Saanut 1/5 tähteä

Wat een oplichters, zich voordoen als een Nederlands bedrijf met een soepele retour garantie…. Het blijkt dat het bedrijf rechtstreeks in China besteld. Waardoor het retourbeleid veranderd 40 tot 7... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Review: Mijn ervaring met deze partij was helaas niet positief. De levering kwam niet overeen met mijn bestelling, en het zogenoemde “gratis retourneren” dat op de website staat vermeld, bl... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Dit is echt rotzooi en het zijn abnormale idioten, kortom, complete beesten, schepsels.Ik heb een product gekozen, er is geld van mijn bankpas afgeschreven en ik ben van de Storebay-website gegooid.... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Slechte kwaliteit en retourneren kan niet. Ze doen er alles aan om tijd te rekken en geven je de gegevens voor retour niet. En dan komen ze met nog meer onzinnige voorwaarden, zoals dat je alle artike... Näytä lisää

1. Talouskemikaalien tukkumyynti

Yrityksen kirjoittama

Bij Storebay zijn we gek op mooie producten en geloven we dat het leven nog leuker wordt als je het omringt met de juiste spullen. Ons team van enthousiaste mensen zoekt elke dag naar de nieuwste trends op de markt. Onze missie is om jou de beste kwaliteit te bieden voor een eerlijke prijs. Wij zijn trots op onze klanttevredenheid en stellen de feedback van onze klanten zeer op prijs. Op deze manier kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren.

1,2

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

1,2

Kaikki arvostelut

63 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Wat een slecht bedrijf had iets besteld…

Wat een slecht bedrijf had iets besteld voor kerst niks ontvangen gemaild geen gehoor klacht bij klarna ingediend gingen onderzoek doen. Dan kunnen ze wel mailen. Zeg heb niks meer nodig was voor surprise.sturen ze toch nieuwe op retouren lukt niet omdat het uit China komt. Weer klacht ingediend en toen ook alleen contact zodra klarna hun berichten.. zou ik het product met korting mogen houden zei nee heb ik niks aan.en uiteindelijk hoeft niks retour en word het geannuleerd de betaling. Maar nou nou 2.5 maand over gedaan!!!

3. joulukuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Zal er echt niks bij bestellen

Zal er echt niks bij bestellen. Wat een gedoe om iets te retourneren. Krijg je eerst de graag of je terug eilt sturen. Dan krijg je bericht dat je 20 of 30% korting krijgt de volgende. En dan moet je ook eens extra een retour formulier aanvragen. En stuur je het terug moet je ook nog voor betalen. Terwijl de meeste het gratis doen. Dus hier bestel ik niks meer bij.

27. joulukuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Vreselijk bedrijf, doe het niet !

Wilde iets terugsturen, past niet en groter kan je niet bestellen. Krijg je een keer reactie dat als je het echt niet wilt hebben je 20% van je aankoop bedrag terug kan krijgen of 30% korting op iets nieuws !!! Nou wat denk je dat ik weer iets ga bestellen daar ! Nope never nooit
Zeer slechte omgang met klanten en zeker niet klantgericht, slechte service !
Voor mij geen storebay !
Raad het ook niet aan

19. joulukuuta 2023
Saanut 2/5 tähteä

Easywhipe doek brand de verf van radiator

Een Easywhipe doek besteld. Deze doek heeft de verf van de radiator af gebrand. Na het indienen van deze klacht hebben hebben we na enkele weken het aankoopbedrag terug gehad. Helaas geen schadevergoeding voor de schade aan onze radiator.

11. marraskuuta 2023

Een ster niet waard..

Een ster niet waard..
Alles komt rechtstreeks uit China!!!
Je kan het alleen terug sturen naar een Chinees adres wat erg duur is.
Kwaliteit erg slecht...

1. kesäkuuta 2023

Doe het niet!

Drop fishing! Trap er niet in. Ze versturen je bestelling in ongemerkte envelop. Is de verpakking geseald dan kun je het artikel niet passen want dan verlies je het recht op retour. En ze hanteren maar een 14 dagen retour termijn en houden daar strikt aan vast. Klantonvriendelijk. Ik ben er helaas weer ingetrapt. Bij deze een waarschuwing voor een ieder die dit leest. DOE HET NIET.

5. heinäkuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin