Vorig jaar sandalen gekocht. Dit jaar pas gebruikt en waren na een half uur gebruiken al kapot. waardeloze troep. waarschijnlijk niet voor niets dat de website het nu niet meer doet.
Keurig op de hoogte gehouden wat betreft verzending etc , product zoals beloofd en ik , kan natuurlijk niet met zekerheid zeggen of mijn voeten door de barefoot schoenen beter aanvoelen, maar ik heb z... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De levering was eerst opgehouden, door spanberichten die ook vroegen om betaling van de levering. Van de schrik bekomen, heb ik contact gehad met uw bedrijf, waarna de levering met versnelling zonder... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Na vier e-mails heb ik uiteindelijk mijn geld teruggekregen. Er is wel €9,95 ingehouden voor retourkosten, terwijl ik de schoenen mocht houden. Helaas zijn ze te klein voor mij. Ik krijg sterk de... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Bij Aventera streven we ernaar mensen een gezond en pijnloos leven te bieden door barefoot schoenen te ontwikkelen die de natuurlijke beweging van de voet omarmen. Onze missie is tweeledig: het bevorderen van comfort en gezondheid, gecombineerd met een stijlvolle en milieubewuste benadering, om een bewuste levensstijl te inspireren en te ondersteunen.
De Nieuwe Erven 3, 5431NV , Cuijk, Hollanti
- support@aventera.nl
- strazoro.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Fijne schoenen én leuke tas!
Mijn barefoot schoenen lopen super fijn en comfortabel. De schoenen zien er mooi uit en worden ook nog eens geleverd met een mooie tas!! Mega tevreden.

Vastaus yritykseltä Strazoro
Erg fijne schoenen van goede kwaliteit
Erg fijne schoenen van goede kwaliteit. Geleverd in een mooie tas en in een weekje binnen zoals beloofd! Zeker een aanrader.

Vastaus yritykseltä Strazoro
Ik ben zeer tevreden met mijn schoenen
Ik ben zeer tevreden met mijn schoenen, ik heb pijnlijke voeten en met deze schoenen voel ik niets.

Suuuper tevreden over
Suuuper tevreden over, je voelt haast niet dat je ze aan hebt … loop op wolkjes .. ga me een tweede paar aanschaffen 😃👍🍀

Heerlijk lopende schoenen!
De schoenen zijn netjes afgeleverd en ze lopen prima.
Er waren (vanuit mijn kant) wat vragen i.v.m. de levering door DHL die (bij ons in de flat) niet altijd soepel verloopt, maar nadat ik naar de klantenservice mailde kreeg ik vrij snel (ondanks dat het 1e pinksterdag was) een nette reactie. Vervolgens had ik de schoenen vrij snel in mijn bezit.
Ik ben héél erg tevreden over Aventera en kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.

Vastaus yritykseltä Strazoro
Het duurde lang voor ik de bestelling…
Het duurde lang voor ik de bestelling binnen kreeg, maar werd wel goed op de hoogte gehouden qua levering.
Klantenservice is erg goed.
De schoenen dragen heerlijk.
Het is een aanrader als je wil gaan proberen of barefoot schoenen wat voor je zijn.

Vastaus yritykseltä Strazoro
Snelle levering en super comfortabele…
Snelle levering en super comfortabele schoenen.

Betrouwbaar
Betrouwbaar, duurde wel even voordat ik mijn pakketje binnenkreeg! Anders 5 sterren gehad!

Binnen een week geleverd
Binnen een week geleverd. Voldoen aan hetgeen in de advertentie staat

Vastaus yritykseltä Strazoro
Snelspanners bij eerste keer aantrekken…
Snelspanners bij eerste keer aantrekken kapot. Stiksels laten na 5x dragen los.
Waardeloos

Vastaus yritykseltä Strazoro
Ik ben dol op mijn nieuwe barefoot…
Ik ben dol op mijn nieuwe barefoot schoenen! En de klantenservice van Aventera was top; ze hebben me geholpen bij het kiezen van de juiste maat en waren erg vriendelijk en behulpzaam.

Vastaus yritykseltä Strazoro
Het bedrijf heeft gehandeld zo als het…
Het bedrijf heeft gehandeld zo als het hoorde ,krijgen van mij een tien👍

Slechte service
Schoenen waren te klein en ik wilde ze retourneren. Maar dat schijnt erg moeilijk te zijn. Veel mailverkeer met iedere keer een aanbod en om nog meer van dat gezeur af te zijn heb een aanbod aangenomen maar wel heb ik schoenen die niet passen en ben geld kwijt. Geen goede ervaring dus.

Niet waard de prijs
Het is een product, niet waard zijn prijs. Ze komen met Yun Express daarom levering duurt ongeveer 20 dagen. De schoenen lijken op water schoenen die je in Croatia gebruikt.
Ik heb retour aangevraagd maar na een lange mailing met de bedrijf kwam uit dat afgeprijsd artikelen mogen niet geretourneerd worden (alles op de webshop staat als afgeprijsd!).deze informatie staat natuurlijk niet op de site. Ik heb uiteindelijk een offer gekregen dat ik 50% van mijn geld terug kan krijgen. Maar het in nog steeds duur als voor deze kwaliteit.

Vastaus yritykseltä Strazoro
Zelfs met een hallux is het prettig om…
Zelfs met een hallux is het prettig om zo’n lichte schoen te dragen. Met orthopedische zooltjes zitten deze schoenen als gegoten. Goede Service!

Vastaus yritykseltä Strazoro
De schoenen lopen super fijn
De schoenen lopen super fijn! Ik ben er echt heel blij mee. Snelle levering, binnen een week had ik ze al binnen. Goede klantenservice, ik zou hier zeker nog eens bestellen.

De schoenen zijn perfect
De schoenen zijn perfect. Zeer comfortabel en goede kwaliteit. Nooit gedacht dat schoenen zo goed konden aanvoelen! Werden daarnaast binnen een week geleverd. Topservice!