Strazoro Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Vorig jaar sandalen gekocht. Dit jaar pas gebruikt en waren na een half uur gebruiken al kapot. waardeloze troep. waarschijnlijk niet voor niets dat de website het nu niet meer doet.

Saanut 5/5 tähteä

Keurig op de hoogte gehouden wat betreft verzending etc , product zoals beloofd en ik , kan natuurlijk niet met zekerheid zeggen of mijn voeten door de barefoot schoenen beter aanvoelen, maar ik heb z... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

De levering was eerst opgehouden, door spanberichten die ook vroegen om betaling van de levering. Van de schrik bekomen, heb ik contact gehad met uw bedrijf, waarna de levering met versnelling zonder... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Na vier e-mails heb ik uiteindelijk mijn geld teruggekregen. Er is wel €9,95 ingehouden voor retourkosten, terwijl ik de schoenen mocht houden. Helaas zijn ze te klein voor mij. Ik krijg sterk de... Näytä lisää

Yrityksen kirjoittama

Bij Aventera streven we ernaar mensen een gezond en pijnloos leven te bieden door barefoot schoenen te ontwikkelen die de natuurlijke beweging van de voet omarmen. Onze missie is tweeledig: het bevorderen van comfort en gezondheid, gecombineerd met een stijlvolle en milieubewuste benadering, om een bewuste levensstijl te inspireren en te ondersteunen.

Välttävä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

6 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super kwaliteit!

Ik draag deze schoenen elke deg en ze zijn geweldig. mijn voeten doen geen pijn meer. levering was snel. fijne tas erbij!

7. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Strazoro

Bedankt voor je fantastische review!
Geweldig om te horen dat je de schoenen elke dag met plezier draagt en dat ze zo comfortabel zijn dat je geen pijn meer hebt aan je voeten. We zijn ook blij dat je tevreden bent met de snelle levering en de bijgeleverde tas!
Mocht je nog vragen hebben of iets anders nodig hebben, staan we altijd voor je klaar.

Perfecte pasvorm

Deze schoenen passen perfect en zitten heel comfortabel. ik draag ze elke dag. snelle levering en goede service.

6. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Strazoro

Bedankt voor je positieve feedback!
Wat fijn om te horen dat de schoenen perfect passen en zo comfortabel zijn dat je ze elke dag draagt. We zijn ook blij dat je tevreden bent met de snelle levering en onze service. Jouw tevredenheid is belangrijk voor ons!
Als je nog vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, laat het ons gerust weten.

Aanrader!

Ik ben heel blij met deze schoenen. ze zijn comfortabel en mijn voeten voelen veel beter. de extra tas is ook erg handig.

3. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Strazoro

Bedankt voor je aanbeveling!
We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent met de schoenen en dat ze bijdragen aan het comfort van je voeten. Het is fijn om te weten dat je de extra tas ook handig vindt.
Als je nog vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, staan we altijd voor je klaar.

Fijne schoenen

31. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Strazoro

Bedankt voor je positieve review!
We zijn heel blij om te horen dat je zo tevreden bent met de schoenen en dat je voeten zich veel beter voelen. Het is ook fijn om te weten dat je de extra tas als handig ervaart.
Als je nog vragen hebt of iets anders nodig hebt, staan we altijd voor je klaar!

Super comfortabele schoenen

Als 72-jarige vrouw met platvoeten vond ik het altijd moeilijk om comfortabele schoenen te vinden. Deze barefoot schoenen zijn een zegen! mijn voeten voelen zo veel beter. Snelle levering en een leuke extra tas. Fijne schoen!

4. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Strazoro

Bedankt voor uw fantastische review! We zijn ontzettend blij om te horen dat onze barefoot schoenen u zoveel comfort bieden en dat u tevreden bent met de snelle levering en de extra tas. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. We hopen dat u nog lang van uw nieuwe schoenen zult genieten. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Fijne dag gewenst!

Saanut 1/5 tähteä

Wat baal ik ervan dat ik erin getrapt…

Wat baal ik ervan dat ik erin getrapt ben. Heb hun hierover gemaild, maar een echt antwoord krijg je niet. Ze draaien erom heen.
Dus mensen koop ze niet bij hun...Google maar ff ,kom je ze voor minder dan €15,00 tegen. Precies dezelfde kwaliteit. Dit heb ik vergeleken.

3. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Strazoro

Beste Dukke, bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. We vinden het heel jammer dat je jouw ervaring met ons niet als prettig hebt ervaren.
We begrijpen dat er verschillende aanbiedingen op het internet zijn, maar we willen benadrukken dat we altijd ons best doen om onze klanten een uitstekende winkelervaring te bieden. Wij hopen ons te onderscheiden van anderen door hoge kwaliteit produkten en -service te bieden.
Ik wil u vriendelijk vragen om onze klantenservice toch nogmaals een bericht te sturen met hetgeen u kwijt wilt. Ik weet dat we samen met u tot een oplossing kunnen komen. Ik wens u voor nu, een hele fijne dag vandaag! -Team Aventera-

Dropshippers

Dit zijn dropshippers: je kunt ze beter zelf voor ongeveer 11 euro op Temu bestellen!

31. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Strazoro

Hartelijk dank voor uw bericht en feedback. We willen duidelijk maken dat wij geen dropshippers zijn. Bij Aventera hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en de service die we onze klanten bieden. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd en rechtstreeks van vertrouwde leveranciers betrokken om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke kwaliteit ontvangt.
We begrijpen dat er verschillende aanbiedingen op het internet zijn, maar we willen benadrukken dat we altijd ons best doen om onze klanten een uitstekende winkelervaring te bieden. Als u vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan graag voor u klaar.

Ondoorzichtig

Ik houd mijn hart vast als ik de laatste reviews lees die er nog niet stonden voor ik bestelde. 23 juli besteld levering na 1 augustus. Op dat moment ging er bij mij direct een alarmbel. Ben er toch niet ingestonken dat ik nu rommel uit China krijg? Ben er bang voor. Nederlandse website met Nederlands adres en KVK, nergens iets te vinden over waar geproduceerd wordt. Ben zo falikant tegen de ongebreidelde rondgang van spullen over de hele wereld. Helaas vrees dat ik er mooi ingestonken ben. Aventura geeft ook gewoon geen antwoord op je vragen met een fraai excuus. Als ik hun reacties hier lees denk ik zelfs dat AI beantwoord. Zulke nietszeggende reacties. Stel dat de uitkomst beter is dan zal ik mijn review aanpassen, maar, als je nog wilt bestellen, denk 2x na.
Helaas ik ga mijn review niet aanpassen. Wat is vreesde is waarheid. Goedkope soort waterschoentjes uit China. Om niet in een eindeloze lus terecht te komen met onmogelijke discussies over terugleveren met ingewikkelde verzendinstructies heb ik uiteindelijk aanbod geaccepteerd af te nemen voor 50% van de prijs (nog 50% te veel) maar geaccepteerd dat ik met ogen open in de truck van dock shipping getrapt terwijl ik dacht de Nederlandse website goed gecontroleerd te hebben. Deze `winkels` houden zelf geen voorraad maar zijn puur tussen persoon tussen besteller en leverancier. Je komt er dus niet achter met wie je nu eigenlijk zaken doet.
Het contact met de klantenservice was prettig maar was wel erg gericht op, geen verantwoordelijkheid nemen voor de slecht kwaliteit van het product. Kan er niets anders van maken helaas. Wees alert of bestel gewoon rechtstreeks rotzooi in China als je dit persé wilt.

Vastaus yritykseltä Strazoro

Bedankt voor uw feedback en het delen van uw zorgen. We begrijpen dat de huidige situatie frustrerend voor u is, en we willen u graag geruststellen.
Het spijt ons te horen dat uw bestelling vertraging heeft opgelopen. Dit is niet de norm voor onze leveringen, en we werken er hard aan om deze situatie zo snel mogelijk op te lossen. Wat betreft de herkomst van onze producten, we streven ernaar om transparant te zijn over onze leveranciers en productieprocessen, en we zullen dit intern bespreken om ervoor te zorgen dat dergelijke informatie duidelijk beschikbaar is.
We verzekeren u dat we geen producten van inferieure kwaliteit leveren. Als u vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.
We hopen dat de uitkomst van uw bestelling aan uw verwachtingen zal voldoen en we waarderen uw geduld en begrip in deze zaak.

Saanut 5/5 tähteä

Even wennen maar lopen heerlijk

Tijdje geleden schoenen besteld en ze lopen echt heerlijk! Het is even wennen, want je voelt werkelijk alles, maar het is de moeite waard. Ik had altijd last van mijn voeten als ik lang moest staan, maar ik merk nu dat ik dat eigenlijk helemaal niet meer heb.

