Straps.no Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Flott reim, fin farge som stemte med nettsiden, passe tykkelse og lengde til min klokke, NIXON. Fikk rett og slett ny klokke.....eneste minus er spenna som virker litt simpel spesielt nåla, den er ty... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Rask håndtering, raske svar og god returordning da jeg kjøpte feil type og måtte returnere. Kunne ha oppdatert modellisten over hvilke reimer som passer til hvilke modeller, så hadde jeg muligens unng... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Veldig rask levering og ikke noe problem med denne butikken den ene gangen jeg har handlet her. Jeg vet ikke hvordan kvaliteten var ment å være, men virker litt billig? Men får se hvordan den er i bru... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Flott skinnreim i super kvalitet :) super service fra gjengen i Straps.no:) Anbefales👍🏻

Yrityksen tiedot

1. Kelloliike
  2. ja myös
  3. Kellovalmistaja
  4. Koruliike

Yrityksen kirjoittama

Straps.no er resultatet av en lidenskap for klokker og remmer og et ønske om å dele dette med andre. En klokke blir så mye mer når man kan velge rem etter humør eller antrekk. Uansett om du skal trene, på jobb eller på byen.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Fikk akkurat det jeg ville ha

Fikk akkurat det jeg ville ha, og den passet klokken: garmin instinct 2s. Var skeptisk pga rar oversatt tittel på produktet, men det ble bra :)

17. kesäkuuta 2025

Hei Malene,
Så bra vi kunne gjøre deg fornøyd.

Skal se om vi kan forbedre tittelen på produktene våre fortløpende, så de blir mindre skremmende i fremtiden.

Takk for din tilbakemeldingen, det setter vi skikkelig stor pris på.

Saanut 4/5 tähteä

Veldig rask levering og ikke noe…

Veldig rask levering og ikke noe problem med denne butikken den ene gangen jeg har handlet her. Jeg vet ikke hvordan kvaliteten var ment å være, men virker litt billig? Men får se hvordan den er i bruk.

3. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Straps.no

Test oss gjerne igjen, har skjedd utrolig mye det siste året. Og vi har jobbet aktivt for å løfte kvaliteten i alle ledd 🎉 Ny nettbutikk, større utvalg og noen kjente merkevarer.

Saanut 1/5 tähteä

Ingen vare levert

Bestilte en onsdag, registrering av sporing kom fredag. En uke senere har det enda ikke blitt innlevert noe til posten. Kontaktet dem via "kontakt oss" 2 ganger uten svar. Lurer på om jeg er blitt lurt.

7. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Straps.no

Hei Bjørn, håper du fikk din bestilling til slutt.
Dette er jo langt over et år siden nå, men kontakt oss gjerne om dette ikke ble løst, så løser vi det så raskt som mulig.

MVH
Martin fra straps.no

Saanut 3/5 tähteä

Greit nok

Enkel handel og forholdsvis rask levering, ingenting å si på dette. Men synes kanskje at det leverte produktet (NATO-straps) var av litt 'kjip' kvalitet ift. tilsvarende som jeg har kjøpt andre steder. Reimene var av tynnere stoff og metallet i spennene var veldig dårlig.

3. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Straps.no

Hei Jon... Beklager at du hadde denne opplevelsen med oss.

Jeg kjenner ikke til hvordan produkter vi hadde i 2023, men de vi har nå er av topp kvalitet. Prøv oss gjerne på nytt, så håper vi å kunne gjøre deg fornøyd.

Ekstremt god kundeservice

Ekstremt god kundeservice

Bestillte feil størrelse på produkt og fikk byttet de til riktig størrelse uten noe problem. Veldig hyggelig kundeservice

14. tammikuuta 2023

Fantastic customer service!

Fantastic customer service!
I managed to order the wrong strap for my watch and Lars, the owner of the shop, sorted everything out perfectly.
Will shop here again!

22. kesäkuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin