Jeg har betalt inkasso for magnesium jeg aldrig har modtaget, blev betalt 19 januar, da jeg blev forskrækket over incasso. Og nu får jeg regning igen, da jeg ringer til kundeservice siger de at jeg... Näytä lisää

O stjerner eller mere. Regn ikke med at du får magnesium tabletterne leveret. Men regn med at STR er meget hurtige til at levere regninger og dernæst rykkergebyr og trusler om inkasso. Det er e... Näytä lisää

Jag försöker gång på gång komma i kontakt med företaget via mejl ., För en uppsägning av mitt abonnemang. Men den mejladress som uppges på fakturan går ej att skicka till dom . Så därav for... Näytä lisää

Hei Jeg tror ikke dette kan være sant at kundeservice og komunikasjon kan være så dårlig --helt ufattelig dårlig -- Dette er som kviksand umulig å bli kvitt eller komme ut av --- er du litt smar... Näytä lisää

1. Vitamiinit ja lisäravinteet

STR Nordic tilbyder kvalitetssikrede kosttilskud direkte hjem til forbrugeren. Vi er i dag etableret i 10 europæiske og har over 300.000 glade kunder, som dagligt bruger et eller flere af vores produkter.

1,4

Huono

TrustScore 1.5/5 tähteä

On vastannut 40 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Min mor har røget i dette skidt uden…

Min mor har røget i dette skidt uden hun har bedt om det. Ingen kundenummer endnu, men afmeld hende asap. Har sendt en mail til jeres kundeservice.

15. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä STR Nordic Danmark

Hej. Det står klart på vores hjemmeside og i ordrebekræftelsen at dette er et abonnement.

Så dårlig kunde oplevelse……

Jeg afmeldte abonnement d.25.02 kl. 12.12.og får en retur mail d.26.02 kl 12.18 Tak for din henvendelse.Dit abonnement er allerede annulleret ,men hvad hjælper det.?får en ny levering.25.04.
Jeg skriver så til dem,får så langt om længe et svar ,at jeg bare kan returnere dem.
Men skal så bruge tid og porto på at de har lavet om til flere fejl.
Så første og sidste gang ,jeg har købt hos dem.

25. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä STR Nordic Danmark

Det er vi kede af, men der var desværre ikke mere vi kunne gøre.

Jeg har fået leveret 2 gange 3 sendte…

Jeg har fået leveret 2 gange 3 sendte jeg pakken retur fordi jeg synes ikke de virkede
Nu har jeg fået en rykker
Skrev til dem at den er send retur men de skriver de ikke har modtaget den
Jeg er spændt på om der kommer flere

18. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä STR Nordic Danmark

Hej! Vi har annulleret dit abonnement. Returpakker tager nogle gange lang tid til at komme.

Manglende produkt

Jeg bliver godt nok ramt af bekymring da jeg er udsat for de samme oplevelser som andre af jeres kunder.

Man kan ikke få fat på jer, jeg har lige modtaget en rykker fra jer, men har ikke modtaget produkt fra jer.

Jeg betaler ingen regning uden et produkt.

6. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä STR Nordic Danmark

Vi er kede af denne situation, men du har kontaktet vores kundeservice i dag og din faktura blev krediteret med det samme, da du har ikke modtaget produktet. Og dit abonnement blev annulleret. Så sagen blev løst i løbet af en time.

ADVARSEL Hold jer væk fra dette SCAM…

ADVARSEL Hold jer væk fra dette SCAM FIRMA. Når de først har dine oplysninger sender de sms og opkræver penge selvom jeg ikke har modtaget nogen varer fra dem eller indgået en aftale om levering af varer. Efter to måneder fik jeg breve fra inkasso firma, da jeg nægter at betale de kræver at jeg skulle betale.

29. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä STR Nordic Danmark

Vi beklager rigtig meget hvis du har ikke modtaget pakken. Send venligst en email til kundeservice@strnordic.dk og forklar din situation.

Jeg har i dag modtaget magnesium tbl

Jeg har i dag modtaget magnesium tbl. Jeg ikke har bestilt. De skriver jeg får igen i september. Jeg har skrevet to mail til jeres kundeservice der afvises. Jeg skal ikke nu og i fremtiden have noget fra jer.
I kan møde mig i retten og bevise der jeg har bestil de magnesium jeg har modtaget i dag. Har forsøgt at sende dem retur, hvilket er umuligt da adressen ikke stemmer overens med jeres hjemmeside.
Mvh Anette Steffensen.

11. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä STR Nordic Danmark

Hej! Du har haft et abonnement hos os siden 02.11.2023. Denne pakke blev sendt automatisk. Vi har svaret på alle dine emails.

HOLD JER VÆK

HOLD JER VÆK!
Min gamle demente mor bliver ved med at få sendt regninger og nu fået en inkasso varsling. Jeg har skrevet både fra hendes egen mail at hun vil udmeldes og fra min egen. Den sidste mail jeg modtog fra str Nordic skrev de at de ville blokere hende og udmelde hende. Dette er ikke sket! Simpelthen for dårligt.

24. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä STR Nordic Danmark

Hej! Må jeg bede om din mors kundenummer?

