Reim Arvostelua 132

TrustScore 3/5 tähteä

3,0

Bestilte reim til en Fenix 5x, men fikk til vanlig Fenix 5. Kundesevice nekter å rette opp feilen og mener jeg bestilte feil. Jeg valgte Fenix 5x i menyen og valgte en av de foreslåtte reimene. Ord... Näytä lisää

Jeg ga det først en stjerne fordi ingenting skjedde. Men så dukket pakken bare opp i postkassen. Det er solide remmer, og sitter perfekt. Det er stretch-stoff, så det blir interessant å se på lang sik... Näytä lisää

De 5 stjernene kommer av kundeservice over forventning. Klaget på at jeg ikke hadde mottatt pakke, ba om pengene tilbake, fikk en beklagelse og penger tilbake på konto med en gang (men det ble sagt... Näytä lisää

Elendig kundeservice! Kjøpte en ny reim til min Polar Vantage V. Åpenbart at den ene reimen var feilmontert, kort oppsummert så kommer innsiden ut. Har tatt bilde av reimen og forklart dette tydelig.... Näytä lisää

1. Puhelintarvikekauppa

Tietoja yrityksestä Reim

Välkommen till Reim.no

Strap Kontakt oss Apple Watch reim Fitbit reim Garmin reim Samsung reim Alle modeller

Reim.no - Alt til din smartklokke!

Hos Reim.no har vi samlet Norges største utvalg av reimer og annet tilbehør til din smartklokke. Hos oss finner du derfor alt du trenger for å beskytte klokken din mot hverdagens slitasje i form av deksler og skjermbeskyttelse, ladere som sørger for at batteriet alltid er fullt og klokken klar til bruk, samt massevis av reimer i ulike materialer, farger og stiler som holder smartklokken din både trygg og stilig på håndleddet ditt.

Reim.no tilbyr:

• Reimer, deksler, skjermbeskyttelse og ladere til (nesten) alle smartklokker ⌚

• Lave priser på alle produkter💰

• Rask levering på alle bestillinger⚡

• En rask og høflig kundeservice📞

3,0

7. huhtikuuta 2026
Reim-logo

Vastaus yritykseltä Reim

Hello Ruta,

Thank you for your message.

I see that you've ordered different sizes than the watch you mention here. You got a response by email on how to return for a refund or exchange, don't hesitate to let us know if you need help finding something you'd like or if anything is unclear!

I wish you a nice day!

Bestilte mange remmer og på tross av at…

Bestilte mange remmer og på tross av at jeg krysset av for hvilken klokkemodell jeg har, var samtlige for brede. Umulig å ringe de.

23. maaliskuuta 2026
Reim-logo

Vastaus yritykseltä Reim

Hei,

Takk for tilbakemeldingen - dette høres absolutt ikke riktig ut. Dersom riktig klokkemodell er valgt, skal remmene passe, så dette vil vi gjerne undersøke nærmere.

Beklager også at det var vanskelig å få tak i oss på telefon. Ta gjerne kontakt med oss på e-post (mail@reim.no) med ordrenummeret ditt, så finner vi en løsning så raskt som mulig.

Bestilte reim til en Fenix 5x

Ordrebekreftelse spesifiserer ikke hva som er bestilt, så vanskelig å se om det er noe er feil.
Anbefaler ikke denne nettbutikken. De spekulerer i at man ikke orker å bråke for noen hundrelapper.

8. joulukuuta 2025

Umulig leveringsfrist!

Det står 4 dagers levering. Så ser jeg på bekreftelsesmailen at firmaet ligger i Storbritania! Dét var en opplysning som ikke kom frem da jeg bestilte. Jeg hadde ikke bestilt julegave fra dere om jeg hadde visst om den lange transportetappen.

12. joulukuuta 2025

Størrelsen er feil

Størrelsen er feil. Det blir oppgitt passer til forskjellige modeller, men alle garmin modeller kan kjøpes i forskjellige størrelser med forskjellige størrelser på reim. Det oppgis ingen steder hvilken størrelse reimen er.

21. marraskuuta 2025