NEJ STOP IKKE KØBE HERFRA !!! De trækker dine penge med det samme men du ser ikke varen . De svarer ikke på mails og du ser ikke dine penge igen . Lad være , det er fup og fidus
Laaaaaang leveringstid. Men fint produkt jeg købt: KiddoSpaces Ordkort med Lyd (144 kort inkluderet) Okay udtalelse, fra maskinen, rigeligt med med forskellige slags kort, vi glæder os til at k... Näytä lisää
Købte en gave d. 1/12-24 til vores søn, men den er endnu ikke kommet her den 4/1-25. Pengene blev derimod allerede trukket den 3/12. Der stod ingen steder at gaven ikke kunne nå frem inden jul, for så... Näytä lisää
Lad vær !
NEJ STOP IKKE KØBE HERFRA !!!
De trækker dine penge med det samme men du ser ikke varen .
De svarer ikke på mails og du ser ikke dine penge igen .
Lad være , det er fup og fidus
SCAM
Agressive commercial for a scam, don't trust or buy from them
De holder ikke hvad de lover
Bestilte en lille maskine LilTot elektronisk oplæser d. 23.11.25. Det var en julegave til mit barnebarn. De skrev på deres hjemmeside at der var max. 15-17 dages leveringstid. Så der var jo masser af tid. da gaven ikke kom, sendte jeg mail. De lovede at den nok skulle komme før jul. Da vi nærmede os jul, og pakken stadig ikke var kommet, fik jeg en mail om, at jeg kunne annullere min ordre eller jeg kunne satse på at den kom før jul, og så ville jeg få 80 talekort mere gratis ! Jeg tænkte okay, lad dem få chancen. Varen ankom først d. 05.01.26 og der var IKKE de lovede ekstra talekort med.
Det er helt sikkert et firma jeg ikke vil anbefale til andre og jeg vil opfordre til, at man ikke handler hos dem.
Efter lang lang tid og og mange mail
Efter lang lang tid og og mange mail, som jeg har fået autosvar på, fik jeg endelig mine varer, direkte fra Kina.
Så det er med stor fortjeneste der bliver solgt varer på denne hjemmeside.
Men handler der aldrig mere.
Product not delivered - horrific Customer Service
Ordered a birthday gift for a 5-year old on Nov 10th and now more than 1,5 month later I still haven’t received the product. According to the website they reply in 24 hours but as there was no reply after two attempts, I’ve tried different ways to get in touch with the team behind. It took days before there was any reaction, and when finally somebody replied, there was no help or support to get. Just all the cliches - and the feeling of writing with a chatbot.
Immediately after placing the order, I received several emails - among others one that confirmed that “Lucy” from their team was already packing my order - guaranteeing me that I was in the best hands as Lucy and her team “can pack
an egg and send it around the world without it breaking.”
Definitely seems like my order is on its way around the world - not least as tracking proved that nothing happened to my order before Dec 2nd. And now it’s still underways. Horrific customer service and handling - I truly doubt that the gift will ever arrive. The company should really strive to improve not only the shipping but also the Customer Service - ensuring timely and personal handling so that customers know that it’s being taken serious.
Ikke modtaget min pakke efter ca
Ikke modtaget min pakke efter ca. 3 mdr. Selvom de bliver ved at love, at den er på vej. Jeg er meget utilfreds, og forventer ikke at modtage min vare. Lad være at købe her.
Total dårlig kundeservice!
Total dårlig kundeservice!
Har skrevet mail til dem i over en uge og høre intet.
DON’T buy anything from them!!!!
Alt for lang ventetid og ingen besked…
Alt for lang ventetid og ingen besked om hvor langt pakken var, får varer fra temu meget hurtigere. Kan se der er mange der har samme problem med jer, så kan kun opfordere andre til at politi anmelde dem.
Lad være med at handle her!
Kort og godt - lad være med at handle her - der er dårlig service = ingen, utrolig lang leveringstid fordi det sendes fra Kina, hvis du er heldig at modtage en vare.
Fup og svindel
Fup og svindel - Ingen varer modtaget og ingen respons på henvendelser
Evig lang levering dårlig kvalitet
Det tog næsten fire uger før min ordre var fremme, som andre herinde har skrevet er det nok fordi firmaet laver drop shipping fra Kina. Stemplerne sværter ud med det samme og de lyse kan man slet ikke se på stoffet. Et stjerne fordi kundeservice rent faktisk svarer.
Farligt og giftigt
Deres sortiment indeholder giftigt fingermalingsæt, flere typer legetøj med kvælningsfare og små magneter, som falde af og de betyder jeg ikke kommer til at handle der igen.
Alle deres tilbagekaldelser af egne produkter er listet på deres website
Fup firma
Fup firma.
Sender ikke den vare du har købt. Sender mails med dårlige undskyldninger og trækker tiden ud.
Køb ikke noget herfra.
FUP firma
FUP firma. intet svar fra support og manglende levering
Pas på!!!
Jeg købte vare i midten af december, og har endnu ikke modtaget noget(11 februar)
Kommer med en masse dårlige undskyldninger som forklaring for hvorfor varene ikke er kommet
Mvh Ulf
Levering tog 1,5 måned!
Jeg bestilte et produkt den 17. Dec. modtog det den 7 februar… og produktet er noget andet end det der står på kassen.
Dette er IKKE en dansk side. Hav de samme forventninger som når du handler på temu, det er samme stil.
Produkt i stykker og ingen gave til mit barn…
Jeg har bestilt et produkt til mit barn tilbage i november måned, som skulle have været en julegave. Den kommer ikke før midten af januar måned. Da jeg modtager den virker den ikke. Jeg bliver bedt om at sende billeder af det, det kan man ikke, da det er knappen når man tænder og slukker, som ikke virker. Man kan ikke se på kappen der er noget galt med den, ergo er der ikke noget at tage billeder af. Nu har jeg fået endnu en, men der er præcis det samme i vejen med den, som den første jeg modtog. Igen bliver jeg bedt om at sende billeder…. Jeg har nu bedt om mine penge retur, men nu får jeg intet svar.. Jeg synes simpelthen ikke det er ok! Jeg har mistet tålmodigheden og jeg ved ikke om jeg overhoved skal have nogle forventninger om, at få pengene retur. Men i så fald så er der andre som kan læse denne inden man bestiller noget hos jer.
Bestil ikke her fra....
Bestilte sansegynge 29 december 2024.
20 Januar 2025 har jeg stadigvæk ikke modtaget gyngen til mine børn, og har annulleret ordren.
Jeg var så dum ikke at læse Trustpilot før jeg bestilte.
Hold jer langt væk fra dette firma.
ekstrem lang leveringstid og trækker pengene med det samme
Bestilte d.12/12-24 to bolde som skulle være en julegave, de trak pengene med det samme og jeg har stadig ikke idag d.13-1-25 modtaget mine varer. Modtog en mail d.3/1 at pakken nu er afsendt med 7-15 leveringsdage, jeg frygter lidt det er noget værre kineser bras jeg modtager. De Bombarderer en med mails og tilbud flere gange om ugen. Skal ALDRIG handle her igen.
Laaaaang leveringstid
Laaaaang leveringstid, bestilte d. 7 december har lige modtaget pakken. Men de er hurtig til at trække pengene, men der var tid til at sende rigtig mange mail,