Jeg har betalt inkasso for magnesium jeg aldrig har modtaget, blev betalt 19 januar, da jeg blev forskrækket over incasso. Og nu får jeg regning igen, da jeg ringer til kundeservice siger de at jeg... Näytä lisää
O stjerner eller mere. Regn ikke med at du får magnesium tabletterne leveret. Men regn med at STR er meget hurtige til at levere regninger og dernæst rykkergebyr og trusler om inkasso. Det er e... Näytä lisää
Jag försöker gång på gång komma i kontakt med företaget via mejl ., För en uppsägning av mitt abonnemang. Men den mejladress som uppges på fakturan går ej att skicka till dom . Så därav for... Näytä lisää
Hei Jeg tror ikke dette kan være sant at kundeservice og komunikasjon kan være så dårlig --helt ufattelig dårlig -- Dette er som kviksand umulig å bli kvitt eller komme ut av --- er du litt smar... Näytä lisää
STR Nordic tilbyder kvalitetssikrede kosttilskud direkte hjem til forbrugeren. Vi er i dag etableret i 10 europæiske og har over 300.000 glade kunder, som dagligt bruger et eller flere af vores produkter.
On vastannut 40 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
I bedes venligst sende mig en…
I bedes venligst sende mig en returlabel til den pakke jeg lige har modtage den anden dag fra jer,
Så jeg kan sende den retur til jer, og jeg ikke kommer til og skal betale den
Dato for oplevelse: 12.januar 2024
Vh. Elly Christiansen

Vastaus yritykseltä STR Nordic Danmark
Jeg vil gerne opsige mit abbonnement
Jeg vil gerne opsige mit abbonnement da jeg har forsøgt og skrive til jeres på mail så det skal ske omgående.Hilsen Birthe johansen
Her et mit kundenummer 1017952
Så jeg kan sende den retur til jer, og jeg ikke kommer til og skal betale den

Vastaus yritykseltä STR Nordic Danmark
Jeg vil gerne opsige mit abbonnement da…
Jeg vil gerne opsige mit abbonnement da jeg har forsøgt og skrive til jeres mail så det skal ske omgående.Hilsen kent H johansen
Her et mit kundenummer 1017950
Okay så må i gerne sende mig en returlabel til den pakke jeg lige har modtage den anden dag fra jer,
Så jeg ikke kommer til og skal betale den

PAS PÅ
PAS PÅ – PAS PÅ !!!!!!!
Er du først kommet i kløerne på dem, så kan du ikke komme ud igen.
Firmaet kan ikke kontaktes på telefon.
Vi har med flere mails opsagt abonnement og bedt om bekræftelse på at det var sket.
Trods bekræftelser på at alle abonnementer er slettet, får vi igen tilsendt flere piller.
Nu modtager vi sågar rykkere.
Jeg har sendt jer endnu en mail nu.

Tidene dårligste kundeservice
Hei
-- Dette er som kviksand umulig å bli kvitt eller komme ut av --- er du litt smart bruk den lokale helsekost butikk, for i lengden koster dette sirkus STR nordic deg mye , Jeg er en godt voksen mann og vært i handel i 40 år og aldri opplevd dårligere kundeservice
Skyg unner disse folk
Søren L. Laursen

Ingen virkning på magnesium+
Har taget magnesium +om aftenen i 3 uger,ingen virkning overhovedet!!?

Hej- UMULIGT at betale når der mangler de sidste sifre af jeres +71 ---
Hej. Jeg har års abb. for Magnesium tabb. Fået opkrævning, men kan ikke betale da der mangler de sidste numre af +71 --------.
Har nu fået en rykker, men stadig UDEN de nødvendige nr.
Efter min bedømmelse her - - - kom hurtig tilbagemelding med det manglende nr. Så jeg retter til 4 stjerner .

Vastaus yritykseltä STR Nordic Danmark
Hej jeg har modtaget b12 tabletter i…
Hej jeg har modtaget b12 tabletter i går og kan ikke betale dem .jeg mangler de sidste tal til indbetalingen .jeg har kun 71-100000365047- så mangler hvem der indbetaler .venlig hilsen Karin Bøgh
Måtte bruke den i ca.2 mnd.før jeg…
Måtte bruke den i ca.2 mnd.før jeg merket at den begynte å virke.
Nå har jeg endelig kunne kutte ut innsovningstabl.som jeg har brukt gjennom flere år
Jeg har opsagt mit abonnement sidste…
Jeg har opsagt mit abonnement sidste år, og har igen modtaget pakke. Jeg har efterfølgende sendt mail, UDEN SVAR. Nu har jeg fået rykker, og igen sendt mail UDEN SVAR. Jeg vil ikke finde mig i den opførsel og forventer at få bekræftet opsigelse med virkning fra 2022
Tove Moberg

STR Nordic..har sendt mig en Pakke
STR Nordic..har sendt mig en Pakke, som jeg ALDRIG har bestildt. Sender den Retur til dem.

Vastaus yritykseltä STR Nordic Danmark
ADVARSEL køb ikke noget her
ADVARSEL køb ikke noget her.
Har ikke modtaget nogen vare - kun rykker for betaling incl. rykkergebyr på kr. 100
Fik ej ordrebekræftelse i april og har så intet hør fra dem, før jeg i går får en rykker for betaling. Der er ikke på noget tidspunkt sendt besked om at varen var på vej.
Rigtig smart kun at sælge på faktura, så kan man jo bare påstå at varen er sendt og så sende rykkere,
Når man ikke modtager varen kan man jo heller ikke overholde 14-dages fristen for at annulere ordrer og kontrakt.
Har skrevet til kundeservice, der overhovedet ikke reagere.
Advarsel
Advarsel - køb ikke noget her.
Har ikke fået nogen vare - kun rykker for betaling incl. rykkergebyr på kr. 100
Fik en ordrebekræftelse tilbage i april måned og har så overhovedet ikke hørt fra dem, før jeg i går fik en rykker for betaling. Der er ikke sendt meddelelse om, at mine var var på vej.
Har skrevet til kundeservice, men de reagerer overhovedet ikke
Meget dårlig kundeservice
Magen til dårlig kundeservice skal man lede længe efter.
Bestilte nogle piller, fik en ordrebekræftelse uden ordrenr., hvad jeg havde bestilt og hvad det kostede.
Annullere ordren d. 10. og d. 15. fik jeg besked om at ordren ville komme i løbet af 14 dage. Hold jer væk, de tage ikke hensyn til hvad man skriver til dem og eneste kontakt er e- mail.
da jeg ikke fik min vare betaler jeg…
da jeg ikke fik min vare betaler jeg ikke for den det har jeg sagt til jer før og så er i så fræk at sende en rykker for en vare jeg ikke fik jeg betaler ikke

Vastaus yritykseltä STR Nordic Danmark
Har opsagt vores abonnement 1 gang.
Har opsagt vores abonnement 1 gang.
Så får man piller igen.Det er også svært at komme ind og skrive til dem.Man kan heller ikke ringe.
Dårlig behandling

Vastaus yritykseltä STR Nordic Danmark
De bliver ved med at sende piller med…
De bliver ved med at sende piller med kort mellemrum og opkræver penge. Jeg bestilte en gang via Facebook og betalte og en uge senere kommer en ny levering??

Deres kundeservice virker ikke
Deres kundeservice virker ikke. Mail kommer retur gange mange med besked om at den ikke eksistere

Pas på dette firma
Har lige fået min 90 årig svigermor ud af dette firma.
Bliver ved at sende regninger på varer der ikke modtages.
Svindel og humbug

Fup og bedrageri
Str nordic bliver ved med at sende sit lòrt til os på tods at vi sender tilbage og har mailet opsigelse. Jeg får dem ikke til at stoppe. De sender nu også rykker til mig.
Jeg går nu til Byretten og laver en civilretslig sag mod dem!!! :( :( :(
Jeg er så træt af dette fupfirma.