Jeg melder mig i koret

Jeg melder mig i koret, der også føler mig snydt. I har sendt mig B12 piller, som jeg efterfølgene har sendt retur til jer. I bliver ved at sende mig rykker, med trusler om at sende mig videre til Sagfører Det forstår jeg slet ikke, da Jeg har bedt jer slette mit Navn og Adresse, det gjore jeg til bage d.30/9/-2023 på jeres mailadresse, seres svar( Som jeg blev glad for)VI SKAL IKKE SENDE DIG FLERE RYKKER TIL DIG, det passer jo i hvert fald ikke.TROS ALT V/H Grete W

2. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä STR Nordic Danmark

Hej! Send venligst en email til vores kundeservice: kundeservice@strnordic.dk

I er en samling svindlede

I er en samling svindlede, jeres job er at tage røveren på folk.
Mit kundens er 1018722
Jeg Beder jer om at afhente jeres piller, da jeg aldrig har bestilt dem
Flemming Thomsen.

7. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä STR Nordic Danmark

Hej! Du bestilte pillerne 17.12 via facebook. Send venligst en email til vores kundeservice: kundeservice@strnordic.dk

Jeg har forgæves forsøgt at aflyse og…

Jeg har forgæves forsøgt at aflyse og opsige abbonement ingen telefon nummer ingen email adresse der virker det hele er fup og svindel

27. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä STR Nordic Danmark

Hej! For at afmelde abonnementet skal man kontakte vores kundeservice. Vores email adresse er kundeservice@strnordic.dk

Vi har fået jeres B12 længe og de er…

Vi har fået jeres B12 længe og de er rigtig gode. Min mand fik ellers indsprøjtninger med B12, men efter han begyndte med jeres B12 vitaminer, så viser hans blodprøver, at B12 nevauet er fint. Men lige nu venter vi på næste sending. Vi skulle have modtaget det, men vi venter stadig. Vi har kundenummer 1002217.
Lone Bergqvist.

23. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä STR Nordic Danmark

Hej! Pakken blev sendt 15.02. :)

Tak for svag med indbetaling, vil blive betalt 22/2/24

Da jeg har modtaget mine magnesium for anden gang,, og har problem med at vil sende beløbet på indbetalingskort, viser at det er fejl,
Dårlig

19. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä STR Nordic Danmark

Send venligst en email til vores kundeservice kundeservice@strnordic.dk

Min opsigelse af abonnement er afvist…

Min opsigelse af abonnement er afvist fordi strnordic.dk findes ikke.
Jeg vidste det . Jeg tror det er sidste gang jeg giver fjolser magten over mig .
Strnordic slet min abonnement. Jeg betaler ikke for noget jeg ikke vil .

18. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä STR Nordic Danmark

Hvilken email adresse har du brugt? Vores email virker 100%, det er kundeservice@strnordic.dk

Jeg gerne opsige mit abonnement…

Jeg gerne opsige mit abonnement kundenr. 1019049, da jeg ikke kan tåle dem.

18. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä STR Nordic Danmark

Dit abonnement er blevet annulleret. Det er nok at sende en email til os.

Jeg vil aldrig handle med dette firma igen

Jeg vil bare advare mod at handle med dette firma. De vil ikke oplyse, hvad der nøjagtigt er i deres produkter. Man skal tilbagelevere til Finland, det koster over 200,/kr. i porto, betalingsfristen er dagen før, jeg modtog pakken.

6. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä STR Nordic Danmark

Indholdet af vores produkter kan findes på vores hjemmeside og hvis du ønsker mere oplysninger er du velkommen til at sende en email til os.

Det er første gang jeg

Det er første gang jeg, kommer her inde, og vil gerne vide, om I har Mobil Pay, for jeg kan ikke gå og kan ikke betale regninger mvh Anita Sørensen 🥴

2. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä STR Nordic Danmark

Nej, det har vi desværre ikke.

Burde ikke have nogen stjerner

Burde ikke have nogen stjerner.
Bestilte varer for 1 mrd. siden ca.
skrev efter ca.14 dage hvor de blev af og fik mail om at de ville komme indenfor 14 dage.
I dag er de stadig ikke kommet.
Nu har jeg skrevet at jeg køber et andet sted.
Meget useriøst firma!!!!!!

31. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä STR Nordic Danmark

Hej. Vi beklager rigtig meget for lang ventetid. Send venligst en email til kundeservice@strnordic.dk for at tjekke hvad er i vejen.

jeg bestiller piller magnesium+ til lav…

jeg bestiller piller magnesium+ til lav pris og får en opkrævning på fuldt beløb, det kan simpelthen ikke være rigtigt???

26. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä STR Nordic Danmark

Hej! Det lyder mærkeligt, send venligst en email til vores kundeservice: kundeservice@strnordic.dk

Såfremt I tænker på at handle med STR…

Såfremt I tænker på at handle med STR Nordic, vil jeg på det kraftigste fraråde jer det. Jeg var så tåbelig at bestille magnesium tabeletter på tilbud på Facebook, da jeg modtog tabeletter samt regning skulle jeg betale fuldt beløb. Jeg skrev til dem to gange uden at få svar, så dukkede der et brev op hvor de opkrævede beløbet, samt 100 kroner i rykkegebyr. Det havde de ikke problemer med at finde ud af, jeg betalte det fulde beløb for at slippe ud af det med det samme. For sådan et firma uden moral, kan man kæmpe med i årevis

12. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä STR Nordic Danmark

Hej! Må jeg bede om dit kundenummer for at tjekke op på det?