storyhouseegmont.dk Arvostelua 6

2,5

2,5

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

Vi var glade for bladet MEN

Vi var glade for Anders and bladet.
Men efter opsigelse blev jeg ringet op, hvor de trods 4 x Nej tak, ikke respektere at man ikke havde interesse i at købe, eller ønskede at høre mere om deres forsøg på at sælge. Måtte bare lægge på tilsidst, hvilket jeg synes er enormt ubehageligt. Derfor køber jeg ikke abonnement der igen. Virkelig ærgerligt.

4. kesäkuuta 2024

Svindlere, lallende amatører eller måske begge dele...

Har sagt ja til digitalt prøveabonnement på et af deres magasiner. Kan på ingen måde få lov til at logge ind og bruge abonnementet. Kan heller ikke på nogen måde komme igennem til deres såkaldte kundeservice.
Til gengæld er de dygtige nok til at oprette betalingsaftale, som bare kører fortløbende.

2. huhtikuuta 2024

HOLD DIG VÆK

Har tilbage i 2020 købt abb. til min søn - i mellemtiden er vi flyttet og har glemt alt om dette abb. Man skal selv sørge for at rette adresse, for det kan Egmont åbenbart ikke finde ud - til gengæld kan de godt finde ud af at trække penge og sende en inkassoskrivelse. Har fået ny bank og dermed DK-kort.
De har ens kontaktoplysninger, men sender ikke oplysninger dertil, men vælger istedet at sende sagen til inkasso.
Forsøger at ringe til dem som eksisterende abb., og venter stadig i kø på 32. minut (startede som nummer seks)

17. tammikuuta 2024

Umuligt at komme ud af abonnement

Da vores børn er blevet ældre blev vi enige op at de var på tide at opsige abonnementet på Anders And & co, så jeg sendte en email om at vi ikke længere ønskede bladet. Stor var min overraskelse da et girokort for en ny periode dukkede op. Jeg sendte endnu en email og troede at da jeg ikke hørte fra dem så var sagen ude af verden. Men nej nu er det sendt til inkasso.

Jeg skal aldrig mere have bestilt et abonnement hos Egmont, da det åbenbart er næsten umuligt at slippe ud af igen. Tænk dig derfor godt om før end du tegner abonnement og husk på at i mange tilfælde sparer du ikke en krone ved at tegne abonnement, men til gengæld skal du slås for at komme ud af det igen.

19. tammikuuta 2023

Jeg købte et facebook tilbud før jul…

Jeg købte et facebook tilbud før jul til min mor i julegave troede jeg men senere viser det sig at de er så smarte at når man har trykket køb i linket så bliver man omdirigeret til deres almindelige abonnement og så er både prisen og opsigelse noget helt andet , så udløber det ikke automatisk nej man skal selv opsige og så lige betale hvad det koster for endnu en måned … de tager folk i ….. på det groveste …. Hold jer langt væk fra dette firma og når man klager er de iskolde i …..og holder på deres betingelser men for forbrugeren er det ikke til at gennemskue men en rigtig god forretning for storyhouse Egmont .. i får 1 stjerne da jeg ikke ku vælge 0.

23. maaliskuuta 2022

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili