blev mødt af meget søde, dygtige og professionelle medarbejdere, der tog højde for mine ønsker. Jeg er en meget tilfreds kunde, som varmt kan anbefale Studio A Århus.

Vastaus yritykseltä Studio A
Glæder mig til næste besøg hos Maria
Har, igen, fået lavet mine læber hos Maria, som er super sød og meget dygtig🤩
Jeg er som altid super tilfreds med resultatet og vejledningen. Glæder mig til næste besøg.

Sødt og imødekommende personale

Flotte læber
Jeg har altid ønsket mig lidt mere fylde i mine læber.
Studio A har virkelig givet mig de bedste behandlinger. Først fik lidt fylde i og efterfølgende har de fået lidt mere kant og form. Jeg er så glad og kan varmt anbefale Studio A.
Stor tak til Cecilie og Christine

Vastaus yritykseltä Studio A
Tryg proces og gode resultater
Jeg har fået lavet læber hos studio a, og er virkelig godt tilfreds. Det er første gang jeg prøver det, og personalet var virkelig gode til at vejlede mig, både til forkonsultation og under selve behandlingen, hvor jeg jævnligt fik lov at spejle mig, så jeg kunne se, og komme med kommentarer. Det endte med er virkeligt godt resultat.
Varme anbefalinger herfra

Vastaus yritykseltä Studio A
Dygtig behandler, behagelige omgivelser og flot resultat!
Har fået ordnet mine læber. Et flot og naturligt resultat, præcis som jeg havde ønsket. Blev behandlet af Katrine, som var meget kompetent, professionel og empatisk! Studio A og Katrine får mine varmeste anbefalinger!

4 forskellige behandlere og tvivlsomt resultat
Efter 6 laser behandlinger (som iflg Studio A er det typiske antal) kan jeg desværre konstatere, at jeg hverken er halvt eller helt hårfri! Så var de oplyste "typisk 6 gange" mere et marketingstrick end et reelt fakta, kan jeg da godt undre mig over. Derudover har jeg haft 4 forskellige behandlere, da flere sagde op undervejs i mit forløb. Alle behandlere har været utrolig søde, men de virkede desværre bare ikke lige grundige. Studio A har lækre lokaler og søde medarbejdere, men overordnet er jeg desværre lidt skuffet over forløbet, der nu lader til at blive en del dyrere (hvis jeg fortsætter), end hvad de havde stillet i udsigte.

Vastaus yritykseltä Studio A
Har fået restylane i læberne
Har fået restylane i læberne, jeg er super tilfreds med det flotte og naturlige resultat, hvilket var meget vigtigt for mig at opnå. Har besøgt både Århus og Silkeborg, er begge steder blevet mødt af søde og kompetente personaler i et afslappende og hyggeligt miljø. Kan varmt anbefale Studio A
mvh Tina Andersen

Vastaus yritykseltä Studio A
Jeg har haft faktiske resultater
Jeg har haft faktiske resultater med Studio A. Jeg har fået lavet Mesolips hos deres behandler, Maria, i Silkeborg, hvilket har været en helt igennem fantastisk oplevelse. Jeg følte mig velkommen og tryg fra det øjeblik jeg tråde ind af døren. Derudover, er jeg blevet så glad for resultatet, som har bidraget meget til min selvtillid. Vil anbefale det 100 gange til andre.

Vastaus yritykseltä Studio A
Jeg har fået fortaget permanent…
Jeg har fået fortaget permanent hårfjerning af flere omgange, også flere end det anbefalede, uden noget resultat, mængden af hår er det samme som før forløbet.
Jeg sidder med følelsen af, det var mange penge ud af vinduet.
Rammerne og servicen har derimod været i top, fik behandling i Silkeborg af Maria som har været super sød og dygtig, og er blevet mødt af venlighed og en god atmosfære, men produktet kan jeg på ingen måde anbefale.
Mvh Mads

Meget professionel og behagelig
Fik behandling af Christine i Aarhus. Meget behagelig og professionel. Var nervøs inden første behandling, men endte med at gå der fra meget tilfreds og komfortabel med forløbet. Alt i alt en super god oplevelse. Kan klart anbefales.

Vastaus yritykseltä Studio A
Professionel og rart miljø at være i
Professionel og rart miljø at være i. Jeg er virkelig tilfreds med min behandling af Malene hos klinikken i Aarhus.

Professionelle og søde medarbejdere
Professionelle og søde medarbejdere. Man føler sig tryg så snart man træder ind af døren og de er gode til at forklare hele behandlingsforløbet. Er super glad for den Restylane behandling jeg fik og bliver ikke sidste gang jeg besøger StudioA

Venlig og imødekommende personale

Gode og dygtige personale
Gode og dygtige personale. Med resultater der er tilfredsstillende. Studio A er Helt sikkert et sted jeg vil anbefale.

Vastaus yritykseltä Studio A
Rigtig god og professionel personale og service
Rigtig god og professionel personale og service med et meget tilfredsstillende resultat

Vastaus yritykseltä Studio A
Virkelige professionel og service…
Virkelige professionel og service minded
kommer igen

Fjernelse af tatovering
Jeg er igang med fjernelse af en tatovering ved Christine hos Studio A. Og det er en sand fornøjelse! Yderst professionel, og sød betjening! Kan klart anbefale det til enhver, som går med tanken om at få fjernet en tatovering. Glæder mig til at se de kommende resultater!

Vastaus yritykseltä Studio A
Super godt og rigtig søde medarbejdere

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.