Mit ynglingsfirma. Jeg bestilte mine varer den 8-8-25 kl 1450 og Dao havde leveret den 10-8-25 kl 0700. Jeg oplever altid en fantastisk service, og deres fragtpolitik er fantastisk. Man kan rimeligt n... Näytä lisää
Tak til team Helge for personlig og sublim hurtig service ved ondt i halsen lige op til jul. I reddede julen 👍 Jeg anbefaler denne virksomhed og produkter som virker hurtigt. Hilsen Lisbeth, Sønde... Näytä lisää
Professionel betjening. Min bestilling blev hurtig leveret, der gik ikke mere end 5 dage. Var blevet lovet en gratis gave, som jeg ikke modtog. Kort tid efter jeg havde skrevet, at jeg ikke havd... Näytä lisää
I leverede en bestilling til forkert adresse (mit sommerhus) og da jeg gjorde opmærksom herpå, skyndte I at sende en ny leverance til den rigtige adresse og fakturere mig for den. Det betyder, at jeg... Näytä lisää
- Luontaistuotekauppias
- Aromaterapiatarvikkeiden myymälä
- Apuvälinetoimittaja
- Ihonhoitotuotteiden myyntiautomaatti
- Vitamiinit ja lisäravinteet
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Apo Pharm ApS er en biomedicinsk virksomhed som sælger lægemidler fra Pekana Naturheilmittel Gmbh i Tyskland. Herudover udvikler og producerer vi hudplejeprodukter samt hjælpemidler til personlig pleje. Produkterne forhandles hos helsekostbutikker, Helsam.dk, apoteker samt egen netbutik. Apo Pharm ApS er med i et stærkt samarbejdende internationalt netværk med klinikker og biomedicinske virksomheder. Apo Pharm ApS er i Danmark registreret hos lægemiddelstyrelsen efter gældende lovgivning.
Ringstedvej 173, 4300, Holbæk, Tanska
- info@apopharm.dk
- apopharm.dk
Gode tilbud og hurtig levering:-)
Godt produkt og god pris
Hurtig og korrekt levering!
Hyggeligt at der nogle gange er en lille gave med :-)
fem stjerner
Fin fin service 🌟🌟🌟🌟🌟
God og pålidelig service.
Det bedste sted at købe homøopatisk…
Det bedste sted at købe homøopatisk medicin, hurtigt og effektivt.
Hurtig levering og så er Sunpati bare…
Hurtig levering og så er Sunpati bare verdens bedste ansigtsolie. Har virkelig prøvet mange men denne slår alt!!!
Sublim juleservice
Jeg anbefaler denne virksomhed og produkter som virker hurtigt.
Hilsen Lisbeth, Sønderborg
Meget fin service og priser.
Hurtig levering og gode priser