2,6

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

Svineri…

Lavede en bestilling 4/3 med forventet levering på 7 dg. Kunne ikke følge den, kunne ikke komme i kontakt med kundeservice og i dag modtager jeg så en mail med at min vare nu er leveret - men det er den ikke !

24. maaliskuuta 2025

Har ingen idé om hvornår min ordre…

Har ingen idé om hvornår min ordre kommer.
Har fået en mail, men der er ikke et link, selvom der står der er.
Hjemmesiden virker ikke, og man kan ikke fremsøge sin ordre.
Chat-bot på hjemmesiden er uduelig, og gør det næsten værre.

16. syyskuuta 2024

Rigtig fine produkter og overraskende hurtig levering.

Jeg købte navne-armbånd og navnemærker til børnene d. 4. juli og kunne allerede hente pakken i en pakkeshop d. 10. juli. Både armbånd og navnemærker er super fine - og der var oven i købet en lille overraskelse med i pakken (sjove klistermærker).
Udover det så havde jeg et spørgsmål til kundeservice, hvor jeg benyttede kontaktformularen på hjemmesiden. Kundeservice svarede allerede dagen efter min henvendelse.
Så thumbs up herfra!

10. heinäkuuta 2023

Navnestempel - ikke pengene værd.

Vi købte et navnestempel. Da det ankommer kan man ikke se når man har stemplet i tøjet. Det virker fint på papir men det er også det eneste…

Jeg kontakter kunderservice af 2 omgange for at returnerer da stemplet ikke kan ses i tøj. Begge gange får jeg standardiseret svar, først på tysk og så engelsk men da jeg svarer dem på hvordan jeg returnerer så kommer intet svar.

Jeg kontakter dem igen om hvordan jeg returnerer og hvad med fragt og de svarer ikke på spørgsmålene…

Men jeg har så produkt for 250kr som jeg skal sende retur til SPANIEN! Det koster så 200kr… så pengene er bare tabt for mit vedkommende…

2. huhtikuuta 2023

Lækreste kvalitet

Jeg tilgiver de 30 dages leveringstid fordi de er så utroligt flotte mine små mini logo klistermærker.
Helt vildt flotte, lækker kvalitet.

12. tammikuuta 2023

Ingen problemer..

Bestilte en børnehavetaske af mærket A Little Lovely Company gennem Stikets.dk..

Jeg var noget spændt på om eller hvornår jeg ville modtage min ordre pga de tidligere anmeldelser

Jeg bestilte tirsdag aften, og i dag fredag har jeg modtaget tasken..

Så alt i alt ikke noget at sætte en finger på :)

13. tammikuuta 2023

Find et andet firma end dette!

Bestilte for mere end tre uger siden ID-armbånd til mine børn, som vi skulle have med på ferie.
Der stod godt nok 7-12 dages levering, da jeg fik ordrebekræftelsen, men jeg var i god tid.
Men her snart fire uger senere har jeg fortsat intet modtaget, og det er for længst for sent at få dem med på ferie!!
Vil klart fraråde andre at bestille her.

29. heinäkuuta 2022

Klokker i sagerne og overholder ikke aftaler

Skulle bruge en masse klistermærker inden en bestemt dato.
Da jeg bestilte blev jeg lovet en seneste levering, præcist den dag jeg skulle bruge klistermærkerne.
Ordren blev annulleret, fordi de altså alligevel ikke kan levere inden den aftalte dag. Så nu står jeg 3 dage fra deadline-dagen, UDEN klistermærker og ingen på vej.

Firmaet klokker i sagerne og kan ikke bruge de billeder man uploader (selvom man uploader i det format som de ønsker).

24. toukokuuta 2022

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili