Ik ben zeer tevreden met kwaliteit van de stickers! Ik heb een stickepack op een vel besteld, ik heb voor mat gekozen. Het papier voelt heel mooi velvet mat, goeie kwaliteit afdruk! Ik heb wat moeten... Näytä lisää

De custom stickers die we besteld hebben zijn van goede kwaliteit en het maakproces was simpel en leuk. Maar we kregen in eerste instantie de stickers van compleet andere mensen, met foto’s van hen... Näytä lisää
Ik heb custom stickers en custom plaktattoo's besteld, en nadat ik de order geplaatst had, wilde ik toch nog graag een aanpassing in het design. Ik nam snel contact op en StickerApp reageerde vervolge... Näytä lisää
Super levering en contact! Stickers zijn snel geregeld en de website is fijn om mee te werken. Stickers nu fysiek binnen, voelen goed en plakken goed. Erg tevreden! Wilde ik graag delen met de volge... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä StickerApp
Yrityksen kirjoittama
Al onze materialen, machines en medewerkers zijn perfect op elkaar afgestemd om u een geweldige ervaring en een product te bieden waar u van houdt.
Ons team bestaat uit ambitieuze mensen die enthousiast zijn over het maken van de best mogelijke stickers met een vriendelijke website voor onze klanten. We stimuleren voortdurend onze creativiteit en verbeteren onze technologieën om de beste bron voor gepersonaliseerde stickers te worden.
Bronsgatan 12, 23435, Lomma, Ruotsi
- info@stickerapp.nl
- stickerapp.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Top kwaliteit en snelle levering!
Ik had het ontwerpje zelf gemaakt
Ik had het ontwerpje zelf gemaakt , het heeft voor mij zoveel emotionele waarde , dus was het ook mooi om te zien hoe jullie dit netjes op een sticker en strijkprint hebben gezet , super blij mee !
Hele coole stickers
Hele coole stickers, prima kwaliteit. Eén minpuntje: geen vouw aan de achterkant waardoor het lastig loshalen is.
Snelle levering netjes verpakt en…
Snelle levering netjes verpakt en eerder geleverd dan was aangegeven
Snelle levering en goede kwaliteit
goede ervaring,
zo ver goede ervaring, goede kwaliteit en vriendelijk. enige nadeel is dat aangepaste formaat voor stickers moeilijk te vinden is in het proces.
Super levering en contact
Super levering en contact!
Stickers zijn snel geregeld en de website is fijn om mee te werken. Stickers nu fysiek binnen, voelen goed en plakken goed. Erg tevreden! Wilde ik graag delen met de volgende klanten die hier iets willen bestellen!
Goede kwaliteit uitgesneden stickers
Ik had zonder al te grote verwachtingen op basis van mijn logo grote stickers laten aanmaken voor op mijn machinerie/aanhangwagen en ik was oprecht verbaast over de goede kwaliteit van de (uitgesneden) stickers (70 op 30 centimeter).
Snel en goeie kwaliteit stickers
Snel en goeie kwaliteit stickers. Komt ook in een originele verpakking. Misschien nog een reclamesticker van jullie bedrijf erbij zou next level zijn + handig voor extra reclame.
Snelle levering en mooi afgewerke stickers
Snelle levering en erg goed afgewerkte stickers :-) ik ben ook erg blij dat ze de mogelijkheid bieden om een ander formaat aan te vragen dan het minimale formaat in de stickerontwerper op hun website :-)
De stickers zijn perfect voor het doel waar we ze voor voor ogen hadden ^^
Alleen jammer dat ze niet op vel ipv individueel uitgesneden konden geleverd worden. Daardoor waren ze nogal lastig los te maken van hun papiertje. Voor de rest hebben we er niets op aan te merken :-)
Mooi en kwalitatief gemaakt.
fast service and great stickers
Easy and fun way to upload and…
Easy and fun way to upload and customise your stickers. The quality was better than expected and they even threw in some extra copies! Amazing experience <3
Prijs/kwaliteit goed 👍
Stickers waren zoals gevraagd. Heel makkelijk zelf te maken en te bekijken. Snel en correct thuis geleverd.
Zeer tevreden
Makkelijk te maken en snelle levering. Sticker kwaliteit was mooi en goed.