De schoenen zelf zien er trouwens leuk uit, ga ze zeker in meer kleuren bestellen!

Vastaus yritykseltä Strazoro

Bedankt voor uw review! Wat fijn om te horen dat de schoenen zo comfortabel zijn en dat uw voetklachten zijn verdwenen. Dat is precies waar we naar streven!
We zijn ook blij dat u tevreden bent met het design van de schoenen. Het is altijd leuk om te horen dat onze klanten meer kleuren willen bestellen. We kijken ernaar uit om u opnieuw van dienst te zijn en hopen dat u veel plezier beleeft aan uw nieuwe aankopen.
Als u nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Dropshipper

Dropshipper. Verkoopt troep uit China die op de bekende Chinese sites stukken goedkoper is. Positieve reviews zijn vaak nep. Check de website, retouradres, hoe lang is een bedrijf actief etc.

-reactie zegt helemaal niks- nepreviews van mensen die zogenaamd heel tevreden zijn maar allemaal dezelfde manier van schrijven hebben.. AI? -

Vastaus yritykseltä Strazoro

Hartelijk dank voor uw feedback. We nemen uw opmerkingen zeer serieus en willen graag een paar punten verduidelijken.
We streven ernaar om kwaliteitsproducten aan te bieden en zijn transparant over onze leveranciers.
Wat betreft beoordelingen: we waarderen eerlijke feedback van onze klanten en moedigen authentieke beoordelingen aan. Als je specifieke zorgen hebt over een product of onze service, willen we dat graag van je horen zodat we passende actie kunnen ondernemen.
Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om je te helpen.

Saanut 1/5 tähteä

Had ik maar eerst de reviews gelezen

Had ik maar eerst de reviews gelezen ! Besteld op woensdag . Wordt suggereerd dat het vanuit Nederland komt . Vrijdagavond krijg je dan een mail dat de bestelling gereed gemaakt wordt en het dan nog 6-10 dagen kan duren . Nou meteen een mail geschreven dat ik de bestelling wil annuleren . Nou dit ging dan ineens niet omdat de bestelling ja zogenaamd al op weg was !!! Ik zou gewoon afwachten en ze dan voor 8,90€ eigen verzendkosten terugsturen . Bah bah ….. duidelijk aangegeven dat ik ervan uitging dat het vanuit Nederland komt en ik de komende week gewoon voor maanden niet thuis ben . Dus kan ik niks ontvangen en ook niks terugsturen . Gelukkig via Klarna besteld en die zullen er wel een oplossing voor moeten zoeken . Ik kan alleen iedereen waarschuwen . Het is gewoon goedkope China troep die overal voor nog geen 20€ aangeboden worden . En hun verkopen gewoon via dripshipping en doen alsof het kwaliteit is . Nooit en never nooit meer zal ik nog eens iemand een kans geven en eerst de reviews lezen ! Diep treurig allemaal .

27. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Strazoro

Het spijt ons te horen over uw negatieve ervaring. We begrijpen hoe frustrerend dit voor je moet zijn. Helaas kunnen vertragingen in de verzending soms voorkomen, vooral wanneer producten vanuit het buitenland worden verzonden. We willen duidelijk maken dat we altijd streven naar transparantie en de beste service voor onze klanten.
Het spijt ons dat u niet van tevoren wist dat de verzending langer zou duren en dat dit problemen voor u heeft veroorzaakt. We waarderen uw feedback en zullen deze gebruiken om onze communicatie en service te verbeteren.
Het spijt ons dat u ontevreden bent over het product en de service, en we zullen ons best doen om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen.
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. Als je nog vragen hebt of als we je op een andere manier kunnen helpen, laat het ons dan weten.

Oplichters

Helaas, ook hier erin getrapt. Synthetische schoenen die er niet heel geweldig uitzien. Wilde ze terugsturen via de website, daar krijg je een aanbod van 70% korting op de betaalde prijs i.p.v. retour sturen. Dat aanbod heb ik maar aangenomen en daar ben ik heel erg blij mee nu ik de reviews lees.. Dat geld stond overigens binnen twee dagen op mijn rekening.

1. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Strazoro

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat de schoenen niet aan uw verwachtingen voldeden. We begrijpen hoe belangrijk het is om tevreden te zijn met uw aankoop. We zijn blij dat ons aanbod voor 70% korting op de betaalde prijs voor u een goede oplossing was en dat het geld snel op uw rekening stond. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te helpen!

slechte kwaliteit

slechte kwaliteit, net plastiek . Had compressiekousen besteld en krijg voetbalkousen. Krijg maar geen retourbon. opgelet , zijn oplichters !

16. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Strazoro

Het spijt ons te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad met uw bestelling. Wij streven altijd naar de beste kwaliteit en service voor onze klanten, en het is duidelijk dat we in dit geval tekortgeschoten zijn.
Onze oprechte excuses voor de verwarring met uw bestelling en het ongemak dat u heeft ondervonden bij het ontvangen van een retourbon. We willen dit graag zo snel mogelijk rechtzetten. Kunt u alstublieft contact met ons opnemen.
We waarderen uw geduld en hopen dat we deze situatie naar tevredenheid kunnen oplossen.

Saanut 1/5 tähteä

Het is dat ik geen halve ster kan geven…

Het is dat ik geen halve ster kan geven maar deze schoenen zijn waardeloos!Duidelijk uit China en bij een bekende webshop kosten ze 16 euro inplaats van 59.Tot slot een waarschuwing,ik moest 10,90 betalen om ze terug te sturen,met een verzekering erbij dat ze daadwerkelijk aankomen wat ik ook gedaan heb om verdere problemen te voorkomen.Ik heb me nog nooit zo in de maling genomen gevoeld.

19. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Strazoro

Het spijt ons te horen dat u zo'n negatieve ervaring heeft gehad met uw aankoop. We begrijpen uw frustratie en waarderen uw feedback. Onze schoenen zijn ontworpen met de hoogste kwaliteitseisen, en we vinden het jammer dat u dit niet zo heeft ervaren.
We willen graag onderzoeken wat er mis is gegaan en een oplossing vinden. Kunt u contact opnemen met onze klantenservice, zodat we u verder kunnen helpen? We streven ernaar om onze klanten tevreden te stellen en willen dit graag rechtzetten.

Misleiding!

Ik voel mij ontzettend misleid door dit bedrijf en heb dit ook aangegeven bij Aventera via mail.
Mijn partner heeft exact dezelfde schoenen voor 65€ minder kunnen kopen!
Nou vooruit, ik heb 2 paar gekocht voor 80€ waarvan 1 paar gratis zou zijn. Hij voor 14€!
Ook mijn schoenen komen uit China oid en of het nou echt barefoot schoenen zijn? In de webshop waar mijn partner ze gekocht heeft worden ze verkocht als waterschoenen!!!

17. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Strazoro

Het spijt ons te horen dat u zich misleid voelt door uw aankoopervaring. We begrijpen dat dit erg frustrerend moet zijn, vooral als u ontdekt dat er prijsverschillen en vragen over de productkwaliteit zijn.
We willen graag uw situatie verder onderzoeken en een oplossing bieden. Kunt u contact opnemen met onze klantenservice en uw ordergegevens doorgeven? We zullen ons best doen om dit recht te zetten en u te helpen met uw zorgen.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en de verwarring. We waarderen uw feedback en willen ervoor zorgen dat we onze service verbeteren.

Perfecte pasvorm

5. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Strazoro

Bedankt voor je positieve review! Het is geweldig om te horen dat de schoenen perfect passen en zo comfortabel zijn dat je ze elke dag draagt. We zijn blij dat je tevreden bent met onze snelle levering en goede service. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan we altijd voor je klaar. Geniet van je nieuwe schoenen!

Saanut 1/5 tähteä

Aventera verwijdert alle echt kritische reviews

Aventera, Simone is een 1-mans bedrijf dat claimt de barefoot schoenen zelf te vervaardigen. Als je gaat zoeken op het bedrijfsadres dan kom je uit bij een verhuurbedrijf van kantoorkamers in Cuijk. Lege inhoud dus. Pakketje werd in een zak zoals aliexpress die gebruikt geleverd. Bij wegtrekken adreslabel verscheen er inderdaad een Chinees label. De afzendcode verwijst naar een depot van aliexpress in Schiedam. Levertijd was drie! weken. Ik heb met Simone meerdere malen contact gehad hierover via email, telefoon weigert ze op te nemen. Heb foto's ter bewijs opgestuurd, daar reageert ze niet op. Of halfbakken. Heb de schoenen geretourneerd en weliswaar mijn volledige aankoopbedrag netjes teruggekregen. Maar ik moest wel zelf de retourkosten betalen. Ik vind het echt schandalig dat zij deze oplichterspraktijken al jaren vol kan houden en dat de ombudsmanl/kema keur of enigerlei andere controle hier niet wordt gedaan!

Ter extra informatie;
Opvallend dat er niet gerept wordt, in de reactie die ik krijg van aventera, over het aangedragen bewijs. Ik voel me namelijk niet misleid, ik ben misleid door deze organisatie. Dus wederom op bewijsfoto's via email toegezonden en bewijslast hier vermeld krijg ik géén verklaring. Als aventera nu echt te goeder trouw was geweest hadden ze mij namelijk ter compensatie mijn retourkosten uit eigen beweging vergoed.

13. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Strazoro

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat u zo'n negatieve ervaring had met Aventera. Het is teleurstellend dat u zich misleidt voelde over de herkomst van de producten en dat de communicatie zo moeizaam verliep. We waarderen het dat u ons van deze kwestie op de hoogte hebt gesteld. Het is goed om te horen dat u uiteindelijk het volledige bedrag heeft teruggekregen, hoewel het jammer is dat u de portokosten voor het terugsturen zelf heeft moeten betalen. We hopen dat u in de toekomst een betere ervaring zult hebben met uw aankopen bij ons.

Saanut 1/5 tähteä

Pas op dropshipping bedrijf!!

Pas op dropshipping bedrijf!!!
"Barefootschoen" gekocht voor €51,75. Dezelfde schoen staan op temu voor €13,85. Ik ben er helaas ingetrapt....

10. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Strazoro

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met uw aankoop. We streven ernaar om producten van hoge kwaliteit aan te bieden tegen eerlijke prijzen. Het verschil in prijs kan te maken hebben met variaties in productkwaliteit, garantie en klantenservice die wij bieden. We willen graag met u samenwerken om een oplossing te vinden. Neem alstublieft contact op met onze klantenservice zodat we uw zorgen kunnen bespreken.

Saanut 4/5 tähteä

Je wacht lang maar dan heb je ook wat.

De schoenen vandaag ontvangen. Zitten als een tweede huid, heerlijk dus. In begin van de bestelling overdadige hoeveelheid info hoe het opschiet met de bestelling. Daarna niets meer en ligt het te wachten in een depot. Weinig info meer nadat het in het depot ligt en dat duurt lang. De bestelling was binnen de afgesproken tijd.

9. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Strazoro

Hartelijk dank voor uw feedback. We zijn blij te horen dat de schoenen perfect zitten en dat je er tevreden mee bent. Onze excuses voor de verwarrende communicatie tijdens het verzendproces. We waarderen je geduld en begrip. We zullen je opmerkingen zeker gebruiken om onze dienstverlening te verbeteren en ervoor te zorgen dat je in de toekomst een nog betere ervaring hebt.
Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Saanut 3/5 tähteä

Inmiddels pakje ontvangen..

Zeker geen webshop waar ik nog eens iets zal bestellen. Heb namelijk niets ontvangen en de klantenservice neem de telefoon niet op. Op mijn e-mail wordt alleen beleeft gereageerd maar er wordt niets ondernomen.

"Inmiddels is mijn bestelling ontvangen, het was afgegeven op een adres in de buurt" Die gene had een verkeerde aanname gemaakt, had niet goed gekeken en waren geen directe buren van ons. Deze mensen zijn bij ons langs geweest om het pakje te brengen" Alsnog een goed afloop gelukkig.

6. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Strazoro

Beste Lucas! Het spijt ons zeer te horen dat uw ervaring met onze webshop zo teleurstellend is geweest. Wij begrijpen hoe frustrerend het moet zijn om niets te ontvangen en geen gehoor te krijgen van onze klantenservice. Dit is absoluut niet de ervaring die wij voor onze klanten willen. Wij nemen uw klacht zeer serieus en willen dit probleem zo snel mogelijk oplossen. Ons team zal direct contact met u opnemen om ervoor te zorgen dat u uw geld terugkrijgt of dat uw bestelling opnieuw wordt verzonden. Onze oprechte excuses voor het ongemak en de gebrekkige communicatie. Wij waarderen uw geduld en hopen dat wij deze situatie naar tevredenheid kunnen oplossen. Met vriendelijke groet - Team Aventera

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin